0884 194 725

Бърза поръчка за 15 секунди.

Попълнете формата за бърза поръчка и наш оператор ще се свърже с Вас, за да я финализира.

Телефон:
E-mail:
Купи сега

БОТУШИ CAMMINARE FORESTER

50.90лв.
  • Марка: CAMMINARE
  • Код на продукта: B25684
  • Наличност: В наличност

Налични опции

Описание

  • БОТУШИ CAMMINARE FORESTER

Това са ботуши, специално създадени за работа и удоволствия от типа на риболов, лов, градинарство, фермерство и други. Те предпазват от студ и намокряне; осигурявайки пълна изолация от външните атмосферни влияния. Обувките от материал EVA са изключително здрави, водоустойчиви, защитават от ниски температури и са свръх леки, което спомага за комфорта по време на носене. Всички ботуши имат свалящо се уплътнение под формата на чорап. Това позволява лесното му изваждане и изпиране и съответно лесно поддържане на чистота на ботушите. 
Произведени са от полската фирма Camminare, които изработват обувки само от най-висококачествения EVA материал. Сертифицирани са от Европейския съюз, че продуктите им са напълно безопастни и могат да се ползват от деца.
Модел Forester се характеризира с по-голямата си височина - достига до коляното, но тежи САМО 600гр. Издържа на температури до -30oC.  Горната част е направена така, че да се стяга индивидуално спрямо крака и да не позволява навлизане на вода и/или сняг в обувката.