+359/34986304

Единични куки

Единични куки

Това е стандартната кука използвана от всеки риболовец.Разновидностите са хиляди,различават се по цвят,размер,извивки,материали от който са изработени,с контра или без,дали са закалени,лазерно или не заточени и още много критерий.Някой колеги пренебрегват тази много малка понякога част от риболовната линия и правят компромиси ,но после силно съжаляват.4.50лв.
Черно-никелирана карбонова кука. Произведена е по последна технология химичес...
Черно-никелирана карбонова кука. Произведена е по последна технология химическо заточване на острието, с повишена корозоустойчивост. Притежава средно-дълго рамо и широка закръглена извивка.-..
4.50лв.
Черно-никелирана карбонова кука с ухо, предназначена за силиконова примамка. ...
Черно-никелирана карбонова кука с ухо, предназначена за силиконова примамка. Произведена е по последна технология химическо заточване на острието, с повишена корозоустойчивост.Размер: 4/0 Пр..
4.50лв.
Черно-никелирана карбонова кука с ухо, предназначена за силиконова примамка. ...
Черно-никелирана карбонова кука с ухо, предназначена за силиконова примамка. Произведена е по последна технология химическо заточване на острието, с повишена корозоустойчивост.-Размер: 4/0 -..
4.50лв.
Черно-никелирана карбонова кука с ухо, предназначена за силиконова примамка. ...
Черно-никелирана карбонова кука с ухо, предназначена за силиконова примамка. Произведена е по последна технология химическо заточване на острието, с повишена корозоустойчивост.-Размер: 4/0 &..
5.50лв.
Черно-никелирана карбонова кука с ухо. Произведена е по последна технология химиче...
Черно-никелирана карбонова кука с ухо. Произведена е по последна технология химическо заточване на острието, с повишена корозоустойчивост. Притежава средно-дълго рамо и широка закръглена извивка.-Разф..
3.20лв.
-Модел: FUDO AKITA KITSUNE 1400 NK -Покритие: никел -Произведено в Япони...
-Модел: FUDO AKITA KITSUNE 1400 NK -Покритие: никел -Произведено в Япония!НомерКоличество20202020202121..
3.20лв.
Модел: FUDO BREAM YAMAME 3501 BN Покритие: черен никел Произведено в Япо...
Модел: FUDO BREAM YAMAME 3501 BN Покритие: черен никел Произведено в Япония!НомерКоличество17171818..
4.50лв.
Модел: FUDO CARP 2407 TFC Покритие: тефлон Произведено в Япония!НомерКол...
Модел: FUDO CARP 2407 TFC Покритие: тефлон Произведено в Япония!НомерКоличество679..
4.50лв.
Модел: FUDO SLIDER CARP 2807 TFC Покритие: тефлон Произведено в Япония!Н...
Модел: FUDO SLIDER CARP 2807 TFC Покритие: тефлон Произведено в Япония!НомерКоличество89..
3.50лв.
Модел: FUDO WORM SSB 6100 NK Покритие: никел Произведено в Япония!НомерК...
Модел: FUDO WORM SSB 6100 NK Покритие: никел Произведено в Япония!НомерКоличество6677..
7.00лв.
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K...
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб.Кука с тефлоново покритие с ухо. Притежава с..
7.00лв.
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K...
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб.Кука с тефлоново покритие с ухо. Притежава с..
7.00лв.
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K...
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб. Кука с тефлоново покритие с ухо. Притежава средн..
3.50лв.
Trabucco Akura 145BN е супер силна черна никелирана кука с ухо, перфектна за рибол...
Trabucco Akura 145BN е супер силна черна никелирана кука с ухо, перфектна за риболов в морето.Куката е тънка, с широка извивка.Притежава дълго рамо с кръгло сечение.Химически заточен връх.Куката е спе..
2.80лв.
Никелирана кука, права. Притежава дълго рамо с кръгло сечение. Химически...
Никелирана кука, права. Притежава дълго рамо с кръгло сечение. Химически заточен връх. Куката е предназначена както за солени, така и за сладководни басейни.Разфасовка: 15 куки в пакет&..
3.50лв.
Черно-никелирана кука, полукована, с повишена корозоустойчивост. Притежава ср...
Черно-никелирана кука, полукована, с повишена корозоустойчивост. Притежава средно-дълго рамо и широка закръглена извивка. Химически заточена обърната контра. Куката е идеална за риболов..
3.50лв.
Черно-никелирана кука, полукована, с ухо. Притежава средно-дълго рамо, широка...
Черно-никелирана кука, полукована, с ухо. Притежава средно-дълго рамо, широка закръглена извивка и високоустойчива обърната контра. Химически заточен връх, с повишена корозоустойчивост. ..
3.50лв.
Черно-никелирана кована кука с ухо, с повишена проникваща способност. Притежа...
Черно-никелирана кована кука с ухо, с повишена проникваща способност. Притежава средно-дълго рамо и широко закръглена извивка. Химически заточен обърнат връх и високоустойчива контра. К..
2.80лв.
Никелирана кука - тънка, права, с кръгло сечение. Притежава средно-дълго рамо...
Никелирана кука - тънка, права, с кръгло сечение. Притежава средно-дълго рамо, кръгла извивка и високоустойчива контра. Химически заточен връх. Препоръчвана стръв: царевица, червеи, пин..
2.80лв.
Trabucco Akura 7000 е универсална карбонова кука със средно дълго рамо и средна де...
Trabucco Akura 7000 е универсална карбонова кука със средно дълго рамо и средна дебелина. Препоръчва се за много видове риболов и голямо разнообразие от риби, в зависимост от размера. Akura 7000 е кук..
2.80лв.
Никелирана кука - средно тънка, полукована. Притежава средно-дълго рамо, кръг...
Никелирана кука - средно тънка, полукована. Притежава средно-дълго рамо, кръгла извивка и високоустойчива контра. Химически заточен обърнат връх. Идеална както за морски, така и за слад..
3.50лв.
Черно-никелирана кука, полукована. Притежава средно-дълго рамо, кръгла извивк...
Черно-никелирана кука, полукована. Притежава средно-дълго рамо, кръгла извивка и високоустойчива контра. Химически заточен обърнат връх. Идеална за риболов на шаран, сом и др. Преп..
3.20лв.
Никелирана кука - средно тънка, полукована. Притежава издължено рамо, S-извив...
Никелирана кука - средно тънка, полукована. Притежава издължено рамо, S-извивка и високоустойчива контра. Куката е снабдена с микроконтра по протежение на рамото, която осигурява перфектно з..
5.00лв.
TRABUCCO XPS TFK40 са перфектни универсални куки за мач риболов с широка кръгла из...
TRABUCCO XPS TFK40 са перфектни универсални куки за мач риболов с широка кръгла извивка, отлична микро контра и химически заточен връх. Куките са с бронзов цвят и имат сравнително дълго рамо. Препоръч..
5.00лв.
Отлична бронзова кука на Trabucco от серията XPS, подходяща за риболов на клен, пл...
Отлична бронзова кука на Trabucco от серията XPS, подходяща за риболов на клен, платика, каракуда и други. Куката е с кръгла форма, средно дълго рамо и лопатка. Притежава химически заточена микро конт..
5.00лв.
XPS XP02 са оригинални японски куки на Trabucco с дълга химически заточена микро к...
XPS XP02 са оригинални японски куки на Trabucco с дълга химически заточена микро контра и средно дълго рамо. Куката е бронзова на цвят и е с лопатка. Подходяща е за риболов на клен, платика, каракуда ..
3.50лв.
Перфектната кука за улов на дребна риба. Подходяща за всички видове стръв, но най-...
Перфектната кука за улов на дребна риба. Подходяща за всички видове стръв, но най-добре за бял червей. Подходяща за риболов на щека и телескоп с ластик. Не се препоръчва за риболов с макара. Тънка и о..
3.50лв.
Червена на цвят, много тънка и остра кука, която трудно се притъпява и осигурява о...
Червена на цвят, много тънка и остра кука, която трудно се притъпява и осигурява отлично подаване на стръвта. Подходяща при риболов с щека и болонезе, когато се ползва финна линия за риболов на&n..
3.50лв.
Дебела и здрава кука, подходяща за улов на всички видове риба. Може да се използва...
Дебела и здрава кука, подходяща за улов на всички видове риба. Може да се използва за всички видове стръв, с изключение на вердевас. Най-популярната и успешна кука за английските риболовци. Уважа..
3.50лв.
Тънка и права тази кука е подходяща за улов на риби с нежна уста. Можете да я изпо...
Тънка и права тази кука е подходяща за улов на риби с нежна уста. Можете да я използвате за всякаква стръв. Не се препоръчва за риболов на едри риби, тъй като се отваря при голямо натоварване...
3.50лв.
Специфичната форма на тази кука я прави подходяща за всички видове стръв. Тя е дос...
Специфичната форма на тази кука я прави подходяща за всички видове стръв. Тя е доста здрава, но самият овал на куката не е подходящ за улов на дребни риби, тъй като им разпорва устата. Използвайте я п..
3.50лв.
Една от най-добрите куки на Kamasan, уникално здрава. Подходяща основно за улов на...
Една от най-добрите куки на Kamasan, уникално здрава. Подходяща основно за улов на едри риби, особено за шарани. Не се препоръчва за риболов на капризни риби, тъй като е доста дебела. Може да се изпол..
3.50лв.
Формата на тази кука е подходяща основно за риболов на стръв с бял или торен ...
Формата на тази кука е подходяща основно за риболов на стръв с бял или торен червей. Не е добър вариант да ловите с нея на царевица или жито. Куката е здрава и може да се използва както за улов н..
3.50лв.
Изключително здрав модел на Kamasan. Дебела кука, подходяща за улов на мощни риби....
Изключително здрав модел на Kamasan. Дебела кука, подходяща за улов на мощни риби. Може да се използва при риболов на почти всички видове стръв - бял червей, торен, царевица, жито и пелети. Не е подхо..
3.50лв.
Здрава кука, предназначена за риболов на едри риби. Химически заточена, кована. Мо...
Здрава кука, предназначена за риболов на едри риби. Химически заточена, кована. Може да се използва с различни примамки - царевица, торен и бял червей...
0.00лв.
Както подсказва и самото име на пакета, тази кука е перфектна за риболов на фидер....
Както подсказва и самото име на пакета, тази кука е перфектна за риболов на фидер. Естествено можете да я използвате и за плувка. Специалната извивка я прави перфектна за риболов на царевица и жито, н..
3.50лв.
Една от най-добрите куки на Kamasan, уникално здрава. Подходяща основно за улов на...
Една от най-добрите куки на Kamasan, уникално здрава. Подходяща основно за улов на едри риби, особено за шарани. Не се препоръчва за риболов на капризни риби, тъй като е доста дебела. Може да се изпол..
3.50лв.
Здрава и сравнително дебела кука, подходяща за улов на едри риби. Формата е с дост...
Здрава и сравнително дебела кука, подходяща за улов на едри риби. Формата е с доста удължено рамо и е затворена...
3.50лв.
Много здрава кука, предназначена за риболов на силни риби. Произведена от вис...
Много здрава кука, предназначена за риболов на силни риби. Произведена от висококачествена карбонова стомана. Кована. Може да се използва с различна стръв - царевица, земен и бял червей. Много ос..
0.60лв.
Куки Filstar - 1144NЯпонски куки Filstar в пликче по 10 броя.- Straight;- Flatted;...
Куки Filstar - 1144NЯпонски куки Filstar в пликче по 10 броя.- Straight;- Flatted;- Short shank;- Fine Wire.РазмериЦвятЦена     1Nickel0.60 лв2Nickel0.60 лв3Nickel0.60 лв..
0.80лв.
Куки Filstar - 220NЯпонски куки Filstar в пликче по 10 броя.РазмериЦвятЦена  ...
Куки Filstar - 220NЯпонски куки Filstar в пликче по 10 броя.РазмериЦвятЦена     1Nickel0.80 лв2Nickel0.80 лв3Nickel0.80 лв4Nickel0.80 лв5Nickel0.80 лв6Nickel0.8..
0.60лв.
Куки Filstar - 225NЯпонски куки Filstar в пликче по 10 броя.РазмериЦвятЦена  ...
Куки Filstar - 225NЯпонски куки Filstar в пликче по 10 броя.РазмериЦвятЦена     1Nickel0.60 лв2Nickel0.60 лв3Nickel0.60 лв4Nickel0.60 лв5Nickel0.60 лв6Nickel0.6..
0.90лв.
Куки Filstar - 9500BЯпонски куки Filstar в пликче по 10 броя.РазмериЦвятЦена ...
Куки Filstar - 9500BЯпонски куки Filstar в пликче по 10 броя.РазмериЦвятЦена      1Bronze0.90 лв2Bronze0.90 лв3Bronze0.90 лв4Bronze0.90 лв5Bronze0.90 лв6Br..
3.10лв.
Куки Sensei - F101GИзключително здрави, прави ковани куки с карбоново покритие за ...
Куки Sensei - F101GИзключително здрави, прави ковани куки с карбоново покритие за максимална износоустойчивост. Цвят златен. Налични в опаковки по 15бр с размери от 10 до 16.- Funa Umitanago;- Forged;..
3.10лв.
Куки Sensei - F101NИзключително здрави, прави ковани куки с карбоново покритие за ...
Куки Sensei - F101NИзключително здрави, прави ковани куки с карбоново покритие за максимална износоустойчивост.- Funa Umitanago;- Forged;- Flatted.РазмериЦвятБр./ПакетЦена     4Nickel20..
3.10лв.
Куки Sensei - F102N-  Yamame;- Flatted.РазмериЦвятБр./ПакетЦена&nbs...
Куки Sensei - F102N-  Yamame;- Flatted.РазмериЦвятБр./ПакетЦена     4Nickel203.10 лв5Nickel203.10 лв6Nickel203.10 лв7Nickel203.10 лв8Nickel203.10 ..
3.10лв.
Куки Sensei - F103BNКомпютърно проектирани куки, за да се сведе до минимум изпуска...
Куки Sensei - F103BNКомпютърно проектирани куки, за да се сведе до минимум изпускането на желания улов по време на риболов. Изключително остри, за да се гарантира лесното проникване, куките са тестван..
3.10лв.
Куки Sensei - F105NИзключително здрави куки с карбоново покритие за максимална изн...
Куки Sensei - F105NИзключително здрави куки с карбоново покритие за максимална износоустойчивост:- Flatted- Mini-barbed- NickelРазмериЦвятБр./ПакетЦена     14Nickel163.10 лв16Nicke..
3.10лв.
Куки Sensei - F106R- Sode-Marujiku;- FlattРазмериЦвятБр./ПакетЦена    &n...
Куки Sensei - F106R- Sode-Marujiku;- FlattРазмериЦвятБр./ПакетЦена     7Red123.10 лв8Red133.10 лв9Red143.10 лв10Red143.10 лв11Red143.10 лв12Red143.10 лв14R..
3.10лв.
Куки Sensei - F107N- Koaji-Marujiku;- Flatted.РазмериЦвятБр./ПакетЦена   ...
Куки Sensei - F107N- Koaji-Marujiku;- Flatted.РазмериЦвятБр./ПакетЦена   7Nickel203.10 лв8Nickel203.10 лв9Nickel203.10 лв10Nickel203.10 лв11Nickel203.10 лв12Nickel20..
Показване на 1 и 50 от 65 (2 страници)