+359/34986304

Куки

Една от основните съставни части на нашата линия, ако не и най важната е риболовната кука.Нейните съставни части са ухо/или сплеската част/лопатка/,стебло,жило и контра.Жилото е критерия за добра кука, то е първото което рибата усеща при засичане и ако не е достатъчно остро,губим рибата.При не голям натиск острието на куката би трябвало да остави следа на нокътя ви при плъзгане по нокътя.Чак след това идват другите критерии,здравина,извивки,цвят .......и многото други,важни за да видите закачения екземпляр на сушата.Подробно търсене

1.90лв.
Карбонови куки Sensei Blue налични в различни размери.- Barbless - без контра;- Цв...
Карбонови куки Sensei Blue налични в различни размери.- Barbless - без контра;- Цвят - Black Nickel;- Химически заточени...
5.70лв.
VMC 7022 NT са разработени за риболов на шаран с всички модерни бойли техники. Ост...
VMC 7022 NT са разработени за риболов на шаран с всички модерни бойли техники. Острият връх на куката е разположен, така че да бъде защитен от абразия.-10бр. в пакет..
5.70лв.
Този VMC модел е подходящ за шарански риболов. Основните характеристики са следнит...
Този VMC модел е подходящ за шарански риболов. Основните характеристики са следните:- Извит навън ринг;- Перфектна форма за Chod монтаж;- Hi-Carbon Steel;- Заострен връх за отлично представяне на кука..
5.70лв.
Този VMC модел е подходящ за шарански риболов. Основните характеристики са следнит...
Този VMC модел е подходящ за шарански риболов. Основните характеристики са следните:- Hi-Carbon Steel;- Многофункционалната шаранска кука от VMC®;- Перфектно проектирани за балансирани монтажи: snowma..
Показване на 1 и 4 от 4 (1 страници)