+359/34986304

Влакна и Поводи Други

Влакна и Поводи Други

Тук сме поставили акцент на всички аксесоари , обслужващи влакната,поводите и необходимите материали и артикули за тяхната поддръжка.5.39лв.
Ринг с малък диаметър и голяма издържливост - 12кг. Използва се за връзка между по...
Ринг с малък диаметър и голяма издържливост - 12кг. Използва се за връзка между повода и типета...
16.70лв.
Пластмасова кутия която може да държи до 72 повода. Тази компактна кутия има 6 дъс...
Пластмасова кутия която може да държи до 72 повода. Тази компактна кутия има 6 дъски, всяки от които може да държи до 12 повода.Размер: 25 х 9 х 4,5 смМарка: NGT..
15.50лв.
Монофиламентна линияУстойчива на възел и леко еластична линияНезабележимо под вода...
Монофиламентна линияУстойчива на възел и леко еластична линияНезабележимо под водаДължина: 150 mЦвят: червен..
7.50лв.
Ароматизиращ маркер GAMEFISH Dip-N-Glo™ Розов - Spike-It Spike-It™ Dip-N-Glo™ са ...
Ароматизиращ маркер GAMEFISH Dip-N-Glo™ Розов - Spike-It Spike-It™ Dip-N-Glo™ са ароматизирани маркери, които бързо променят цветът на всяка мека, изкуствена примамка, правейки я способна да се с..
7.50лв.
Ароматизиращ маркер STINKUM™ Dip-N-Glo™ Оранжев - Spike-It Spike-It™ Dip-N-Glo™ с...
Ароматизиращ маркер STINKUM™ Dip-N-Glo™ Оранжев - Spike-It Spike-It™ Dip-N-Glo™ са ароматизирани маркери, които бързо променят цветът на всяка мека, изкуствена примамка, правейки я способна да се ..
15.50лв.
Практичен класьор за поводи, изработен от качествени материали. С кожено покритие ...
Практичен класьор за поводи, изработен от качествени материали. С кожено покритие и капацитет до 60 повода. Предлага се в дължина 24 см...
24.00лв.
Класьор за поводи с четири отделения. Предназначен е за поводи с дължина от 15, 20...
Класьор за поводи с четири отделения. Предназначен е за поводи с дължина от 15, 20 и 25 см. Размери: 27.3 х 9 х 2.8 см...
22.00лв.
Риболовна пластмасова кутия за поводи, тип портфейл. Има две допълнителни вътрешни...
Риболовна пластмасова кутия за поводи, тип портфейл. Има две допълнителни вътрешни прегради. Всяка вътрешна страна е покрита с мека материя. Капацитетът на кутията е 72 повода. Подходяща е за поводи з..
27.00лв.
Риболовна пластмасова кутия за поводи, тип портфейл. Има допълнителна вътрешна пре...
Риболовна пластмасова кутия за поводи, тип портфейл. Има допълнителна вътрешна преграда. Всяка страна е покрита с мека материя. Капацитетът на кутията е за много поводи. Подходяща е за шарански поводи..
33.00лв.
Кух ластик за състезателен риболов Number One - VegaКух ластик с конектор за със...
Кух ластик за състезателен риболов Number One - VegaКух ластик с конектор за състезателен риболов в три цвята - жълт, зелен и оранжев. Всеки цвят е с различен диаметър. Дължината на ластика е 3,00..
7.00лв.
Ластик Catch - TubertiniЛастик за щеки и Поле въдици. Много добро качество. На е...
Ластик Catch - TubertiniЛастик за щеки и Поле въдици. Много добро качество. На една мотовилка има 5м ластик. Всеки размер си има цвят. Тестван и одобрен от отбора на Тубертини. Ластикът може да се..
25.00лв.
Ластик Concept Hybrid - TubertiniНай-новият революционен продукт на Tubertini, к...
Ластик Concept Hybrid - TubertiniНай-новият революционен продукт на Tubertini, който се отличава с висока разтегливост - 900%, в сравнение с другите кухи и плътни ластици. Изработен от 100% естест..
7.70лв.
Ластик Ferma Esca 200 м - TubertiniЕластичен конец, идеален за захващане на меки...
Ластик Ferma Esca 200 м - TubertiniЕластичен конец, идеален за захващане на меки примамки към куката. Много полезен при сърф кастинг риболов. Предлага се в удобни ролки от 200 метра.РазмерДължинаЦ..
7.00лв.
Ластик Hi-Viz - MiddyКачествени силиконизирани ластици за щеки и поле въдици. Ла...
Ластик Hi-Viz - MiddyКачествени силиконизирани ластици за щеки и поле въдици. Ластика е произведен от висококачествени латексови смеси. Външната обвивка е флуорисцентна на цвят, за да се вижда лес..
23.00лв.
Ластик Hunter 3.00 м - TubertiniСиликонов кух ластик, произведен от качествен ма...
Ластик Hunter 3.00 м - TubertiniСиликонов кух ластик, произведен от качествен материал. Подходящ за улов на големи риби с щеки и поле въдици. Всеки размер си има цвят и дължина от 3.00 м. Ластикът..
22.00лв.
Ластик Hunter 4.00 м - TubertiniСиликонов кух ластик, произведен от качествен ма...
Ластик Hunter 4.00 м - TubertiniСиликонов кух ластик, произведен от качествен материал. Подходящ за улов на големи риби с щеки и поле въдици. Всеки размер си има цвят и дължина от 4.00 м. Ластикът..
30.00лв.
Ластик Hybrid Matt 5 м - TubertiniНай-новият революционен продукт на Tubertini м...
Ластик Hybrid Matt 5 м - TubertiniНай-новият революционен продукт на Tubertini матов тип, който се отличава с висока разтегливост - 700%, в сравнение с другите кухи и плътни ластици. Изработен от ..
39.00лв.
Ластик Micro-D Hollow Elastic 5 м - TubertiniНай-новият революционен продукт Mic...
Ластик Micro-D Hollow Elastic 5 м - TubertiniНай-новият революционен продукт Micro-D на Tubertini с подобрена сърцевинна смес, отличаваща се с голяма здравина и малък диаметър, в сравнение с други..
4.50лв.
Ластик Силиконов Vega - 7mДобре познатия на българските рибари силиконов ла...
Ластик Силиконов Vega - 7mДобре познатия на българските рибари силиконов ластик на Vega се предлага се в широка гама от размери. Ролката съдържа 7 метра, а цветът на ластика е натурален...
15.70лв.
Ножица за плетено влакно - HartScissors heavy cut е ножица изработена от неръжда...
Ножица за плетено влакно - HartScissors heavy cut е ножица изработена от неръждаема стомана с назъбен ръб. Подходяща е за срязване на всякакви влакна с различен диаметър и плитка. Удобна за бора..
27.80лв.
Перфектен повод при риболов на места с подводна растителност. - Висока устойч...
Перфектен повод при риболов на места с подводна растителност. - Висока устойчивост на абразия;- Ниска разтегливост;- Цвят Camo.МоделДиаметър, ммДължина, мТест/кгЦена     CML0640.60..
5.60лв.
Поводи Mini Trave Surf - TubertiniМини повод за сърф кастинг, изработен от стома...
Поводи Mini Trave Surf - TubertiniМини повод за сърф кастинг, изработен от стоманени нишки, покрити с термосвиваем шлаух и вирбели. Предлага се в три размера S, M и L. Цената е за 3 броя в опако..
1.00лв.
Риболовен конектор 1 - връзка ластик и влакно малък - TubertiniКонекторът осигур...
Риболовен конектор 1 - връзка ластик и влакно малък - TubertiniКонекторът осигурява връзката между основното влакно и ластика. Използва се много при Поле и състезателния риболов. Много полезен арт..
1.00лв.
Риболовен конектор 2 - връзка ластик и влакно голям - TubertiniКонекторът осигур...
Риболовен конектор 2 - връзка ластик и влакно голям - TubertiniКонекторът осигурява връзката между основното влакно и ластика. Използва се много при Поле и състезателния риболов. Много полезен арт..
3.92лв.
Риболовен конектор Vespe canal 1 мм - връзка ластик и влакноКонекторът осигурява...
Риболовен конектор Vespe canal 1 мм - връзка ластик и влакноКонекторът осигурява връзката между основното влакно и ластика. Използва се много при Поле и състезателния риболов. Много полезен артику..
5.00лв.
Смазка за влакно Line Protector 12 мл - EviaАртикулен номер: BPPH. Line Protector...
Смазка за влакно Line Protector 12 мл - EviaАртикулен номер: BPPH. Line Protector е спрей, който се използва за увеличаване на трайността на влакното и намаляване на триенето с водачите при кастинг..
8.20лв.
Спрей за влакно Line Protector Big Recipient 150 мл - EviaLine Protector Big Rec...
Спрей за влакно Line Protector Big Recipient 150 мл - EviaLine Protector Big Recipient е спрей, който се използва за увеличаване на трайността на влакното и намаляване на триенето при кастинг и на..
5.20лв.
Спрей за монофили - CralussoЕкологична спрей смазка за монофили, специално разра...
Спрей за монофили - CralussoЕкологична спрей смазка за монофили, специално разработена за Мач риболов, при който бързото потъване на влакното е необходимост. Спреят е с капацитет от 60 мл. ..
11.90лв.
Спрей за плетено влакно Vulkan 100 мл - TubertiniVulkan е смазка без разтворител...
Спрей за плетено влакно Vulkan 100 мл - TubertiniVulkan е смазка без разтворители, която защитава, укрепва, предпазва от триене, намаля шума при работа, повишава дистанцията при замятане и удълж..
Показване на 1 и 30 от 30 (1 страници)