+359/34986304

Монофилни влакна

Монофилни влакна

Монофилни влакна или още наричани полимерни риболовни влакна. Риболовното влакно, наричано още корда е основна част от риболовната линия с помощта на която се изважда уловената риба.Риболовните влакна могат да бъдат прозрачни или оцветени в различни цветове, а дори и многоцветни. Имат свойството да се разтягат при опън. Някои от риболовните корди имат UV покритие, други са невидими във водата.14.98лв.
Ако търсите страхотна стойност, силна, дълготрайна линия, Aero Float на Shimano е ...
Ако търсите страхотна стойност, силна, дълготрайна линия, Aero Float на Shimano е тази за вас.Това моно е създадено за риболова на мачовете за всички кръгове. Идеален за риболов на плувка или фидер, и..
11.00лв.
Висока абразивоустойчивост и здравина    Липса на памет  ...
Висока абразивоустойчивост и здравина    Липса на памет    Висока устойчивост на възел и опън    Силиконово покритие    Тъмнозелен цвят ..
26.00лв.
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Тотална ...
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Тотална липса на памет.    Притежава висока устойчивост на възел и опън.    Влакното e със силик..
30.00лв.
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Тотална ...
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Тотална липса на памет.    Притежава висока устойчивост на възел и опън.    Влакното e със силик..
32.00лв.
Big Game Professional Red е монофилно влакно с високо съдържание на Mitsubishi NOV...
Big Game Professional Red е монофилно влакно с високо съдържание на Mitsubishi NOVAMID NT. Благодарение на неговите свойства като якост на възел, висока устойчивост на износване, специално покритие за..
35.00лв.
Японско влакно предназначено за шарански риболов. Изключително здраво и абраз...
Японско влакно предназначено за шарански риболов. Изключително здраво и абразивоустойчиво. Притежава висока устойчивост на възел и опън. Влакното e с двойно силиконово покритие и е напр..
30.00лв.
Японско влакно предназначено за шаранджийски риболов. Двуцветно - редуване на...
Японско влакно предназначено за шаранджийски риболов. Двуцветно - редуване на кафяво и зелено за по-добър контрол при отчитане на кълването. Изключително здраво и абразивоустойчиво. При..
35.00лв.
ION POWER EKON CARP е ново монофилно влакно с дължина 1200 метра, специално създад...
ION POWER EKON CARP е ново монофилно влакно с дължина 1200 метра, специално създадено за шаранджийски риболов. Влакното е предназначено за риболов в екстремни условия, във води с многобройни препятств..
9.00лв.
Японско влакно предназначено за шарански риболов. Изключително здраво и абраз...
Японско влакно предназначено за шарански риболов. Изключително здраво и абразивоустойчиво. Притежава висока устойчивост на възел и опън. Влакното e с двойно силиконово покритие и е напр..
15.00лв.
KARPUM FEEDER e най-новото попълнение в серията монофилни влакна Ion Power, специа...
KARPUM FEEDER e най-новото попълнение в серията монофилни влакна Ion Power, специално създадено за Carp Feeder специалистите.По време на разработването на монофилното влакно е използван дългогодишния ..
32.00лв.
Ново влакно създадено за риболов на шаран и фидер риболов. Притежава висока устойч...
Ново влакно създадено за риболов на шаран и фидер риболов. Притежава висока устойчивост на абразия, минимална разтегливост и нулева памет.Това влакно е едно от малкото на пазара, които отговарят на те..
36.00лв.
Японско влакно с изключителна абразивоустойчивост и здравина.    То...
Японско влакно с изключителна абразивоустойчивост и здравина.    Тотална липса на памет.    Притежава висока устойчивост на възел и опън.    Предназначено ..
9.00лв.
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Липсата ...
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Липсата на памет позволява многократно развиване и намотаване на кордата върху шпулата на макарата, без това да предизвиква ра..
32.00лв.
 Японско влакно с променящ се цвят в зависимост от светлината - от тъмно кафя...
 Японско влакно с променящ се цвят в зависимост от светлината - от тъмно кафяво до зелено. Това го прави невидимо във водата.    Изключително здраво и абразивоустойчиво.  ..
5.00лв.
Безцветно влакно, японско производство. Подходящо за всеки вид риболов.  ...
Безцветно влакно, японско производство. Подходящо за всеки вид риболов.       Притежава висока абразиво-устойчивост и добри показатели за издържливост.       Пр..
7.99лв.
Много точно на диаметър, издържливо на триене и еластично влакно от Browning. Из...
Много точно на диаметър, издържливо на триене и еластично влакно от Browning. Изработено по съвсем нов тип технология, която е бъдещето на монофилните влакна. Предлага се в най-популярните размери..
4.99лв.
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото влакно на пазара!Невероятно ...
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото влакно на пазара!Невероятно здраво и устойчиво на опън, възел и износване. Абсолютно реални тестови показатели и диаметър, пълна липса на памет!Пр..
2.90лв.
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото камуфлажно влакно на пазара!...
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото камуфлажно влакно на пазара!Невероятно здраво, с висока устойчивост на възел и абразия, супер меко и с постоянен и реален диаметър по цялата си дъ..
2.90лв.
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото универсално влакно на пазара...
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото универсално влакно на пазара!Невероятно здраво, с висока устойчивост на възел и абразия, супер меко и с постоянен и реален диаметър по цялата си д..
5.50лв.
Потъващо монофилно влакно с отлични характеристики. Произведен...
Потъващо монофилно влакно с отлични характеристики. Произведено е от специален вид полимер, който е с висока якост и устойчивост на абразия. Няма памет.Отличен избор..
9.00лв.
Висококачествено монофилно японско влакно, произведено от известната в цял свят ма...
Висококачествено монофилно японско влакно, произведено от известната в цял свят марка FUDO.Притежава много висока устойчивост на износване, отлична гъвкавост и тотална липса на памет. Влакното е прозр..
4.99лв.
Повод изработен от плетени монофилни влакна с две халки в двата му края за риболов...
Повод изработен от плетени монофилни влакна с две халки в двата му края за риболов на френска или чешка нимфа. Цвета му е флуорисцентно жълт и това ви помага за по-добър контрол над линията и кълванет..
9.50лв.
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K...
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб.Характеристики:- изключително висока абразивоусто..
9.10лв.
Влакно от най-висок клас, удовлетворяващо изискванията и на най-взискателните рибо...
Влакно от най-висок клас, удовлетворяващо изискванията и на най-взискателните риболовци. Тествано от някои от най-добрите състезатели по риболов в света и доказало изключителните си качества. Абсолютн..
7.00лв.
Lazer Fortex MareНово влакно от серията LAZER, предназначено да задоволи и най-пре...
Lazer Fortex MareНово влакно от серията LAZER, предназначено да задоволи и най-претенциозните любители на морския риболов. Силно резистентно към солената вода, но е напълно подходящо и за сладководен ..
105.00лв.
Lazer Fortex Mare TrollingВлакно от най-висок клас, което ще удовлетвори всички из...
Lazer Fortex Mare TrollingВлакно от най-висок клас, което ще удовлетвори всички изисквания и на най-взискателните любители на морски риболов. Отличава се със своята голяма устойчивост на солената вода..
5.50лв.
Lazer FusionСъстезателен клас влакно, което е произведено в Япония по най-авангард...
Lazer FusionСъстезателен клас влакно, което е произведено в Япония по най-авангардни технологии. Невероятно здраво, с превъзходна устойчивост на възел, много меко и нежно, с постоянен диаметър по цяла..
6.00лв.
Lazer Pro Specialist FeederЯпонско влакно от най-висок клас, специално разработено...
Lazer Pro Specialist FeederЯпонско влакно от най-висок клас, специално разработено за риболов с фидер! Притежава почти нулева разтегливост, за да индикира дори и най-слабите кълванета, като същевремен..
7.00лв.
Lazer Shogun 100+50mТова влакно от най висок клас е произведено с помощта на най н...
Lazer Shogun 100+50mТова влакно от най висок клас е произведено с помощта на най новите постижения на съвременната наука и технология.Няколко са факторите, които обуславят положителните характеристики..
9.00лв.
Lazer TornadoСъздаването на това влакно е резултат от прилагането на най-прецизнит...
Lazer TornadoСъздаването на това влакно е резултат от прилагането на най-прецизните съвременни технологий към производството на монофилни влакна. То свързва висококачествен ко-полимер и специално елас..
45.00лв.
Lazer VICTORY Special CatfishОще едно специализирано влакно с голям диаметър и сер...
Lazer VICTORY Special CatfishОще едно специализирано влакно с голям диаметър и сериозна здравина е Lazer VICTORY Special Catfish. То е особено подходящо за риболов на трофеен сом. Може да се използва ..
8.50лв.
Catch Precision е серия от влакна, които се представят най-добре, когато се използ...
Catch Precision е серия от влакна, които се представят най-добре, когато се използват за стилът риболов за който са предназначени. Всеки модел е с точно подбрани диаметри и цвят, които да Ви дадат мак..
NGT Camo Line Монофилно влакно от 1070 до 1870м - 50% намаление
Sale
11.20лв. 22.00лв.
За шаранджии, които искат да прикрият такъма си и да бъде абсолютно сигурен, че ша...
За шаранджии, които искат да прикрият такъма си и да бъде абсолютно сигурен, че шаранът няма да го открие. При риболов във водите с много водорасли това може да направи голяма разлика. Разбира се, в т..
11.00лв.
Ново спинингово влакно с жълт цвят, с висока видимост, специално проектирано за вс...
Ново спинингово влакно с жълт цвят, с висока видимост, специално проектирано за всички риболовни техники, при които е необходима комбинация от чувствителност и абсолютен визуален контрол. Влакнот..
12.00лв.
Ново влакно със зеленикаво-кафяв цвят, специално предназначено за риболов на щука ...
Ново влакно със зеленикаво-кафяв цвят, специално предназначено за риболов на щука и други големи сладководни хищници. Влакното притежава изключителна устойчивост на износване като същевременно е ..
12.00лв.
Влакно с ниска еластичност, слаба механична памет и висока устойчивост на износван...
Влакно с ниска еластичност, слаба механична памет и висока устойчивост на износване. Двуцветният маслинено зелен цвят осигурява естествен камуфлаж сред водната растителност. Влакното е парал..
12.00лв.
Монофиламент създаден да удовлетвори най-високите изисквания в съвременния риболов...
Монофиламент създаден да удовлетвори най-високите изисквания в съвременния риболов на хищна риба. Притежава отлична видимост от брега, а в същото време е напълно невидимо във водата. Влакнот..
23.00лв.
Монофилно влакно разработено за Vertical Jigging риболов. Създадено е от смес...
Монофилно влакно разработено за Vertical Jigging риболов. Създадено е от смесица от японски полимери, които осигуряват изключителна устойчивост на износване и тотална липса на памет. Влакнот..
31.00лв.
TRABUCCO S-FORCE XPS TAPERLINE SURFCASTING е отлично монофилно тапер влакно, луксо...
TRABUCCO S-FORCE XPS TAPERLINE SURFCASTING е отлично монофилно тапер влакно, луксозна алтернатива на шоклидер влакната. Влакното е с дължина 250 метра, многоцветно и е конусовидно от двата края. Харак..
8.90лв.
Едно от най-качествените монофилни влакна за поводи на нашия пазар на известната...
Едно от най-качествените монофилни влакна за поводи на нашия пазар на известната японска фирма Toray. Всеки, който един път е ловил с това влакно става фен на марката. Изключително издържливо, над..
17.00лв.
Това влакно е създадено по съвършено нова технология. Монофиламентът S-FORCE е с н...
Това влакно е създадено по съвършено нова технология. Монофиламентът S-FORCE е с невероятна здравина и с голяма трайност. Липсата на "памет" позволява многократно развиване и намотаване на кордата вър..
12.00лв.
SUPER ELITE - НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ВЛАКНАСерия висококачествен монофиламент с перфектн...
SUPER ELITE - НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ВЛАКНАСерия висококачествен монофиламент с перфектна здравина и издържливост. Силиконовата структура осигурява отлична гъвкавост, мекота и абразивна устойчивост на влакн..
24.00лв.
Серия оригинални японски влакна с отлични показатели за мекота, здравина и износоу...
Серия оригинални японски влакна с отлични показатели за мекота, здравина и износоустойчивост. Шпулирането на монофиламента върху ролките е осъществено по нова японска технология чрез паралелно, а не к..
10.00лв.
Серия оригинални японски влакна с отлични показатели за мекота, здравина и износоу...
Серия оригинални японски влакна с отлични показатели за мекота, здравина и износоустойчивост. Шпулирането на монофиламента върху ролките е осъществено по нова японска технология чрез паралелно, а не к..
10.00лв.
Серия оригинални японски влакна с отлични показатели за мекота, здравина и износоу...
Серия оригинални японски влакна с отлични показатели за мекота, здравина и износоустойчивост. Шпулирането на монофиламента върху ролките е осъществено по нова японска технология чрез паралелно, а не к..
6.50лв.
Новото монофилно влакно на Trabucco Max Plus Sinking е с отлични потъващи свойства...
Новото монофилно влакно на Trabucco Max Plus Sinking е с отлични потъващи свойства.Влакното е с ниска памет и притежава висока устойчивост на абразия. Max Plus Sinking се предлага на шпули по 150 метр..
28.00лв.
Влакно специално разработено за сърф кастинг риболов, създадено в топло жълт цвят ...
Влакно специално разработено за сърф кастинг риболов, създадено в топло жълт цвят за максимално добра видимост както през деня, така и през нощта. Velvet Pro Cast е невероятно меко на допир и е със си..
9.00лв.
Super Elite Fluorine e ново японско влакно на Trabucco съчетаващо предимствата на ...
Super Elite Fluorine e ново японско влакно на Trabucco съчетаващо предимствата на флуорокарбона и монофила.Този хибрид е създаден по изключителна технология, която съчетава качества като висока устойч..
8.00лв.
Висококачествено монофилно влакно с отлични качества. Отличава се висока якос...
Висококачествено монофилно влакно с отлични качества. Отличава се висока якост на опън и устойчивост на възел. Силиконовата структура осигурява отлична гъвкавост, мекота и абразивоустойчивос..
10.00лв.
Серия оригинални японски влакна с отлични показатели за мекота, здравина и износоу...
Серия оригинални японски влакна с отлични показатели за мекота, здравина и износоустойчивост. Шпулирането на монофиламента върху ролките е осъществено по нова японска технология чрез паралелно, а не к..
Показване на 1 и 50 от 209 (5 страници)