+359/34986304

Статични плувки

Статични плувки

В тази категория може да намерите разнообразие от плувки, които се монтират статично на линията, обикновено посредством шлаух. Стационарните плувки са богат асортимент, с различна форма, грамаж, кил и антена. Магазин Наслука предлага голямо разнообразие на фиксирани плувки за риболов на река и в стоящи води, стациoнарни плувки за риболов с болонезе и директен телескоп, както и плувки за риболов на шаран. 1.50лв.
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пл...
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пластмасова и се предлага в два цвята: електриково зелено и електриково оранжево. -Тегло: 0.75 - 1.00 гр. -Про..
1.60лв.
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пл...
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пластмасова и се предлага в два цвята: електриково зелено и електриково оранжево. -Тегло: 0.75 - 1.00 - 1.50 гр.&nb..
1.50лв.
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. В горната час...
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. В горната част е боядисана в електриково зелено и оранжево. -Тегло: 0.75 - 1.00 - 1.50 - 2.00 - 2.50 - 3.00 гр. -Произвед..
2.00лв.
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пл...
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пластмасова и се предлага в два цвята: електриково зелено и електриково оранжево. Има възможност да се постави свет..
2.50лв.
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пластма...
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пластмасова и се предлага в два цвята: електриково зелено и електриково оранжево. -Тегло: 1.00 - 1.50 - 2.00 гр. -П..
1.50лв.
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пл...
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пластмасова и се предлага в два цвята: електриково зелено и електриково оранжево. -Тегло: 0.75 - 1.00 - 1.50 гр.&nb..
1.50лв.
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пл...
Стационарна плувка, изработена от балсово дърво и карбонов кил. Антената е пластмасова и се предлага в два цвята: електриково зелено и електриково оранжево. -Тегло: 1.00 - 1.50 - 2.00 - 3.00..
9.00лв.
Trabucco Oracle е висококачествена плувка тип "близалка", изработена от балсово дъ...
Trabucco Oracle е висококачествена плувка тип "близалка", изработена от балсово дърво и кил от неръждаема стомана. Плувката е с издължена ярко оцветена антена за по-добра видимост. Специфичната й плос..
2.00лв.
Плувка 906 - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо световно ка...
Плувка 906 - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо световно качество. Произведени от внимателно селектирана балса, за да се избегнат и най-малките отклонения в теглото и баланс..
2.00лв.
Плувка Dark Line 2 10г - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо...
Плувка Dark Line 2 10г - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо световно качество. Произведени от внимателно селектирана балса, за да се избегнат и най-малките отклонения в теглот..
3.00лв.
Плувка LC 20г - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо световно...
Плувка LC 20г - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо световно качество. Произведени от внимателно селектирана балса, за да се избегнат и най-малките отклонения в теглото и бал..
2.00лв.
Плувка P11 4х10 - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо светов...
Плувка P11 4х10 - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо световно качество. Произведени от внимателно селектирана балса, за да се избегнат и най-малките отклонения в теглото и б..
2.00лв.
Плувка P9  - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо светов...
Плувка P9  - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо световно качество. Произведени от внимателно селектирана балса, за да се избегнат и най-малките отклонения в теглото и б..
4.00лв.
Плувка Pro 103 - TubertiniПлувка с лесно забележима антена и карбоново стъбло. И...
Плувка Pro 103 - TubertiniПлувка с лесно забележима антена и карбоново стъбло. Има вградена тръбичка с помощта, на която влакното преминава през тялото й. Подходяща за риболов на големи риби. ..
4.00лв.
Плувка Pro 105 - TubertiniПлувка с куха антена и карбоново стъбло, подсилена с ф...
Плувка Pro 105 - TubertiniПлувка с куха антена и карбоново стъбло, подсилена с фибростъкло. Много здрава, подходяща за риболов на големи риби в бавнотечащи и бързотечащи води...
4.00лв.
Плувка Pro 113 - TubertiniПлувка с формата на капка, карбоново стъбло и антена о...
Плувка Pro 113 - TubertiniПлувка с формата на капка, карбоново стъбло и антена от фибростъкло. Има вградена тръбичка с помощта, на която влакното преминава през тялото й. Подходяща за риболов на..
5.00лв.
Плувка Pro 117 - TubertiniПлувка с карбоново стъбло и куха антена, подсилена с ф...
Плувка Pro 117 - TubertiniПлувка с карбоново стъбло и куха антена, подсилена с фибростъкло. С отлична видимост и здравина, идеална за риболов на големи риби...
5.00лв.
Плувка Pro 124 - TubertiniПлувка с карбоново стъбло, ринг и вградена тръбич...
Плувка Pro 124 - TubertiniПлувка с карбоново стъбло, ринг и вградена тръбичка с помощта, на която влакното преминава през тялото й. Идеална за риболов с малки и тънки куки...
4.00лв.
Плувка Pro 127 - TubertiniПлувка със стоманено стъбло, ринг и пластмасова антена. ...
Плувка Pro 127 - TubertiniПлувка със стоманено стъбло, ринг и пластмасова антена. Идеална за риболов в спокойни и бавнотечащи води...
4.00лв.
Плувка Pro 133 - TubertiniПлувка предназначена за състезания с пластмасова антен...
Плувка Pro 133 - TubertiniПлувка предназначена за състезания с пластмасова антена, стоманено стъбло и страничен водач. Идеалната форма за риболов във всякакви течения...
4.00лв.
Плувка Pro 135 - TubertiniПоливалентна плувка с формата на капка, водач за влакн...
Плувка Pro 135 - TubertiniПоливалентна плувка с формата на капка, водач за влакното и вградена тръбичка с помощта, на която влакното преминава през тялото й. Карбоновата й антена увеличава стаби..
4.00лв.
Плувка Pro 136 - TubertiniПлувка предназначена за състезания с пластмасова антен...
Плувка Pro 136 - TubertiniПлувка предназначена за състезания с пластмасова антена, карбоново стъбло, вградена тръбичка с помощта, на която влакното преминава през тялото й и страничен водач. С уни..
4.50лв.
Плувка Pro 138 - TubertiniПлувка с антена от фибростъкло, карбоново стъбло, вгра...
Плувка Pro 138 - TubertiniПлувка с антена от фибростъкло, карбоново стъбло, вградена тръбичка с помощта, на която влакното преминава през тялото й и страничен водач. Благодарение на формата си е ..
2.00лв.
Плувка Pro 42 15г - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо свет...
Плувка Pro 42 15г - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо световно качество. Произведени от внимателно селектирана балса, за да се избегнат и най-малките отклонения в теглото и..
2.00лв.
Плувка PRO 46 10г - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо свет...
Плувка PRO 46 10г - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо световно качество. Произведени от внимателно селектирана балса, за да се избегнат и най-малките отклонения в теглото и..
4.50лв.
Плувка Pro 82 - TubertiniПлувката е с PVC антена и стъбло от фибростъкло. Има вгра...
Плувка Pro 82 - TubertiniПлувката е с PVC антена и стъбло от фибростъкло. Има вградена тръбичка с помощта, на която влакното преминава през тялото й.  ..
2.00лв.
Плувка PV12 1г - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо светов...
Плувка PV12 1г - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо световно качество. Произведени от внимателно селектирана балса, за да се избегнат и най-малките отклонения в теглото и б..
4.50лв.
Плувка R Float 2 - TubertiniПлувка с карбоново стъбло и антена от фибростъкло. М...
Плувка R Float 2 - TubertiniПлувка с карбоново стъбло и антена от фибростъкло. Много здрава и стабилна при вятър, подходяща за риболов на големи риби в бавнотечащи води...
4.50лв.
Плувка R Float 6 - TubertiniПлувка с карбоново стъбло и антена от фибростъкло. М...
Плувка R Float 6 - TubertiniПлувка с карбоново стъбло и антена от фибростъкло. Много здрава и стабилна при вятър, подходяща за риболов на големи риби в бавнотечащи води...
2.00лв.
Плувка Star Light 069 - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо ...
Плувка Star Light 069 - TubertiniБалсовите плувки на Тубертини са от най-високо световно качество. Произведени от внимателно селектирана балса, за да се избегнат и най-малките отклонения в тегло..
4.20лв.
Риболовна Плувка Cralusso CAPRICralusso Capri е една от новите плувки на Унгарск...
Риболовна Плувка Cralusso CAPRICralusso Capri е една от новите плувки на Унгарската фирма. Конструирана така, че тялото да може да се обръща и в двете посоки, и всеки риболовец може сам да преце..
4.90лв.
Риболовна Плувка Cralusso CAPRI карбонCralusso Capri е една от новите плувки на ...
Риболовна Плувка Cralusso CAPRI карбонCralusso Capri е една от новите плувки на Унгарската фирма. Конструирана така, че тялото да може да се обръща и в двете посоки, и всеки риболовец може сам д..
4.20лв.
Риболовна Плувка Cralusso GOLFУникална по вида на повърхността си плувка. Проход...
Риболовна Плувка Cralusso GOLFУникална по вида на повърхността си плувка. Проходна плувка. Тялото може да се обръща на 180 градуса и това дава възможност на риболовеца сам да прецени коя форма е..
4.90лв.
Риболовна плувка Cralusso GOLF карбонУникална по вида на повърхността си плувка....
Риболовна плувка Cralusso GOLF карбонУникална по вида на повърхността си плувка. Проходна плувка. Тялото може да се обръща на 180 градуса и това дава възможност на риболовеца сам да прецени коя ..
4.20лв.
Риболовна Плувка Cralusso SPIRITПлувка с универсална форма, подходяща както за р...
Риболовна Плувка Cralusso SPIRITПлувка с универсална форма, подходяща както за река, така и за езеро. Тялото може да се обръща на 180 градуса и това ви дава допълнителни възможности. Влакното пр..
4.90лв.
Риболовна плувка Cralusso SPIRIT карбонПлувка с универсална форма, подходяща как...
Риболовна плувка Cralusso SPIRIT карбонПлувка с универсална форма, подходяща както за река, така и за езеро. Тялото може да се обръща на 180 градуса и това ви дава допълнителни възможности. Влак..
4.20лв.
Риболовна плувка Cralusso StingЕдна нова революционна форма за поле плувка. Позв...
Риболовна плувка Cralusso StingЕдна нова революционна форма за поле плувка. Позволява по-голяма чувствителност и в същото време по-голяма устойчивост на течение. Антената е куха, което й позволя..
4.70лв.
Риболовна плувка Cralusso Sting карбонЕдна нова революционна форма за поле плувк...
Риболовна плувка Cralusso Sting карбонЕдна нова революционна форма за поле плувка. Позволява по-гляма чувствителност и в същото време по-голяма устойчивост на течение. Антената е куха, което ..
4.00лв.
Статична плувка  TRABUCCO DREAM TEAM 03DREAM TEAM 03 е висококачествена рибол...
Статична плувка  TRABUCCO DREAM TEAM 03DREAM TEAM 03 е висококачествена риболовна плувка на Trabucco, която е много стабилна и е отлична за риболов във всякакви водоеми, дори при силни течения. И..
4.00лв.
Статична плувка  TRABUCCO DREAM TEAM 06DREAM TEAM 06 е отлична плувка за рибо...
Статична плувка  TRABUCCO DREAM TEAM 06DREAM TEAM 06 е отлична плувка за риболов в течаща вода. Изработена е от висококачествено балсово дърво и кил от неръждаема стомана. Плувката е с дълга..
4.00лв.
Статична плувка  TRABUCCO DREAM TEAM 11Dream Team 11 е риболовна плувка на Tr...
Статична плувка  TRABUCCO DREAM TEAM 11Dream Team 11 е риболовна плувка на Trabucco изработена от балсово дърво и кил от неръждаема стомана. Плувката е снабдена с дълга флуоресцентна антена ..
4.00лв.
Статична плувка  TRABUCCO DREAM TEAM 12DREAM TEAM 12 е прецизна и чувствителн...
Статична плувка  TRABUCCO DREAM TEAM 12DREAM TEAM 12 е прецизна и чувствителна риболовна плувка на Trabucco изработена от балсово дърво и кил от неръждаема стомана. Плувката е с издължена фл..
4.00лв.
Статична плувка  TRABUCCO DREAM TEAM 13Риболовна плувка направена от високока...
Статична плувка  TRABUCCO DREAM TEAM 13Риболовна плувка направена от висококачествено балсово дърво и кил от неръждаема стомана. Плувката е с дълга флуоресцентна антена за максимално до..
11.00лв.
RIZOV FLOAT  mod.111Подвижни балсови плувки, изработени от най-добрите матери...
RIZOV FLOAT  mod.111Подвижни балсови плувки, изработени от най-добрите материали и с перфектна визия.Подходящи са за всякакъв вид риболов.Цената е за пакет от 10бр..
1.20лв.
Статична плувка TF 1004Балсова плувка с пластмасова антена и стъклопластов кил......
Статична плувка TF 1004Балсова плувка с пластмасова антена и стъклопластов кил...
1.30лв.
Статична плувка TF 1006Балсова плувка с пластмасова антена и стъклопластов кил......
Статична плувка TF 1006Балсова плувка с пластмасова антена и стъклопластов кил...
1.10лв.
Статична плувка TF 1018.....
Статична плувка TF 1018..
1.20лв.
Статична плувка TF 1019Балсова плувка със стъклопластов кил......
Статична плувка TF 1019Балсова плувка със стъклопластов кил...
1.20лв.
Статична плувка TF 1028Балсова плувка с пластмасова антена и стъклопластов кил. Сн...
Статична плувка TF 1028Балсова плувка с пластмасова антена и стъклопластов кил. Снабдена е със специално ухо, позволяващо бърза и лесна смяна на плувката, без необходимост от срязване на влакното и ра..
1.20лв.
Статична плувка TF 1030Балсова плувка с пластмасова антена и стъклопластов кил.&nb...
Статична плувка TF 1030Балсова плувка с пластмасова антена и стъклопластов кил. ..
Показване на 1 и 50 от 65 (2 страници)