+359/34986304

Шнурове и поводи

Шнурове и поводи
109.90лв.
Шнур за "хвърлячи", ако до скоро сте постигали трудно големи дистанции сега това...
Шнур за "хвърлячи", ако до скоро сте постигали трудно големи дистанции сега това няма да е проблем. За по-големи реки и за езерен риболов! Отблъсква водата по-добре от всеки друг шнур. Отблъсква м..
89.00лв.
Ако искате да ловите активно на нимфа или с големи сухи мухи - това е шнура за ва...
Ако искате да ловите активно на нимфа или с големи сухи мухи - това е шнура за вас. Като всички шнурове на серията Ridge на Airflo така и този е мек и безпаметен. PVC free технологията, която Airflo..
109.90лв.
Sixth Sense на Airflo е уникален шнур при, който премахването старата техноло...
Sixth Sense на Airflo е уникален шнур при, който премахването старата технология и използването на специалната TDC Power Core сърцевина води до абсолютно безпаметно полагане. Повишава се също не..
109.90лв.
Шнур с универсално приложение за риболов на суха муха, както на река, така и за е...
Шнур с универсално приложение за риболов на суха муха, както на река, така и за езерен риболов! Отблъсква водата по-добре от всеки друг шнур. Отблъсква мръсотията и повърхностните частици. Уникално ..
109.90лв.
Шнур за риболов на нимфа, както на река, така и за езерен риболов! Уникално кръго...
Шнур за риболов на нимфа, както на река, така и за езерен риболов! Уникално кръгово замятане! Отблъсква водата по-добре от всеки друг шнур. Отблъсква мръсотията и повърхностните частици. Отлично плъ..
109.90лв.
Шнур с по-агресивен конус, специализиран за по-големи дистанции и по-бързи мухарк...
Шнур с по-агресивен конус, специализиран за по-големи дистанции и по-бързи мухарки! Отблъсква водата по-добре от всеки друг шнур. Отблъсква мръсотията и повърхностните частици. Уникално плъзгане пре..
0.99лв.
Discovery Leader Loop е плетен накрайник за свързване на шнура към повода. Много...
Discovery Leader Loop е плетен накрайник за свързване на шнура към повода. Много удобно решение за шнурове, които ползвате за риболов на нимфа или стример. Бързо и лесно можете да коригирате дължи..
7.99лв.
Discovery Fly Backing на BFC е бекинг с голяма здравина и ниска разтегливост. Не...
Discovery Fly Backing на BFC е бекинг с голяма здравина и ниска разтегливост. Неотменима част от мухарското оборудване, която ви помага да попълните макарата си така, че шнура ви да е събран на по..
29.90лв.
Шнуровете Discovery на BFC са един отличен избор за всеки, който е решил да навли...
Шнуровете Discovery на BFC са един отличен избор за всеки, който е решил да навлиза в дебрите на мухарския риболов, но не е сигурен дали това е неговото хоби – по няколко причини : качествата му не..
4.29лв.
Hends дава възможност да сменяме и променяме нашите видове линий за всяко място ...
Hends дава възможност да сменяме и променяме нашите видове линий за всяко място и вид риболов. Много удобно решение за шнурове, които ползвате за риболов на нимфа или стример. Бързо и лесно можете..
10.99лв.
Изключително здрав и тънък изплетен tube бекинг на Hends без аналог на пазара. О...
Изключително здрав и тънък изплетен tube бекинг на Hends без аналог на пазара. Отличното съчетание на цена и качество прави този продукт желан от всеки риболовец. Преди да си купите някакъв друг б..
149.90лв.
Един от най-добрите шнурове произвеждани последните години. Награден е с много на...
Един от най-добрите шнурове произвеждани последните години. Награден е с много награди, любим на поколения риболовци. Съкращението ТТ означава / triangle taper / или конуса има триъгълен профил, кат..
5.00лв.
Накрайник за по-лесно свързване на мухарския шнур с повода.Опаковката съдържа 3 на...
Накрайник за по-лесно свързване на мухарския шнур с повода.Опаковката съдържа 3 накрайника, готови за употреба.Новият дизайн включва незалепени снопчета - по-меки и по-гъвкави, като по този начин се и..
77.90лв.
Повече от 50 години Scientific Anglers, която е най-големия производител на шнуро...
Повече от 50 години Scientific Anglers, която е най-големия производител на шнурове в света произвежда модела AIR CEL и почти няма мухар, който да не го е ползвал. Надежден, с отлична плаваемост и ..
155.90лв.
Scientific Anglers, която е най-големия производител на шнурове в света произвежд...
Scientific Anglers, която е най-големия производител на шнурове в света произвежда модела Mastery Trout вече много години и с този модел можете да ловите от Скандинавия до Карибите, много лесен за ..
59.90лв.
Vision Attack е шнур с отлична плаваемост, стандартен конус, който помага за ...
Vision Attack е шнур с отлична плаваемост, стандартен конус, който помага за прецизния кастинг и кръгово замятане. Цвета му е съобразен да бъде много видим при всякакви условия на риболов. Отли..
19.99лв.
Bakkari Fly Backing на Vision е бекинг с голяма здравина и ниска разтегливост. Н...
Bakkari Fly Backing на Vision е бекинг с голяма здравина и ниска разтегливост. Неотменима част от мухарското оборудване, която ви помага да подпълните макарата си така, че шнура ви да е събран на ..
97.90лв.
Последната серия шнурове на Vision Onki при разработката, на който са използвани ...
Последната серия шнурове на Vision Onki при разработката, на който са използвани всички съвремнни технологии е с отличен и прецизен кастинг, много леко приводняване и вграден накрайник. Двуцветен е..
129.00лв.
На финландски Tane означава речна пъстърва, шнура е специално предвиден за речен ...
На финландски Tane означава речна пъстърва, шнура е специално предвиден за речен риболов на суха муха и нимфа, къса 11м глава, която позволява от много късо замятане да постигнем нужната дистанция,..
87.90лв.
Този шнур е изключително подходящ за риболов на френска, чешка и полска нимфа, ди...
Този шнур е изключително подходящ за риболов на френска, чешка и полска нимфа, диаметъра му е 0,58мм и е много мек, което ще ви помогне да не пропуснете и най-колебливото кълване. Специалното покрит..
2.70лв.
Накрайник за свързване на мухарски шнур с повод, който е оцветен в жълто и оранжев...
Накрайник за свързване на мухарски шнур с повод, който е оцветен в жълто и оранжево за по-добра видимост. Осигурява мека и еластична презентация...
3.10лв.
Накрайник за свързване на мухарски шнур с повод, който осигурява мека и еластична ...
Накрайник за свързване на мухарски шнур с повод, който осигурява мека и еластична презентация. Конекторът е с прозрачен цвят и е снабден с вплетен клуп и найлонов шлаух...
14.00лв.
Плетено влакно с Dyneema/Dacron нишки и куха сърцевина с ниска еластичност и изклю...
Плетено влакно с Dyneema/Dacron нишки и куха сърцевина с ниска еластичност и изключително гладка повърхност. Специалната обработка с восък защитава влакното, като същевременно свежда триенето по водач..
3.50лв.
Повод за шнур Crystal Clear2X - Диаметър в основата - 0.54 мм, диаметър на върха -...
Повод за шнур Crystal Clear2X - Диаметър в основата - 0.54 мм, диаметър на върха - 0.22 мм;3X - Диаметър в основата - 0.50 мм, диаметър на върха - 0.20 мм;4X - Диаметър в основата - 0.46 мм, диаметър ..
2.70лв.
2X - Диаметър в основата - 0.54 мм, диаметър на върха - 0.22 мм;3X - Диаметър в ос...
2X - Диаметър в основата - 0.54 мм, диаметър на върха - 0.22 мм;3X - Диаметър в основата - 0.50 мм, диаметър на върха - 0.20 мм;4X - Диаметър в основата - 0.46 мм, диаметър на върха - 0.18 мм...
8.80лв.
100% бързопотъващо флуорокарбоново влакно за мухарски риболов. Артикул ...
100% бързопотъващо флуорокарбоново влакно за мухарски риболов. Артикул Дължина, м Тест/кг Цвят Sufix Fluoro Tippet 25m+PVC 0.138 6X ..
79.80лв.
Шнурът е подобен на Thistledown, но е специално създаден за риболов с нимфа на рек...
Шнурът е подобен на Thistledown, но е специално създаден за риболов с нимфа на река. Може да се похвали с къс преден конус от 1,8 метра, който преминава във фин връх с диаметър 0,55 мм. Дългото основн..
79.80лв.
XS-Plus XS-tra distance шнуровете използват shooting-head профил, разработен за до...
XS-Plus XS-tra distance шнуровете използват shooting-head профил, разработен за достигане на екстремно големи дистанции с минимален бек-каст (back cast) и редуциране на погрешните замятания. Серията в..
79.80лв.
XS-Plus XS-tra distance шнуровете използват shooting-head профил, разработен за до...
XS-Plus XS-tra distance шнуровете използват shooting-head профил, разработен за достигане на екстремно големи дистанции с минимален бек-каст (back cast) и редуциране на погрешните замятания. Серията в..
26.60лв.
Шнурът е произведен с изключителна прецизност, която позволява бързи и точни замят...
Шнурът е произведен с изключителна прецизност, която позволява бързи и точни замятания, които постигат дистанция без проблем. Издръжливостта на материала гарантира дълъг срок на употреба. С този шнур ..
35.00лв.
Шнурът е произведен с изключителна прецизност, която позволява бързи и точни замят...
Шнурът е произведен с изключителна прецизност, която позволява бързи и точни замятания, които постигат дистанция без проблем. Издръжливостта на материала гарантира дълъг срок на употреба. С този шнур ..
30.80лв.
Шнурът е произведен с изключителна прецизност, която позволява бързи и точни замят...
Шнурът е произведен с изключителна прецизност, която позволява бързи и точни замятания, които постигат дистанция без проблем. Издръжливостта на материала гарантира дълъг срок на употреба. С този шнур ..
79.80лв.
„Thistledown" е разработен за реки и лек риболов в спокойна вода. Шнурът е подходя...
„Thistledown" е разработен за реки и лек риболов в спокойна вода. Шнурът е подходящ за такъми от 2-ри до 5-ти клас. Има два цвята по дължината си (която е 27,4 метра) – зелен и мръснобял. Притежава по..
Показване на 1 и 33 от 33 (1 страници)