+359/34986304

Аларми и индикатори

Аларми и индикатори
9.98лв.
Аларма с контрол назвука и тона-Променлива сила на звука-Променлив тон-Водоустойчи...
Аларма с контрол назвука и тона-Променлива сила на звука-Променлив тон-Водоустойчивa-Работи с 9v батерия-Марка: Angling Pursuits..
245.50лв.
Нови за динамичния обхват, тези аларми наистина са там с най-добрите на пазара. Те...
Нови за динамичния обхват, тези аларми наистина са там с най-добрите на пазара. Те са снабдени с многофункционални настройки, за да отговарят на начина, по който предпочитате да получите индикация. На..
34.00лв.
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K...
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб.Този сигнализатор е направен от удъроустойчив мат..
460.00лв.
Drake TX е комплект от четири сигнализатора и станция, произведен да издържи всяка...
Drake TX е комплект от четири сигнализатора и станция, произведен да издържи всякакви метеорологични условия, които са преминали тежки полеви тестове. Като доказателство има функцията Run'N'Drop, коят..
40.00лв.
Въз основа на опита от предишните модели, този сигнализатор е подобрен вариант със...
Въз основа на опита от предишните модели, този сигнализатор е подобрен вариант със своята елегантна форма и матово черно покритие, което е удароустойчиво и меко на докосване. Вътрешната част на сигнал..
790.00лв.
Представяме ви луксозен комплект сигнализатори с дистанционно - ТОП продукт на K-K...
Представяме ви луксозен комплект сигнализатори с дистанционно - ТОП продукт на K-KARP за годината.В резултат на дълги тестове и проучвания, K-KARP създадоха един наистина уникален продукт от много вис..
133.40лв.
Комплект от три аларми и една станция в удобно малко куфарче.Характеристики:- Водо...
Комплект от три аларми и една станция в удобно малко куфарче.Характеристики:- Водоустойчиви аларми;- Rolling Code System, която не допуска смесване на сигналите между алармите на съседни риболовци;- О..
105.00лв.
2pc alarm and transmitter wireless bite alarm set with upto 200m range displayed o...
2pc alarm and transmitter wireless bite alarm set with upto 200m range displayed on a double blister.  Features include;2 Alarms4 screw in snag bars (2 short and 2 long)Wireless range of up to 20..
7.80лв.
3бр 'Original' комплект верижни индикатори в пластмасова кутияКомплект от три „ори...
3бр 'Original' комплект верижни индикатори в пластмасова кутияКомплект от три „оригинални“ верижни индикатора в червено, жълто и синьо, поставени в пластмасова кутия.Марка: NGT..
NGT 3pc 'ProLine' Chain Indicator Set in Plastic Case
Sale
9.10лв. 13.90лв.
3бр 'ProLine' верижен индикатор в пластмасова кутия.Комплект от три индикатора на ...
3бр 'ProLine' верижен индикатор в пластмасова кутия.Комплект от три индикатора на веригата 'ProLine' в синьо,пурпурни и ясни цветове в пластмасова кутия.С черни вериги от 17,5 см и модерен дизайн, тез..
133.70лв.
Аларми 3бр и предавател, комплект за сигнализиране и обхват до 200 метра. Сега се ...
Аларми 3бр и предавател, комплект за сигнализиране и обхват до 200 метра. Сега се доставят в модерна, лека кутия за съхранение / представяне. Характеристиките включват;3бр аларми с червени, зелени и с..
4.98лв.
Карта с 5 x 12v (LRV08) батерии. (Подходящи за използване във всички аларми на NGT...
Карта с 5 x 12v (LRV08) батерии. (Подходящи за използване във всички аларми на NGT.)Специална технология - Два пъти по голяма издръжливост.Марка: NGT..
14.98лв.
VC-1 комуфлажна аларма за шарански риболов в калъфче-Калъфче-Контрол на звука-Водо...
VC-1 комуфлажна аларма за шарански риболов в калъфче-Калъфче-Контрол на звука-Водоустойчива-Заключващ се на 20 секунди светодиот-Работи с LRV08 батерии (не са включени) Марка: NGT..
8.98лв.
Clip on 'Z' Alarm с батерииЗакачаща се аларма подходяща за всяка въдица ( включени...
Clip on 'Z' Alarm с батерииЗакачаща се аларма подходяща за всяка въдица ( включени са батерии ),тялото просто се завърта за включване / изключване,включва и син LED индикатор...
99.98лв.
Пълен Midi / Maxi Deluxe Риболовен комплект индикатори.Пълен набор от индикатори з...
Пълен Midi / Maxi Deluxe Риболовен комплект индикатори.Пълен набор от индикатори за риболов на миди / макси лукс е показан в случай. (Актуализирахме случая, правейки го по-тънък и по-компактен.)Този з..
56.50лв.
Тази светлина може да се синхронизира като аксесоар към нашата аларма - Dynamic wi...
Тази светлина може да се синхронизира като аксесоар към нашата аларма - Dynamic wireless bite alarm. Централния лед цвят може да бъде съчетан с този на алармата и приемника, така че да знаете коя пръч..
81.80лв.
NGT Profiler Set Indicator - 21pc Комплект в твърда кутияПълен адаптивен набор от ...
NGT Profiler Set Indicator - 21pc Комплект в твърда кутияПълен адаптивен набор от индикатори, проектиран да се използва при всякакви риболовни ситуации. Комплектът включва;3 големи индикаторни глави P..
253.40лв.
Ново за динамичния диапазон, тези аларми наистина са там и са най-добрите на пазар...
Ново за динамичния диапазон, тези аларми наистина са там и са най-добрите на пазара.Те идват с многофункционални настройки, за да отговарят на начина, по който предпочитате да получите индикация за къ..
17.98лв.
VC-2 аларма за шарански риболов в калъфче-Калъфче-Контрол на звука-Контрол на тона...
VC-2 аларма за шарански риболов в калъфче-Калъфче-Контрол на звука-Контрол на тона-Водоустойчива-Работи с LRV08 батерии (не са включени) Марка: NGT..
23.00лв.
Проектиран в специално, бихме искали да представим VS алармата, включваща;4 Snag B...
Проектиран в специално, бихме искали да представим VS алармата, включваща;4 Snag Bars (включени в комплекта) 2 x 20mm и 2 x 75mm, като използвате четири различни формата.Променлив звукПроменлив т..
22.00лв.
VS шаранска аларма с  контрол на звука и тона-4 snag bars (включени) 2 х 20 м...
VS шаранска аларма с  контрол на звука и тона-4 snag bars (включени) 2 х 20 мм и 2 х 75 мм, които позволяват четири различни формата на употреба.-Контрол на звука-Контрол на тона-Водоустойчива-Ра..
12.50лв.
VX1 аларма включва и безплатно калъфче което предпазва алармата. -Контрол на ...
VX1 аларма включва и безплатно калъфче което предпазва алармата. -Контрол на звука-Водоустойчива-Работи с LRV08  батерии (не са включени) Марка: NGT..
NGT VX-2 аларма с контрон на звука и тона
Sale
14.50лв. 19.00лв.
 VX-2 аларма с контрол на звука и тона -Контрол на тона-Контрол на звука...
 VX-2 аларма с контрол на звука и тона -Контрол на тона-Контрол на звука-Водоустойчива-Работи с LRV08  батерии (не са включени) Марка: NGT..
44.00лв.
VX2 аларми за шарански риболовКомплект VX2 аларми + 2 батерии + 2 индика...
VX2 аларми за шарански риболовКомплект VX2 аларми + 2 батерии + 2 индикатора за шарански риболов. Марка: NGT..
99.98лв.
2бр. Безжична аларма и предавател, поставени на блистер (VS)Аларма за аларма и пре...
2бр. Безжична аларма и предавател, поставени на блистер (VS)Аларма за аларма и предавател за безжична захапка от 2 канала, снабдена с диапазон до 200 метра, показан на двоен блистер.Характеристиките в..
11.48лв.
                       ...
                                                        &nbs..
50.80лв.
Комплектът включва две алуминиеви колчета (90 см), глава за колчета, син индикатор...
Комплектът включва две алуминиеви колчета (90 см), глава за колчета, син индикатор и аларма с включена батерия. Единственото, от което се нуждаете допълнително е пръчка!..
34.80лв.
Основни характеристики:практична аларма със сензор за движение;3 - 5 метра обхват;...
Основни характеристики:практична аларма със сензор за движение;3 - 5 метра обхват;100° обхват на лъча;закъснение от 30 секунди;може да се използва през деня и през нощта, благодарение на вграден infra..
4.60лв.
Аларма FBA-51 е със следните характеристики:използва 1xCR 1225/3V батерии, които с...
Аларма FBA-51 е със следните характеристики:използва 1xCR 1225/3V батерии, които са лесни за подмяна;дълъг живот на батерията;система за пестене на енергията;водоустойчива;Поставя се на приблизително ..
15.10лв.
Алармата притежава следните характеристики:- CMOS чип контрол;- 8 нива на чувствит...
Алармата притежава следните характеристики:- CMOS чип контрол;- 8 нива на чувствителността, силата на звука и тона;- Светлина за нощен риболов;- Две червени / сини LED лампички;- 1 батерия х 9V, включ..
7.10лв.
Аларма за пръчка със следните характеристики:- 2 регулируеми гумени ленти;- 3 бате...
Аларма за пръчка със следните характеристики:- 2 регулируеми гумени ленти;- 3 батерии, включени в комплекта...
12.00лв.
Алармата притежава 2.5 мм допълнителен жак. Работи с 1х12 V 23A батерия (не е вклю...
Алармата притежава 2.5 мм допълнителен жак. Работи с 1х12 V 23A батерия (не е включена в комплекта)...
19.30лв.
Алармата притежава следните характеристики:- 4 нива на настройване на чувствително...
Алармата притежава следните характеристики:- 4 нива на настройване на чувствителността;- 4 нива на настройване на тона;- 4 нива на настройване на силата на звука;- Функция drop back;- Сензор за нощна ..
22.00лв.
Алармата разполага със защита срещу кражба на пръчката - издава звуков сигнал, ако...
Алармата разполага със защита срещу кражба на пръчката - издава звуков сигнал, ако пръчката бъде вдигната от алармата, след като функцията е била активирана.Как да активираме алармата срещу кражба на ..
17.40лв.
Водоустойчива аларма с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звук...
Водоустойчива аларма с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звука, тона и чувствителността. Притежава жак за индикатор. Настройките се запаметяват и след изключване. Щадяща батерията..
16.80лв.
Водоустойчива аларма с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звук...
Водоустойчива аларма с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звука и тона. Притежава жак за индикатор и нощна лампичка. Настройките се запаметяват и след изключване. Работи с 1 х 12V ..
17.40лв.
Водоустойчива аларма, на която можете да настройвате силата на звука, тона и чувст...
Водоустойчива аларма, на която можете да настройвате силата на звука, тона и чувствителността. Притежава жак за индикатор. Автоматичната функция за нощна светлина може да бъде изключена. Настройките с..
11.30лв.
Водоустойчива аларма, на която можете да настройвате силата на звука. Настройките ...
Водоустойчива аларма, на която можете да настройвате силата на звука. Настройките се запаметяват и след изключване. Щадяща батериите (3 x LR44, включени към алармата). Малък размер: 35 х 80 х 25 мм.На..
12.00лв.
Водоустойчива аларма, на която можете да настройвате силата на звука. Щадяща батер...
Водоустойчива аларма, на която можете да настройвате силата на звука. Щадяща батерията (9V, не е включена към алармата). Размер: 40 х 115 х 43 мм.За да включите и усилите звука, завъртете копчето надя..
9.70лв.
Алармата притежава следните характеристики:- Регулируем тон;- Регулируема сила на ...
Алармата притежава следните характеристики:- Регулируем тон;- Регулируема сила на звука;- Допълнителен жак;- Водоустойчива.Алармата работи с 1х12 V 23A батерия (не е включена в комплекта)...
22.40лв.
Аларма Filstar с вграден предавател, съвместима със съществуващия комплект шаранск...
Аларма Filstar с вграден предавател, съвместима със съществуващия комплект шарански аларми...
18.90лв.
Водоустойчива аларма Filstar с акумулаторни, презареждащи се батерии - 400mAh, 3.7...
Водоустойчива аларма Filstar с акумулаторни, презареждащи се батерии - 400mAh, 3.7V...
17.30лв.
Аларма от Raven в камуфлажна окраска. Работи с 1 x 23A / 12V батерия, която е вклю...
Аларма от Raven в камуфлажна окраска. Работи с 1 x 23A / 12V батерия, която е включена към алармата. LED светлина - синя. Разполага с жак за swinger. Водоустойчива...
50.80лв.
Безжична аларма, която може да бъде използвана и към комплект аларми Screamer Remo...
Безжична аларма, която може да бъде използвана и към комплект аларми Screamer Remote alarm set 3+1 - AV4738. Характеристики:- Регулируемост на чувствителността;- LED светлини за индикация;- Анти-..
8.10лв.
Аларма за пръчка с включени батерии......
Аларма за пръчка с включени батерии...
10.90лв.
Аларма за монтаж на пръчка, която е снабдена с един син LED индикатор и три батери...
Аларма за монтаж на пръчка, която е снабдена с един син LED индикатор и три батерии, които са включени в комплекта...
13.80лв.
Компактна електронна аларма с регулеруеми настройки за чувствителност и звук. Рабо...
Компактна електронна аларма с регулеруеми настройки за чувствителност и звук. Работи с две батерии тип LR1...
12.00лв.
Електронен сигнализатор Carp TLI-01 Camo - VidraxХарактеристики: - Бутон за Тон /...
Електронен сигнализатор Carp TLI-01 Camo - VidraxХарактеристики: - Бутон за Тон / Сила на звука / Чувствителност. - Магнитно действие на ролката. - Бутон за Включване / Изключване. - Две алкални б..
15.00лв.
Електронен сигнализатор Carp TLI-11 Carbon - VidraxХарактеристики: - Бутон за Тон...
Електронен сигнализатор Carp TLI-11 Carbon - VidraxХарактеристики: - Бутон за Тон / Сила на звука / Чувствителност. - Магнитно действие на ролката. - Една батерия 9V 6F22. - Размери: 11 x 4.8 x 3...
5.00лв.
Звънче 15 мм AD-SC1151 - JaxonРиболовен единичен звънец с щипка за звукова индикац...
Звънче 15 мм AD-SC1151 - JaxonРиболовен единичен звънец с щипка за звукова индикация на кълването. Подходящо и за морски риболов. Цена е за 10 броя в пакет. ..
Показване на 1 и 50 от 112 (3 страници)