+359/34986304

Аларми и индикатори

Аларми и индикатори
9.98лв.
Аларма с контрол назвука и тона-Променлива сила на звука-Променлив тон-Водоустойчи...
Аларма с контрол назвука и тона-Променлива сила на звука-Променлив тон-Водоустойчивa-Работи с 9v батерия-Марка: Angling Pursuits..
105.00лв.
2pc alarm and transmitter wireless bite alarm set with upto 200m range displayed o...
2pc alarm and transmitter wireless bite alarm set with upto 200m range displayed on a double blister.  Features include;2 Alarms4 screw in snag bars (2 short and 2 long)Wireless range of up to 20..
7.80лв.
3бр 'Original' комплект верижни индикатори в пластмасова кутияКомплект от три „ори...
3бр 'Original' комплект верижни индикатори в пластмасова кутияКомплект от три „оригинални“ верижни индикатора в червено, жълто и синьо, поставени в пластмасова кутия.Марка: NGT..
13.90лв.
3бр 'ProLine' верижен индикатор в пластмасова кутия.Комплект от три индикатора на ...
3бр 'ProLine' верижен индикатор в пластмасова кутия.Комплект от три индикатора на веригата 'ProLine' в синьо,пурпурни и ясни цветове в пластмасова кутия.С черни вериги от 17,5 см и модерен дизайн, тез..
133.70лв.
Аларми 3бр и предавател, комплект за сигнализиране и обхват до 200 метра. Сега се ...
Аларми 3бр и предавател, комплект за сигнализиране и обхват до 200 метра. Сега се доставят в модерна, лека кутия за съхранение / представяне. Характеристиките включват;3бр аларми с червени, зелени и с..
4.98лв.
Карта с 5 x 12v (LRV08) батерии. (Подходящи за използване във всички аларми на NGT...
Карта с 5 x 12v (LRV08) батерии. (Подходящи за използване във всички аларми на NGT.)Специална технология - Два пъти по голяма издръжливост.Марка: NGT..
14.98лв.
VC-1 комуфлажна аларма за шарански риболов в калъфче-Калъфче-Контрол на звука-Водо...
VC-1 комуфлажна аларма за шарански риболов в калъфче-Калъфче-Контрол на звука-Водоустойчива-Заключващ се на 20 секунди светодиот-Работи с LRV08 батерии (не са включени) Марка: NGT..
8.98лв.
Clip on 'Z' Alarm с батерииЗакачаща се аларма подходяща за всяка въдица ( включени...
Clip on 'Z' Alarm с батерииЗакачаща се аларма подходяща за всяка въдица ( включени са батерии ),тялото просто се завърта за включване / изключване,включва и син LED индикатор...
99.98лв.
Пълен Midi / Maxi Deluxe Риболовен комплект индикатори.Пълен набор от индикатори з...
Пълен Midi / Maxi Deluxe Риболовен комплект индикатори.Пълен набор от индикатори за риболов на миди / макси лукс е показан в случай. (Актуализирахме случая, правейки го по-тънък и по-компактен.)Този з..
56.50лв.
Тази светлина може да се синхронизира като аксесоар към нашата аларма - Dynamic wi...
Тази светлина може да се синхронизира като аксесоар към нашата аларма - Dynamic wireless bite alarm. Централния лед цвят може да бъде съчетан с този на алармата и приемника, така че да знаете коя пръч..
81.80лв.
NGT Profiler Set Indicator - 21pc Комплект в твърда кутияПълен адаптивен набор от ...
NGT Profiler Set Indicator - 21pc Комплект в твърда кутияПълен адаптивен набор от индикатори, проектиран да се използва при всякакви риболовни ситуации. Комплектът включва;3 големи индикаторни глави P..
253.40лв.
Ново за динамичния диапазон, тези аларми наистина са там и са най-добрите на пазар...
Ново за динамичния диапазон, тези аларми наистина са там и са най-добрите на пазара.Те идват с многофункционални настройки, за да отговарят на начина, по който предпочитате да получите индикация за къ..
17.98лв.
VC-2 аларма за шарански риболов в калъфче-Калъфче-Контрол на звука-Контрол на тона...
VC-2 аларма за шарански риболов в калъфче-Калъфче-Контрол на звука-Контрол на тона-Водоустойчива-Работи с LRV08 батерии (не са включени) Марка: NGT..
23.00лв.
Проектиран в специално, бихме искали да представим VS алармата, включваща;4 Snag B...
Проектиран в специално, бихме искали да представим VS алармата, включваща;4 Snag Bars (включени в комплекта) 2 x 20mm и 2 x 75mm, като използвате четири различни формата.Променлив звукПроменлив т..
22.00лв.
VS шаранска аларма с  контрол на звука и тона-4 snag bars (включени) 2 х 20 м...
VS шаранска аларма с  контрол на звука и тона-4 snag bars (включени) 2 х 20 мм и 2 х 75 мм, които позволяват четири различни формата на употреба.-Контрол на звука-Контрол на тона-Водоустойчива-Ра..
12.50лв.
VX1 аларма включва и безплатно калъфче което предпазва алармата. -Контрол на ...
VX1 аларма включва и безплатно калъфче което предпазва алармата. -Контрол на звука-Водоустойчива-Работи с LRV08  батерии (не са включени) Марка: NGT..
19.00лв.
 VX-2 аларма с контрол на звука и тона -Контрол на тона-Контрол на звука...
 VX-2 аларма с контрол на звука и тона -Контрол на тона-Контрол на звука-Водоустойчива-Работи с LRV08  батерии (не са включени) Марка: NGT..
44.00лв.
VX2 аларми за шарански риболовКомплект VX2 аларми + 2 батерии + 2 индика...
VX2 аларми за шарански риболовКомплект VX2 аларми + 2 батерии + 2 индикатора за шарански риболов. Марка: NGT..
99.98лв.
2бр. Безжична аларма и предавател, поставени на блистер (VS)Аларма за аларма и пре...
2бр. Безжична аларма и предавател, поставени на блистер (VS)Аларма за аларма и предавател за безжична захапка от 2 канала, снабдена с диапазон до 200 метра, показан на двоен блистер.Характеристиките в..
11.48лв.
                       ...
                                                        &nbs..
162.00лв.
Комплектът включва 3 индикатора с централа, която може да приема сигнал до 100 мет...
Комплектът включва 3 индикатора с централа, която може да приема сигнал до 100 метра. Централата може да бъде свързана с до 4 индикатора едновременно. Батерията на централата издържа 7 дена в режим на..
Показване на 1 и 21 от 21 (1 страници)