+359/34986304

Шарански стойки

Шарански стойки
95.00лв.
Двойна система за монтиране на трипод с калъф. Тази стойка е затворена на 80 см и ...
Двойна система за монтиране на трипод с калъф. Тази стойка е затворена на 80 см и се разгъва до 175см.Страхотна стартова плажна стойка!Марка: NGT..
81.00лв.
Луксозна стативна система за използване с до два пръта. Това включва напълно регул...
Луксозна стативна система за използване с до два пръта. Това включва напълно регулируеми телескопични крака, които могат да се простират от 100 до 180см. С алуминиева конструкция тази система е лека и..
40.00лв.
Шаранска стойка за 3 въдици Session Pod Шаранска стойка за 3 въдици с 3 ин...
Шаранска стойка за 3 въдици Session Pod Шаранска стойка за 3 въдици с 3 индикатора, 2 бъз бар и луксозен калъф. Стойката имарегулируеми крака и разширяващо се тяло. -Размер: Затворена дъ..
120.70лв.
Напълно регулируема стойка NGT 'Cross Pod' с луксозен калъф. Макар че е регулируем...
Напълно регулируема стойка NGT 'Cross Pod' с луксозен калъф. Макар че е регулируема, това е проектирано като ниска стойка. Тя може да побере до три пръчки. Характеристиките включват: алуминиеви тръби,..
98.50лв.
NGT Dual Line Pod е идеална за шарански риболов. Стойката е за три пръчки. Стойкат...
NGT Dual Line Pod е идеална за шарански риболов. Стойката е за три пръчки. Стойката е напълно регулируема, което позволява да се използва в различни условия също така и с различни въдици.Идва в компле..
90.60лв.
Ново в гамата на NGT е Nomadic Pod. Тъй като се сгъва и се събира в малък калъф и ...
Ново в гамата на NGT е Nomadic Pod. Тъй като се сгъва и се събира в малък калъф и е идеален за тези, които се движат или където пространството е ограничено. Той идва с 3 размера колчета: малки, с..
137.00лв.
Нова напълно регулируема стойка NGT 'Profiler Pod' с луксозен калъф. Макар че е ре...
Нова напълно регулируема стойка NGT 'Profiler Pod' с луксозен калъф. Макар че е регулируемо, това е проектирано като "ниско ниво". Стойката може да побере до три пръта. Характеристиките включват: алум..
71.00лв.
NGT Supreme pod е класически стил стойка, подходящ за шарански риболов. Стойката м...
NGT Supreme pod е класически стил стойка, подходящ за шарански риболов. Стойката може да побере до три пръчки. Дължината на стойката е регулируема, а краката могат да бъдат поставени на три позиции. И..
50.00лв.
Рибарски Carbon Buzz Bars Standart 3 пръчки - BerkleyКомплект Buzz Bar от Berkle...
Рибарски Carbon Buzz Bars Standart 3 пръчки - BerkleyКомплект Buzz Bar от Berkley - висококачествени Buzz Bar комплекти, произведени от карбон. Много леки и здрави. Предлагат се в комплект - преде..
40.60лв.
Рибарски Carbon Buzz Bars за 3 пръчки - Berkley Комплект Buzz Bar от Berkley - в...
Рибарски Carbon Buzz Bars за 3 пръчки - Berkley Комплект Buzz Bar от Berkley - висококачествени Buzz Bar комплекти, произведени от карбон. Много леки и здрави. Предлагат се в комплект - преден и ..
100.00лв.
Рибарски Carbon Buzz Bars за 4 пръчки - BerkleyКомплект Buzz Bar от Berkley - ви...
Рибарски Carbon Buzz Bars за 4 пръчки - BerkleyКомплект Buzz Bar от Berkley - висококачествени Buzz Bar комплекти, произведени от карбон. Много леки и здрави. Предлагат се в комплект - преден и ..
665.00лв.
Стойката е подобрена версия на един от най-добрите модели на FOX. Отличителните ú ...
Стойката е подобрена версия на един от най-добрите модели на FOX. Отличителните ú характеристики са следните:- Подобрен заключващ механизъм – няма нужда краката да бъдат развъртани до край, за да се п..
74.90лв.
Алуминиева шаранска стойка с черно покритие, която се позиционира лесно и стабилно...
Алуминиева шаранска стойка с черно покритие, която се позиционира лесно и стабилно на своите четири крака...
175.00лв.
Faith Edition VX1 е шаранска стойка за три пръчки, изработена от алуминий със стил...
Faith Edition VX1 е шаранска стойка за три пръчки, изработена от алуминий със стилно матово покритие в черен цвят. Дизайнът с две успоредни рейки, гарантира максимална стабилност. Моделът разполага с ..
189.00лв.
Faith Edition VX1 е шаранска стойка за три пръчки, изработена от алуминий със стил...
Faith Edition VX1 е шаранска стойка за три пръчки, изработена от алуминий със стилно матово покритие в черен цвят. Дизайнът с две успоредни рейки, гарантира максимална стабилност. Моделът разполага с ..
48.60лв.
Супер удобна и компактна, много лесна са разгъване и сгъване и на супер цена, нова...
Супер удобна и компактна, много лесна са разгъване и сгъване и на супер цена, новата шаранджийска стойка на Filstar със сигурност ще привлече сериозно вниманието на всички, които искат риболовът да е ..
37.70лв.
Лека, но завидно стабилна шаранска стойка с телескопични крака и телескопично надл...
Лека, но завидно стабилна шаранска стойка с телескопични крака и телескопично надлъжно рамо, изработена от алуминий и неръждаема стомана. Възможност за фиксиране в подходящо положение и за поставяне н..
387.20лв.
Шаранска стойка за въдици от най-висок клас! Изключително високо качество на израб...
Шаранска стойка за въдици от най-висок клас! Изключително високо качество на изработка с перфектно напаснати детайли. Притежава възможност за регулировка на различните параметри (височина, дължина, на..
312.90лв.
Стойката HorizonDual 3 rod е нова и подобрена версия на класическата Fox Horizon P...
Стойката HorizonDual 3 rod е нова и подобрена версия на класическата Fox Horizon Pod. Отличителните ú характеристики са следните:- Четири ъгъла за позициониране на краката, позволяващи върховете на пр..
359.00лв.
Новата Horizon Duo стойка комбинира някои от най-добрите характеристики на своите ...
Новата Horizon Duo стойка комбинира някои от най-добрите характеристики на своите предшественици. Сред качествата ú са:- Двойна ос за допълнителна стабилност;- Четири ъгъла за позициониране на краката..
212.80лв.
Стойката-трипод KORUM RIVER осигурява изключително стабилна поддръжка за две въдиц...
Стойката-трипод KORUM RIVER осигурява изключително стабилна поддръжка за две въдици. Моделът разполага със специален стабилизатор на задния крак, който дава здрава опора на стойката и може да бъде заб..
100.00лв.
Шаранска стойка за 3 пръчки, която притежава лека, здрава и стабилна алуминиева ко...
Шаранска стойка за 3 пръчки, която притежава лека, здрава и стабилна алуминиева конструкция. Разполага с телескопични крака и регулируема дължина на стойката...
91.35лв.
Traxis Tri-Clops Rodpod e шаранска стойка, подходяща за различни риболовни ситуаци...
Traxis Tri-Clops Rodpod e шаранска стойка, подходяща за различни риболовни ситуации, с която въдиците винаги ще бъдат в коректната позиция (нагоре). Моделът разполага със здрава конструкция, изработен..
81.20лв.
Отлична шаранджийска стойка за три пръчки, която е лесна за разгъване и сгъване и ...
Отлична шаранджийска стойка за три пръчки, която е лесна за разгъване и сгъване и е с регулируеми размери. Характеристики:- Лека алуминиева конструкция;- Cam lock механизъм за бързо регулиране на..
Показване на 1 и 24 от 24 (1 страници)