0884 194 725

Спининг

Спининг

Спининговият прът е универсален и освен за спинингов риболов се използва и за риболов на дъно и с булдо. Изискванията към тях са точно противоположни в сравнение с дънаджийските пръти. При воденето на булдо, блесна, воблер или туистер прътът през цялото време е в ръцете на въдичаря. Той трябва да е лек, с къса ръкохватка (едноръчният), а за дънен риболов (двуръчният) – с по-дълга ръкохватка. За един натоварен излет той прави и по над хиляда замятания.19.98лв.
Идеален 6 футов спининг или стартов прът. Също така удобен за влачене или лека раб...
Идеален 6 футов спининг или стартов прът. Също така удобен за влачене или лека работа по море!  Марка   ANGLING PURSUITS  Име Sportstar  Брой 2 (2 секции)  Дължина ft / m..
37.00лв.
Универсална спининг въдица подходяща за риболов в язовири, езера и реки. Отлична е...
Универсална спининг въдица подходяща за риболов в язовири, езера и реки. Отлична е за начинаещи риболовци и е на достъпна цена. Конструирана от композитен материал подсилен в долната част на въдицата ..
40.00лв.
EXEL AXPERION е универсална спининг въдица за начинаещи рибари. Подходяща е за риб...
EXEL AXPERION е универсална спининг въдица за начинаещи рибари. Подходяща е за риболов в язовири, езера и реки. Въдицата е конструирана от композитен материал подсилен в долната част с кръстосани опле..
15.00лв.
AWAS ICE CUBE е въдица за лед от една секция, изработена от висококачествен H.R.S....
AWAS ICE CUBE е въдица за лед от една секция, изработена от висококачествен H.R.S. карбон, който се характеризира с точна обработка и много ниско тегло. Въдицата е снабдена с плъзгащ макародържач..
136.00лв.
Спининг въдица изработена от високомодулен Radial Reverse Mitsubishi карбон. ...
Спининг въдица изработена от високомодулен Radial Reverse Mitsubishi карбон. N'GAGE BEAST STAGE е въдица с перфектен баланс и строй, чувствителен връх и при замятане работи с максимална мощност.&..
169.00лв.
Спининг въдица с перфектен баланс и строй, чувствителен връх и отлична мощност при...
Спининг въдица с перфектен баланс и строй, чувствителен връх и отлична мощност при замятане.Awa-Shima N'Gage BEAST STAGE е изработена от високомодулен Radial Reverse Mitsubishi карбон и е оборудвана с..
75.00лв.
TORNADO FAST е телескопична спининг въдица на къса сглобка, с плътен карбонов шпиц...
TORNADO FAST е телескопична спининг въдица на къса сглобка, с плътен карбонов шпиц връх. Изработена е от високомодулен Mitsubishi карбон. Въдицата е с впечатляващо малка транспортна дължина. ..
224.00лв.
Пръчка подходяща за Slow Jigging, Light Jigging или Bay Jigging.Тънка здрава карбо...
Пръчка подходяща за Slow Jigging, Light Jigging или Bay Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с много чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 1,9мм.Диаметър на бланката при основата 11,9ммРаз..
212.00лв.
Пръчка създадена за Light Jigging, но може да се използва и за Slow Jigging или In...
Пръчка създадена за Light Jigging, но може да се използва и за Slow Jigging или Inchiku.Тънка здрава карбонова бланка с чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 2,3мм.Диаметър на бланката при ..
198.00лв.
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувстви...
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 2,2мм.Диаметър на бланката при основата 9,9ммРазглобява се от дръжката.Макар..
207.00лв.
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувстви...
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 2,2мм.Диаметър на бланката при основата 12,3мм.Разглобява се от дръжката.Мак..
99.00лв.
Спинингов прът изработен от карбон, окомплектован с дръжка от натурален корк и S-S...
Спинингов прът изработен от карбон, окомплектован с дръжка от натурален корк и S-SIC водачи.Характеристики: Дължина: 3,30 м. Транспортна дължина: 170 см. Водачи: 7 бр. Акция: HH (2..
62.40лв.
Finesse SpinОтлична спинингова пръчка, която предлага несравнимо качество за ценат...
Finesse SpinОтлична спинингова пръчка, която предлага несравнимо качество за цената си. Лайтовата серия притежава бърз строй, бланките са изработени от 30Т графит, а теглото на пръчките е изключително..
105.00лв.
Спининг въдица с бърза акция и тънка бланка, която е перфектно балансирана и лека....
Спининг въдица с бърза акция и тънка бланка, която е перфектно балансирана и лека. LOOMIS & FRANKLIN CLASSIC PREDATOR e конструирана е от Intermediate Modulus IM7 карбон, който е лек и здрав. Снаб..
108.00лв.
Елегантна спининг въдица на две секции с различна дължина, изработени от Intermedi...
Елегантна спининг въдица на две секции с различна дължина, изработени от Intermediate Modulus IM7 карбон, който е много лек и здрав. LOOMIS & FRANKLIN DROP SHOT е с бърза акция и отличен строй. Пр..
153.00лв.
Спининг въдица на две части с бърза акция и отличен строй. Finesse Rig e фина и ул...
Спининг въдица на две части с бърза акция и отличен строй. Finesse Rig e фина и ултралека, изработена от Intermediate Modulus IM7 карбон. Предназначена е за риболов с ултралеки примамки с тегло до 7 г..
144.00лв.
Finesse Rig e фина и ултралека спининг въдица, изработена от Intermediate Modulus ...
Finesse Rig e фина и ултралека спининг въдица, изработена от Intermediate Modulus IM7 карбон. Предназначена е за риболов с ултралеки примамки с тегло до 5 грама. Въдицата е с бърза акция и параболично..
120.00лв.
Спининг въдица на две секции с бърза акция и перфектен строй. Изработена е от Inte...
Спининг въдица на две секции с бърза акция и перфектен строй. Изработена е от Intermediate Modulus IM7 карбон, който е лек и здрав. Въдицата е снабдена с висококачествени SIC водачи с антивибрационно ..
126.00лв.
Loomis & Franklin Trout Spinning е лека, компактна и фина спининг въдица, отли...
Loomis & Franklin Trout Spinning е лека, компактна и фина спининг въдица, отлична за риболов с примамки между 2 и 8 грама. Въдицата е с бърза акция и перфектен строй. Изработена е от Intermediate ..
29.98лв.
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани,изпо...
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани,използвайки тактика на дебнене. Доставя се в платнен калъф.Марка NGTИме Carp StalkerЧасти 2Дължина ft / m 8ft / 2.4mК..
34.98лв.
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани,изпо...
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани,използвайки тактика на дебнене. Доставя се в платнен калъф.Марка NGTИме Carp StalkerЧасти 2Дължина ft / m 8ft / 2.4mК..
NGT Dynamic Drop Shot - 7ft, 2pc, 5-25g, СПИНИНГ ВЪДИЦА
Sale
63.99лв. 75.99лв.
Тъй като за Drop Shotting е необходима чувствителност и якост , ние сме въвели Dym...
Тъй като за Drop Shotting е необходима чувствителност и якост , ние сме въвели Dymanic Drop Shot пръчка. Уникална, карбонова, много чувствителен въдица.Марка - NGTИме на прът - Dynamic Drop ShotЧасти ..
69.98лв.
Dynamic Margin Stalker - 2.7м, Карбонова въдицаВисококачествена 2.7м карбонова въд...
Dynamic Margin Stalker - 2.7м, Карбонова въдицаВисококачествена 2.7м карбонова въдица на 2 части на невероятна цена.-Марка: NGR-Материал: Карбон-Дължина: 2.7м-Части: 2-Test curve: 1.3кг..
69.98лв.
Двукомпонентен, 9-футов, camo, карбон / кастинг или спининг прът с тестова крива 2...
Двукомпонентен, 9-футов, camo, карбон / кастинг или спининг прът с тестова крива 2,5 lb. Доставя се в платнен калъф. Зашеметяващ прът с невероятно действие, което обикновено се намира в пръчките много..
39.00лв.
2 части, 6 фута карбонова въдица, идеална за риболовеца в движение в прикрит стил!...
2 части, 6 фута карбонова въдица, идеална за риболовеца в движение в прикрит стил!Марка NGTИме на прът Dynamic ® StalkerЧасти 2Дължина ft / m 6ft / 1.8mТегло на леене N / AКрива на изпитване 2.00 lbМа..
50.50лв.
Premier Crystal SpinHigh modulus carbon. Fast action. Висококачествени олекотени S...
Premier Crystal SpinHigh modulus carbon. Fast action. Висококачествени олекотени SIC водачи. Висококачествена двойна EVA дръжка. Халка за куката.Размер, мАкция, грТрансп. дължина, мТегло, грЦена ..
252.00лв.
Нов модел пръчки на Rapala! Новите Rapala Vellamo предлагат всичко, което е необхо...
Нов модел пръчки на Rapala! Новите Rapala Vellamo предлагат всичко, което е необходимо, за да имате контрол върху ситуацията независимо дали ловите във вътрешен водоем или в открити води. Пръчката е о..
250.00лв.
Спининг въдица конструирана от високомодулен CX-1 карбон с много тънка бланка, коя...
Спининг въдица конструирана от високомодулен CX-1 карбон с много тънка бланка, която осигурява максимална чувствителност, здравина и мощност. Въдицата е оборудвана с висококачествени SIC HD водач..
94.00лв.
Универсална спининг въдица, подходяща както за сладководни басейни, така и за морс...
Универсална спининг въдица, подходяща както за сладководни басейни, така и за морски риболов. Въдица е с прогресивна акция, подходяща да изхвърли дори малките и леки примамки на голямо разстояние..
105.00лв.
Спининг въдица със средно бърза акция, перфектно балансирана и устойчива, подходящ...
Спининг въдица със средно бърза акция, перфектно балансирана и устойчива, подходяща за риболов както в солени, така и в сладководни басейни.Въдица е с прогресивно действие и е способна да изхвърли вся..
129.00лв.
Спинингов прът нов модел за 2013 година, изработен от високомодулен карбон CX-1.&n...
Спинингов прът нов модел за 2013 година, изработен от високомодулен карбон CX-1. Снабден е с антикорозионни двойни HD-SIC водачи с голям диаметър, устойчиви на солена вода. Дръжката е тип EV..
90.00лв.
RAPTURE HELEXIR 2 AREA TROUT e нова прецизна и балансирана спининг въдица с дължин...
RAPTURE HELEXIR 2 AREA TROUT e нова прецизна и балансирана спининг въдица с дължина 1.80 метра и акция от 0,4 до 4,5 грама. Въдицата е с ултра-чувствителен връх улавящ и най-малките вибрации. Създаден..
90.00лв.
Двусекционна спининг въдица със средно бърза акция, изключително мощна и стабилна....
Двусекционна спининг въдица със средно бърза акция, изключително мощна и стабилна. Приложима е при различни ситуации. Успешно работи при замятане както на леки примамки, така и на такива с тегло ..
120.00лв.
Спининг въдица на две части, характеризираща се с бързо действие и висока чувствит...
Спининг въдица на две части, характеризираща се с бързо действие и висока чувствителност. Изработена е от високомодулен CX-1 карбон.Въдицата много лека, отлично балансирана и осигурява перфектен контр..
165.00лв.
Спининг въдица създадена за лек риболов, конструирана от високомодулен S.H.M.R. CX...
Спининг въдица създадена за лек риболов, конструирана от високомодулен S.H.M.R. CX-1 Micro Pitch карбон, който е много лек, здрав и надежден.Въдицата e със средно бърза акция и е чудесен избор за рибо..
118.90лв.
Red ShadowFilStar представя новия си модел въдици за спинингов риболов – Red Shado...
Red ShadowFilStar представя новия си модел въдици за спинингов риболов – Red Shadow. От изключителна важност е качеството на изработка на въдиците, което е на най-високо ниво. Използвани са единствено..
98.50лв.
Sensor SpinВисококачествена карбонова спинингова пръчка с коркова дръжка и плътен ...
Sensor SpinВисококачествена карбонова спинингова пръчка с коркова дръжка и плътен връх. Други характеристики на пръчката са висококачествени K-type водачи, Fuji макародържач и халка за куката. Строят ..
326.00лв.
Новите пръчки на Storm за slow jigging са изработени не само за любителите риболов...
Новите пръчки на Storm за slow jigging са изработени не само за любителите риболовци, а и за състезатели. Идеални са както за джигинг от брега, така и от лодка. Оличните им характеристики ги поставят ..
13.00лв.
VULCANIA TELESPIN е телескопична спининг въдица на къса сглобка изработена от PFG ...
VULCANIA TELESPIN е телескопична спининг въдица на къса сглобка изработена от PFG Power Fiber Glass. Въдицата е лека и с много компактна транспортна дължина. Снабдена е с макародържач на винт и антихл..
144.90лв.
Тази серия въдици е направена от високо модулен карбон, перфектно разработени ...
Тази серия въдици е направена от високо модулен карбон, перфектно разработени да отговарят на високите изисквания на всеки риболовец. Проектирана от риболовци за риболовци.Снабдена с японска EVA..
144.90лв.
Нов модел за 2018г. спининг въдица. Тази серия въдици е направена от високо ...
Нов модел за 2018г. спининг въдица. Тази серия въдици е направена от високо модулен карбон, перфектно разработени да отговарят на високите изисквания на всеки риболовец. Проектирана от рибол..
121.90лв.
Нов модел за 2018г. спининг въдица. Тази серия въдици е направена от високо ...
Нов модел за 2018г. спининг въдица. Тази серия въдици е направена от високо модулен карбон, перфектно разработени да отговарят на високите изисквания на всеки риболовец. Проектирана от рибол..
182.90лв.
Тази серия въдици е направена от високо модулен карбон, перфектно разработени ...
Тази серия въдици е направена от високо модулен карбон, перфектно разработени да отговарят на високите изисквания на всеки риболовец. Проектирана от риболовци за риболовци.Снабдена с японска EVA..
219.90лв.
Предназначени за риболов в сладка вода, тези въдици са оцветени камуфлажно в цве...
Предназначени за риболов в сладка вода, тези въдици са оцветени камуфлажно в цветовете на тръстиката и дават перфектно прикритие. Супер бързи и здрави Toray бланки идеални за риболов на щука с &nb..
56.90лв.
BACKBONE SPIN   Серията Backbone на DAM предлага висококачествени ка...
BACKBONE SPIN   Серията Backbone на DAM предлага висококачествени карбонови пръти, с коркова дръжка на наистина привлекателна цена. Въдиците Backbone Spin се предлагат в няколко разли..
46.90лв.
Двусекционен спинингов прът, изпълнен от високомодулен АМ6 карбон. Характеризира...
Двусекционен спинингов прът, изпълнен от високомодулен АМ6 карбон. Характеризира се с параболична акция и изключителна пъргавина на бланките благодарение на кевларената си оплетка. Фино лаково пок..
182.90лв.
BLACK SAVAGE DROPSHOT на Savage Gear са модернизирани спининг пръти с иновативни...
BLACK SAVAGE DROPSHOT на Savage Gear са модернизирани спининг пръти с иновативни CC Coil Control водачи, за да подобрят способностите на пръчката за далечен и точен кастинг. - Kaмуфлажен макар..
244.90лв.
BLACK SAVAGE DROPSHOT на Savage Gear са модернизирани спининг пръти с иновативни...
BLACK SAVAGE DROPSHOT на Savage Gear са модернизирани спининг пръти с иновативни CC Coil Control водачи, за да подобрят способностите на пръчката за далечен и точен кастинг. - Kaмуфлажен макар..
112.90лв.
Серията Cultus Spin и Baitcast предлага изключително качество за парите си.Използ...
Серията Cultus Spin и Baitcast предлага изключително качество за парите си.Използвайки карбон Т30, ние направихме тези пръчки невероятно леки и издръжливи. Независимо дали става дума за щука, костур,..
232.50лв.
DAM Nanoflex Инженерите на D.A.M. отново избраха най-модерната технология ...
DAM Nanoflex Инженерите на D.A.M. отново избраха най-модерната технология в света и създадоха пръти с уникална здравина. Нанотехнологията, известна като ключова технология на 21 век, отвар..
Показване на 1 и 50 от 123 (3 страници)