+359/34986304

Спининг

Спининг

Спининговият прът е универсален и освен за спинингов риболов се използва и за риболов на дъно и с булдо. Изискванията към тях са точно противоположни в сравнение с дънаджийските пръти. При воденето на булдо, блесна, воблер или туистер прътът през цялото време е в ръцете на въдичаря. Той трябва да е лек, с къса ръкохватка (едноръчният), а за дънен риболов (двуръчният) – с по-дълга ръкохватка. За един натоварен излет той прави и по над хиляда замятания.ANGLING PURSUITS Sportstar - 6ft, 2pc Spinning Rod, Спининг Въдица - 50% намалена цена
Sale
13.50лв. 27.90лв.
Идеален 6 футов спининг или стартов прът. Също така удобен за влачене или лека раб...
Идеален 6 футов спининг или стартов прът. Също така удобен за влачене или лека работа по море!  Марка   ANGLING PURSUITS  Име Sportstar  Брой 2 (2 секции)  Дължина ft / m..
37.00лв.
Универсална спининг въдица подходяща за риболов в язовири, езера и реки. Отлична е...
Универсална спининг въдица подходяща за риболов в язовири, езера и реки. Отлична е за начинаещи риболовци и е на достъпна цена. Конструирана от композитен материал подсилен в долната част на въдицата ..
44.00лв.
EXEL AXPERION е универсална спининг въдица за начинаещи рибари. Подходяща е за риб...
EXEL AXPERION е универсална спининг въдица за начинаещи рибари. Подходяща е за риболов в язовири, езера и реки. Въдицата е конструирана от композитен материал подсилен в долната част с кръстосани опле..
15.00лв.
AWAS ICE CUBE е въдица за лед от една секция, изработена от висококачествен H.R.S....
AWAS ICE CUBE е въдица за лед от една секция, изработена от висококачествен H.R.S. карбон, който се характеризира с точна обработка и много ниско тегло. Въдицата е снабдена с плъзгащ макародържач..
136.00лв.
Спининг въдица изработена от високомодулен Radial Reverse Mitsubishi карбон. ...
Спининг въдица изработена от високомодулен Radial Reverse Mitsubishi карбон. N'GAGE BEAST STAGE е въдица с перфектен баланс и строй, чувствителен връх и при замятане работи с максимална мощност.&..
169.00лв.
Спининг въдица с перфектен баланс и строй, чувствителен връх и отлична мощност при...
Спининг въдица с перфектен баланс и строй, чувствителен връх и отлична мощност при замятане.Awa-Shima N'Gage BEAST STAGE е изработена от високомодулен Radial Reverse Mitsubishi карбон и е оборудвана с..
75.00лв.
TORNADO FAST е телескопична спининг въдица на къса сглобка, с плътен карбонов шпиц...
TORNADO FAST е телескопична спининг въдица на къса сглобка, с плътен карбонов шпиц връх. Изработена е от високомодулен Mitsubishi карбон. Въдицата е с впечатляващо малка транспортна дължина. ..
224.00лв.
Пръчка подходяща за Slow Jigging, Light Jigging или Bay Jigging.Тънка здрава карбо...
Пръчка подходяща за Slow Jigging, Light Jigging или Bay Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с много чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 1,9мм.Диаметър на бланката при основата 11,9ммРаз..
212.00лв.
Пръчка създадена за Light Jigging, но може да се използва и за Slow Jigging или In...
Пръчка създадена за Light Jigging, но може да се използва и за Slow Jigging или Inchiku.Тънка здрава карбонова бланка с чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 2,3мм.Диаметър на бланката при ..
198.00лв.
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувстви...
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 2,2мм.Диаметър на бланката при основата 9,9ммРазглобява се от дръжката.Макар..
207.00лв.
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувстви...
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 2,2мм.Диаметър на бланката при основата 12,3мм.Разглобява се от дръжката.Мак..
99.00лв.
Спинингов прът изработен от карбон, окомплектован с дръжка от натурален корк и S-S...
Спинингов прът изработен от карбон, окомплектован с дръжка от натурален корк и S-SIC водачи.Характеристики: Дължина: 3,30 м. Транспортна дължина: 170 см. Водачи: 7 бр. Акция: HH (2..
62.40лв.
Finesse SpinОтлична спинингова пръчка, която предлага несравнимо качество за ценат...
Finesse SpinОтлична спинингова пръчка, която предлага несравнимо качество за цената си. Лайтовата серия притежава бърз строй, бланките са изработени от 30Т графит, а теглото на пръчките е изключително..
105.00лв.
Спининг въдица с бърза акция и тънка бланка, която е перфектно балансирана и лека....
Спининг въдица с бърза акция и тънка бланка, която е перфектно балансирана и лека. LOOMIS & FRANKLIN CLASSIC PREDATOR e конструирана е от Intermediate Modulus IM7 карбон, който е лек и здрав. Снаб..
108.00лв.
Елегантна спининг въдица на две секции с различна дължина, изработени от Intermedi...
Елегантна спининг въдица на две секции с различна дължина, изработени от Intermediate Modulus IM7 карбон, който е много лек и здрав. LOOMIS & FRANKLIN DROP SHOT е с бърза акция и отличен строй. Пр..
153.00лв.
Спининг въдица на две части с бърза акция и отличен строй. Finesse Rig e фина и ул...
Спининг въдица на две части с бърза акция и отличен строй. Finesse Rig e фина и ултралека, изработена от Intermediate Modulus IM7 карбон. Предназначена е за риболов с ултралеки примамки с тегло до 7 г..
144.00лв.
Finesse Rig e фина и ултралека спининг въдица, изработена от Intermediate Modulus ...
Finesse Rig e фина и ултралека спининг въдица, изработена от Intermediate Modulus IM7 карбон. Предназначена е за риболов с ултралеки примамки с тегло до 5 грама. Въдицата е с бърза акция и параболично..
120.00лв.
Спининг въдица на две секции с бърза акция и перфектен строй. Изработена е от Inte...
Спининг въдица на две секции с бърза акция и перфектен строй. Изработена е от Intermediate Modulus IM7 карбон, който е лек и здрав. Въдицата е снабдена с висококачествени SIC водачи с антивибрационно ..
126.00лв.
Loomis & Franklin Trout Spinning е лека, компактна и фина спининг въдица, отли...
Loomis & Franklin Trout Spinning е лека, компактна и фина спининг въдица, отлична за риболов с примамки между 2 и 8 грама. Въдицата е с бърза акция и перфектен строй. Изработена е от Intermediate ..
NGT Carp Stalker - 8ft, 2pc Carp Stalking Rod, Шарански Въдица
Sale
36.30лв. 42.70лв.
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани,изпо...
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани,използвайки тактика на дебнене. Доставя се в платнен калъф.Марка NGTИме Carp StalkerЧасти 2Дължина ft / m 8ft / 2.4mК..
25.30лв.
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани. Дос...
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани. Доставя се в платнен калъф.Марка NGTИме Carp StalkerЧасти 2Дължина ft / m 8ft / 2.4mКрива на изпитване 2.00 lb / ..
63.00лв.
Drop shot combo - Карбонова въдица 7 фута, 2pc Drop Shot пръчка, размер 20 на мака...
Drop shot combo - Карбонова въдица 7 фута, 2pc Drop Shot пръчка, размер 20 на макарата, предварително зареден с 10lb влакно и готова за риболов. Всичко, от което се нуждаете, за да отидете направо на ..
63.50лв.
Тъй като за Drop Shotting е необходима чувствителност и якост , ние сме въвели Dym...
Тъй като за Drop Shotting е необходима чувствителност и якост , ние сме въвели Dymanic Drop Shot пръчка.Уникална, карбонова, много чувствителен въдица.Марка - NGTИме на прът - Dynamic Drop ShotЧасти -..
81.90лв.
Dynamic Margin Stalker - 2.7м, Карбонова въдицаВисококачествена 2.7м карбонова въд...
Dynamic Margin Stalker - 2.7м, Карбонова въдицаВисококачествена 2.7м карбонова въдица на 2 части на невероятна цена.-Марка: NGR-Материал: Карбон-Дължина: 2.7м-Части: 2-Test curve: 1.3кг..
73.50лв.
A 2 piece, 9ft, camo, carbon stalking / margin or spinning rod with a 2.5lb test c...
A 2 piece, 9ft, camo, carbon stalking / margin or spinning rod with a 2.5lb test curve. Supplied in a cloth bag. A stunning rod with an incredible action normally found on rods many times its price. N..
45.50лв.
2 части, 6 фута карбонова въдица, идеална за риболовеца в движение в прикрит стил!...
2 части, 6 фута карбонова въдица, идеална за риболовеца в движение в прикрит стил!Марка NGTИме на прът Dynamic ® StalkerЧасти 2Дължина ft / m 6ft / 1.8mТегло на леене N / AКрива на изпитване 3.00 lbМа..
50.50лв.
Premier Crystal SpinHigh modulus carbon. Fast action. Висококачествени олекотени S...
Premier Crystal SpinHigh modulus carbon. Fast action. Висококачествени олекотени SIC водачи. Висококачествена двойна EVA дръжка. Халка за куката.Размер, мАкция, грТрансп. дължина, мТегло, грЦена ..
252.00лв.
Нов модел пръчки на Rapala! Новите Rapala Vellamo предлагат всичко, което е необхо...
Нов модел пръчки на Rapala! Новите Rapala Vellamo предлагат всичко, което е необходимо, за да имате контрол върху ситуацията независимо дали ловите във вътрешен водоем или в открити води. Пръчката е о..
250.00лв.
Спининг въдица конструирана от високомодулен CX-1 карбон с много тънка бланка, коя...
Спининг въдица конструирана от високомодулен CX-1 карбон с много тънка бланка, която осигурява максимална чувствителност, здравина и мощност. Въдицата е оборудвана с висококачествени SIC HD водач..
94.00лв.
Универсална спининг въдица, подходяща както за сладководни басейни, така и за морс...
Универсална спининг въдица, подходяща както за сладководни басейни, така и за морски риболов. Въдица е с прогресивна акция, подходяща да изхвърли дори малките и леки примамки на голямо разстояние..
105.00лв.
Спининг въдица със средно бърза акция, перфектно балансирана и устойчива, подходящ...
Спининг въдица със средно бърза акция, перфектно балансирана и устойчива, подходяща за риболов както в солени, така и в сладководни басейни.Въдица е с прогресивно действие и е способна да изхвърли вся..
129.00лв.
Спинингов прът нов модел за 2013 година, изработен от високомодулен карбон CX-1.&n...
Спинингов прът нов модел за 2013 година, изработен от високомодулен карбон CX-1. Снабден е с антикорозионни двойни HD-SIC водачи с голям диаметър, устойчиви на солена вода. Дръжката е тип EV..
90.00лв.
RAPTURE HELEXIR 2 AREA TROUT e нова прецизна и балансирана спининг въдица с дължин...
RAPTURE HELEXIR 2 AREA TROUT e нова прецизна и балансирана спининг въдица с дължина 1.80 метра и акция от 0,4 до 4,5 грама. Въдицата е с ултра-чувствителен връх улавящ и най-малките вибрации. Създаден..
90.00лв.
Двусекционна спининг въдица със средно бърза акция, изключително мощна и стабилна....
Двусекционна спининг въдица със средно бърза акция, изключително мощна и стабилна. Приложима е при различни ситуации. Успешно работи при замятане както на леки примамки, така и на такива с тегло ..
120.00лв.
Спининг въдица на две части, характеризираща се с бързо действие и висока чувствит...
Спининг въдица на две части, характеризираща се с бързо действие и висока чувствителност. Изработена е от високомодулен CX-1 карбон.Въдицата много лека, отлично балансирана и осигурява перфектен контр..
165.00лв.
Спининг въдица създадена за лек риболов, конструирана от високомодулен S.H.M.R. CX...
Спининг въдица създадена за лек риболов, конструирана от високомодулен S.H.M.R. CX-1 Micro Pitch карбон, който е много лек, здрав и надежден.Въдицата e със средно бърза акция и е чудесен избор за рибо..
118.90лв.
Red ShadowFilStar представя новия си модел въдици за спинингов риболов – Red Shado...
Red ShadowFilStar представя новия си модел въдици за спинингов риболов – Red Shadow. От изключителна важност е качеството на изработка на въдиците, което е на най-високо ниво. Използвани са единствено..
98.50лв.
Sensor SpinВисококачествена карбонова спинингова пръчка с коркова дръжка и плътен ...
Sensor SpinВисококачествена карбонова спинингова пръчка с коркова дръжка и плътен връх. Други характеристики на пръчката са висококачествени K-type водачи, Fuji макародържач и халка за куката. Строят ..
113.40лв.
Catana EX Telespin е подобрена версия телескоп, който подменя модел Catana Tele Sp...
Catana EX Telespin е подобрена версия телескоп, който подменя модел Catana Tele Spinning DX. Бланката е леко изменена, за да достигне по отличен начин посочените акции. Това е един модел, който намира..
95.00лв.
Scimitar BX е спининг пръчка с широко приложение за риболов на хищници. Отличава с...
Scimitar BX е спининг пръчка с широко приложение за риболов на хищници. Отличава се със своя модерен дизайн и XT40+BIOFIBRE бланка, която е бърза и притежава нужните качества за отлична борба във вода..
85.00лв.
Vengeance AX Slim е в универсалния диапазон от телескопични пръчки, който няма ник...
Vengeance AX Slim е в универсалния диапазон от телескопични пръчки, който няма никакви претенции - просто върши работата, за която е построен.Предлага се в четири дължини и две действия за покриване н..
99.20лв.
Все по-често по-късите и чувствителни пръчки стават необходимост. Като следва посл...
Все по-често по-късите и чувствителни пръчки стават необходимост. Като следва последните тенденции, Shimano създаде тази подобрена версия на предишните Vengeance серии. Бланката е още по-лека и чувств..
99.20лв.
Все по-често по-късите и чувствителни пръчки стават необходимост. Като следва посл...
Все по-често по-късите и чувствителни пръчки стават необходимост. Като следва последните тенденции, Shimano създаде тази подобрена версия на предишните Vengeance серии. Бланката е още по-лека и чувств..
Shimano Vengeance CX  Cork
Sale
75.80лв. 98.00лв.
В новите модели от серията Vengeance CX успешно се съчетават модерния дизайн, най-...
В новите модели от серията Vengeance CX успешно се съчетават модерния дизайн, най-добрите характеристики и достъпната цена. Въдиците притежават карбонова бланка с матов черен цвят, Shimano HardLite во..
70.80лв.
В новите модели от серията Vengeance CX успешно се съчетават модерния дизайн, най-...
В новите модели от серията Vengeance CX успешно се съчетават модерния дизайн, най-добрите характеристики и достъпната цена. Въдиците притежават карбонова бланка с матов черен цвят, Shimano HardLite во..
113.50лв.
Shimano Alivio CX Spinning Super Sensitive RodKey FeaturesXT30 + Geofibre blankNum...
Shimano Alivio CX Spinning Super Sensitive RodKey FeaturesXT30 + Geofibre blankNumber of sections: 2Perfect rod to fish light lures and spinnersExtremely sensitive actionAlso suitable for trout fishin..
28.00лв.
VERNA е спининг на две части, изработен от карбон-IM6, 6 броя ултра-тънки SIC вода...
VERNA е спининг на две части, изработен от карбон-IM6, 6 броя ултра-тънки SIC водачи за по-малко съпротивление, дължина-2,40м. и тегло 170гр. Прътът е с EVA  дръжка за по-добър захват и..
33.00лв.
VERNA е спининг на две части изработен от карбон-IM6, 6 броя ултра-тънки SIC водач...
VERNA е спининг на две части изработен от карбон-IM6, 6 броя ултра-тънки SIC водачи за по-малко съпротивление, дължина-2,70м. и тегло 230гр. Прътът е с EVA  дръжка за по-добър захват и ..
32.00лв.
X3 е спининг на две части изработен от карбон-IM6, ултра-тънки SIC водачи за по-ма...
X3 е спининг на две части изработен от карбон-IM6, ултра-тънки SIC водачи за по-малко съпротивление, дължина-2,10м. и тегло 190 гр. Пръчката е с коркова дръжка за по-добър захват и акция 15-..
32.00лв.
Лек и стегнат карбонов спининг на две части, тънки SIC водачи за по малко съпротив...
Лек и стегнат карбонов спининг на две части, тънки SIC водачи за по малко съпротивление, коркова  дръжка за по-добър захват и акция 15-40гр.* Дължина – 2.40м.* Транспортна дължина – 1.25м.* ..
Показване на 1 и 50 от 151 (4 страници)