+359/34986304

Пелети

Пелети

Доказано успешни, разработени за интензивно захранване или за употреба като стръв. Притежава високи хранителни стойности, богати на разтворими рибни протеини, витамини и минерали. Отличен избор са за топлите периоди, когато рибите се хранят активно. Идеални са за шаран, сом и мряна.3.20лв.
Пелетите за стръв са предназначени както за риболов на косъм, тъка и за риболов съ...
Пелетите за стръв са предназначени както за риболов на косъм, тъка и за риболов със силиконов пръстен. Самите пелети по структура са меки. Те са бързо разтворими и още в първите минути при потапяне въ..
4.50лв.
Изработени са с висока концентрация на протеини и мазнини, обогатени с витамини. П...
Изработени са с висока концентрация на протеини и мазнини, обогатени с витамини. Перфектната форма и съставките с аромат на кръв водят до лесна употреба и неустоимо привличане за рибите.CZ кодАроматРа..
5.00лв.
Бързо разтворими качествени пелети с размер 3,0мм., които може да се използват как...
Бързо разтворими качествени пелети с размер 3,0мм., които може да се използват както самостоятелно, така и като добавка за обогатяване на основната захранка.МоделАроматРазфасовка, кгЦена    ..
5.70лв.
Качествени пелете с размер 3.00мм., които може да се използват както самостоятелно...
Качествени пелете с размер 3.00мм., които може да се използват както самостоятелно, така и като добавка за обогатяване на основната захранка.МоделРазфасовка, кгЦена     CZ16550.3805.70&..
7.00лв.
Доказано успешни пелети, разработени за интензивно захранване или за употреба като...
Доказано успешни пелети, разработени за интензивно захранване или за употреба като стръв. Притежава високи хранителни стойности, богати на разтворими рибни протеини, витамини и минерали. Отличен избор..
4.90лв.
CZ Multifish Pellets са гама ефективни пелети, които се предлагат на достъпна цена...
CZ Multifish Pellets са гама ефективни пелети, които се предлагат на достъпна цена и са подходящ избор при кратки излети или интензивно подхранване.CZ кодАроматРазмер, мм.Разфасовка, кгЦена  &nbs..
9.40лв.
Мегапелети, които се предлагат в три аромата с размер 30mm.CZ кодАроматРазфасовка,...
Мегапелети, които се предлагат в три аромата с размер 30mm.CZ кодАроматРазфасовка, кгЦена     CZ5059Fish meat0.3409.90 лвCZ5066Liver-blood0.3409.40 лвCZ5073Crab-chicken0.3409...
13.60лв.
Swim Stim Red Krill е сред любимите пелети на мачовите риболовци още от пускането ...
Swim Stim Red Krill е сред любимите пелети на мачовите риболовци още от пускането му на пазара през 2012 г. Всички продукти от серията съдържат Premium Atlantic Krill, който е доказал се атрактант. Вс..
15.60лв.
Легендарният атрактант Robin Red сега е добавен и към пелети, така че да можете да...
Легендарният атрактант Robin Red сега е добавен и към пелети, така че да можете да включите доказал се аромат в арсенала си. Dynamite Bait отново се съюзява с Haith’s (оригиналният производител на Rob..
16.50лв.
Krill Fish Feed са обогатени с добавени аромати и отлично допълват ароматизирани п...
Krill Fish Feed са обогатени с добавени аромати и отлично допълват ароматизирани по същия начин захранки и стръв. Овлажнени по обичайния начин, те са идеални за използване с Method фидер или с фидер з..
13.60лв.
Пелетите Swim Stim са произведени по Koi технология, включват най-висококачествени...
Пелетите Swim Stim са произведени по Koi технология, включват най-висококачествени рибни храни и са обогатени с аминокиселини. Рибите реагират бързо и остро на високоусвоимите рибни протеини и неустои..
Показване на 1 и 11 от 11 (1 страници)