+359/34986304

СОНАРИ ЗА ТЪРСЕНЕ НА РИБА

СОНАРИ ЗА ТЪРСЕНЕ НА РИБА

С нашите сонари намирането на риба е по-лесно от всякога. Те са мощни и ЛЕСНИ ЗА ПОЛЗВАНЕ. Вграденият Garmin advanced HD-ID двулъчев сонар с 77/200kHz сонда Ви дава отлично отделяне на рибата от храста и дъното. Заедно с това следи дълбочината, дъното и ги показва на ярки контрастни екрани. Моделите се различават по размера, цветността и резолюцията на екрана, както и по дълбочината на сканиране. Но и най-евтиният модел сканира до 457 м.335.00лв.
Носете Вашия сонар навсякъдеПерфектен за каяк, кану, плоскодънни лодки, плаващи пл...
Носете Вашия сонар навсякъдеПерфектен за каяк, кану, плоскодънни лодки, плаващи платформи и при риболов на ледУстойчив на удар и водни пръски, мекият калъф предпазва и съхранява Вашия сонарСонарна осн..
834.00лв.
Перфектно проектиран за профисионални риболовни лодкиFishfinder 560c е перфектно п...
Перфектно проектиран за профисионални риболовни лодкиFishfinder 560c е перфектно проектиран за професионални риболовни лодки и кораби. Той сканира водата с 600 вата (RMS) мощност, екстра-чувствителнат..
529.00лв.
Включва сонда за вградения традиционен CHIRP сонар Garmin, както и CHIRP ClearVü с...
Включва сонда за вградения традиционен CHIRP сонар Garmin, както и CHIRP ClearVü сканиращ режимВграденият софтуер за картографиране Garmin Quickdraw ™ Contours позволява да създавате и съхранявате кар..
295.00лв.
3. 5" CHIRP сонар с GPSЛесен за използване 3. 5 инча цветен сонар с вграден високо...
3. 5" CHIRP сонар с GPSЛесен за използване 3. 5 инча цветен сонар с вграден високочувствителен GPSУдобна работа с бутоните, има меню на български езикВключва CHIRP сонда в комплекта (77/200 kHz); сила..
330.00лв.
4.3 " GPS сонар с водещи в индустрията сонарни възможности и Quickdraw Contours ка...
4.3 " GPS сонар с водещи в индустрията сонарни възможности и Quickdraw Contours картографски софтуерВключва двулъчева сонда с традиционен сонар Garmin CHIRP за кристално чисти изображения и забележите..
529.00лв.
5" GPS сонар с водещи в индустрията възможности и Quickdraw Contours картографски ...
5" GPS сонар с водещи в индустрията възможности и Quickdraw Contours картографски софтуерВключва традиционната CHIRP сонда, има и CHIRP ClearVü режим/+196лв/Вграденият софтуер за картографиране Garmin..
780.00лв.
7" GPS сонар с водещи в индустрията възможности и Quickdraw Contours картографски ...
7" GPS сонар с водещи в индустрията възможности и Quickdraw Contours картографски софтуерВключва традиционната CHIRP сонда, има и CHIRP ClearVü режимВграденият софтуер за картографиране Garmin Quickdr..
979.00лв.
9" GPS сонар с водещи в индустрията възможности и Quickdraw Contours картографски ...
9" GPS сонар с водещи в индустрията възможности и Quickdraw Contours картографски софтуерВключва традиционната за Garmin CHIRP сонда, плюс CHIRP ClearVü и CHIRP SideVüВграденият софтуер за картографир..
Показване на 1 и 8 от 8 (1 страници)