+359/34986304

Въдици за път

Въдици за път

Тук ви представяме един интересен и не много популярен вид въдица , а именно така наречените въдици за път.Защо и с какво те са по спесиални от всички други въдици и за какво се използват.Основното при тях е малкия транспортен размер.Някой от тях са токова малки ,че можете да ги поставите буквално в джоба си,от тук насетне идва и спесификата им.Те са на много сглобки за да се постигне миинимален траспортен размер.Както всички знаем,колкото повече е накъсана/на чати/ една въдица толкова тя става податлива на чупене.Сега е момента да отбележим,че те се изработват от специални карбони и по здравина не отстъпват от 2 и 3 коленните въдици.А относно употребата им те са универсални въдици,за всякакъв риболов и заемат място в колата,колкото бутилка минерална вода. 66.99лв.
Имам нов любим прът, динамичното пътуване ... Това трябва да се види, за да се пов...
Имам нов любим прът, динамичното пътуване ... Това трябва да се види, за да се повярва. Зашеметяващ 9-футов, 4-секционен, кръгъл, карбонов прът!Марка NGTИме на прът Dynamic ® TravelБрой 4 (4 секции)Дъ..
76.30лв.
NGT 11ft Dynamic Travel Carp е карбонов прът с 4 сглобки с висококачествени фитинг...
NGT 11ft Dynamic Travel Carp е карбонов прът с 4 сглобки с висококачествени фитинги , перфектният прът за шарани в движение,изключително здрав.Марка NGTИме на прът Dynamic ® Travel CarpБрой 4 (4 секци..
59.98лв.
Карбонова въдица, която издържа изпитанието на времето. Този универсален прът може...
Карбонова въдица, която издържа изпитанието на времето. Този универсален прът може да се справи с почти всяка риболовна ситуация, независимо дали дебне за шаран, върти се за блесна или обработва голем..
62.00лв.
Този уникален въглероден прът може да бъде използван за морски риболов от 8 фута с...
Този уникален въглероден прът може да бъде използван за морски риболов от 8 фута с избор от три върха, или като излезете от секция 2, това може да се адаптира, за да се превърне в риболов от лодка с 6..
52.93лв.
Тази Travelmaster-6ft, 6pc Карбонова Въдица се разглобява, за да се побе...
Тази Travelmaster-6ft, 6pc Карбонова Въдица се разглобява, за да се побере в дланта на ръката ви, което го прави идеална пръчка да се вземе на почивка или като "резервна", за да се остави в ..
33.00лв.
Първият ни 4части стъклопластов прът, но вече пълен с мощност и клас .... и отличн...
Първият ни 4части стъклопластов прът, но вече пълен с мощност и клас .... и отлична стойност за съвпадение. Това е универсален прът и може да се справи почти с всякакъв риболов или леки морски риболов..
Показване на 1 и 6 от 6 (1 страници)