+359/34986304

ПЛАТФОРМИ

ПЛАТФОРМИ

Риболовни платформи. Подходящи и удобни както за любителски, така и за състезателен риболов.Рзаличават се по форма,материя от която са изработени,цвят,функционалност и марки.Могат да бъдат напълно окомлектовани или частично за да може риболовеца да добавя елементи според предпочитанията и нуждите си.335.00лв.
Платформа с облегалка, която при транспортиране се сгъва към седалката. TRABUCCO G...
Платформа с облегалка, която при транспортиране се сгъва към седалката. TRABUCCO GENIUS BOX S1 CS притежава изключителен комфорт и стабилност. Поради компактните си размери и удобство при транспортира..
273.00лв.
Тази платформа е най-опростеният модел от серията на Trabucco GENIUS. Притежава ко...
Тази платформа е най-опростеният модел от серията на Trabucco GENIUS. Притежава комфортна седалката с размери 40x30см., широка дръжка и крака, които лесно се закрепват към дъното при транспортиране. П..
380.00лв.
GENIUS BRX-36 BACK REST е луксозна риболовна платформа с облегалка от новата серия...
GENIUS BRX-36 BACK REST е луксозна риболовна платформа с облегалка от новата серия на Trabucco за 2020 година. Снабдена е с мека кожена седалка и подплатена облегалка за максимален комфорт. Платформат..
300.00лв.
Луксозна нова платформа от серията на Trabucco GENIUS, базов модел. Платформата е ...
Луксозна нова платформа от серията на Trabucco GENIUS, базов модел. Платформата е снабдена с алуминиеви крака с диаметър 36 мм. Всеки крак завършва със стабилни регулируеми пети. TRABUCCO GENIUS LTX-3..
430.00лв.
Платформа изцяло изработена от алуминий. Разполага с голямо чекмедже намиращо...
Платформа изцяло изработена от алуминий. Разполага с голямо чекмедже намиращо се под седалката, две удобни предни чекмеджета и едно странично, което може да побере всички аксесоари, които използв..
1,900.00лв.
Платформа Drakulis CT Competition - TubertiniСлед големия успех на базисния моде...
Платформа Drakulis CT Competition - TubertiniСлед големия успех на базисния модел на стола Drakulis, тази година Tubertini заедно с водещите състезатели от шампионския си клуб решиха да разработят..
1,600.00лв.
Платформа Drakulis SP Specimen - TubertiniСлед големия успех на базисния модел н...
Платформа Drakulis SP Specimen - TubertiniСлед големия успех на базисния модел на стола Drakulis, тази година Tubertini заедно с водещите състезатели от шампионския си клуб решиха да разработят тр..
239.00лв.
Платформа Jolly - TubertiniКомпактна, лека и лесна за пренасяне платформа, благо...
Платформа Jolly - TubertiniКомпактна, лека и лесна за пренасяне платформа, благодарение на алуминиевата си композиция и възможността да я сгънете нацяло. Оборудвана е с подплатена седалка, регул..
32.00лв.
Покривало за платформа Concept - Tubertini Водоустойчиво покривало за платформа, ...
Покривало за платформа Concept - Tubertini Водоустойчиво покривало за платформа, идеално за защита на седалката и чекмеджето от дъжд или прах по време на транспортиране или по време на риболовнат..
34.00лв.
Прикачна за платформа Behr - Eco Стойка за фидер Стойка за фидер, подходяща за вс...
Прикачна за платформа Behr - Eco Стойка за фидер Стойка за фидер, подходяща за всички платформи с 25, 30, 36 мм диаметър на крака с кръгъл профил и 19 мм крака с квадратен профил. Размери: 82 х 4..
22.00лв.
Прикачна за платформа Behr - Държач за живарник /дълъг/Това е едно опростено, но...
Прикачна за платформа Behr - Държач за живарник /дълъг/Това е едно опростено, но същевременно и много необходимо приспособление за удобното закрепване на живарника ви. Лесно се монтира и демонтира..
22.00лв.
Прикачна за платформа Behr - Държач за чадър КъсДържач за живарник с плътна EVA ...
Прикачна за платформа Behr - Държач за чадър КъсДържач за живарник с плътна EVA пяна. Подходящ за всички платформи с кръгъл профил на краката 25 мм, 36 мм и квадратен профил 19 мм. Дължина 31 см. ..
7.70лв.
Прикачна за платформа Behr - резервен винтРезервен винт за платформи Behr. ...
Прикачна за платформа Behr - резервен винтРезервен винт за платформи Behr. Това е една помощна опция, предназначена да помогне на риболовци, които по една или друга причина са загубили врътка..
9.00лв.
Прикачна за платформа Behr - Резервна пета за кракРезервна пета за крак от Behr....
Прикачна за платформа Behr - Резервна пета за кракРезервна пета за крак от Behr. Петата е произведена от специална удароустойчива пластмаса и чупенето й е много трудно, но все пак понякога се случ..
77.00лв.
Прикачна за платформа Behr - Стойка за фидерУниверсална стойка за фидер и мач. Е...
Прикачна за платформа Behr - Стойка за фидерУниверсална стойка за фидер и мач. Едно приспособление, без което нито един състезател не може. Много удобна и необходима. Произведена от алум..
11.00лв.
Прикачна за платформа Behr - СтягаТова е едно много простичко приспособление, но...
Прикачна за платформа Behr - СтягаТова е едно много простичко приспособление, но и много необходимо за удобното и лесно закрепване на допълнителни прикачни. Представлява резервна част за ос..
85.00лв.
Прикачна за платформа Easy Feeder Arm - TubertiniТелескопично фидер рамо, подход...
Прикачна за платформа Easy Feeder Arm - TubertiniТелескопично фидер рамо, подходящо също и за мачов риболов. Съвместимо с 32/30/25 мм крака с кръгъл профил, което му позволява да се използва с раз..
46.00лв.
Прикачна за платформа Jaxon - Алуминиева скараДопълнителна алуминиева скара. Под...
Прикачна за платформа Jaxon - Алуминиева скараДопълнителна алуминиева скара. Подобрява удобството при риболов и пести много време при състезание. Дава възможност всичко необходимо по време на рибо..
21.00лв.
Прикачна за платформа Jaxon - Държач за чадърДържач за чадър от здрав алуминий. ...
Прикачна за платформа Jaxon - Държач за чадърДържач за чадър от здрав алуминий. Отворът му е кръгъл, подходящ за платформи с кръгли крака. Лесно се монтира и демонтира и осигурява добра стабилност..
27.50лв.
Прикачна за платформа Tubertini - Supporto 90° Short 20 см Извита алуминиева п...
Прикачна за платформа Tubertini - Supporto 90° Short 20 см Извита алуминиева прикачна, покрита с хипалонова обвивка. Разполага с втулка с резба, която поддържа всички аксесоари, снабдена с резбо..
36.00лв.
Прикачна за платформа Tubertini - Държач за чадър Къс Double Brolly Arm Short Ням...
Прикачна за платформа Tubertini - Държач за чадър Къс Double Brolly Arm Short Няма начин да закрепите чадъра си удобно към платформата, ако нямате този елемент. Много прост и полезен. Опората е мно..
215.00лв.
Прикачна за платформа Tubertini - Фидер контейнерИдеален страничен контейнер за ...
Прикачна за платформа Tubertini - Фидер контейнерИдеален страничен контейнер за фидер и много други видове риболов. С Easy-Lock конектори за бърз монтаж / демонтаж, снабден с два телескопични крак..
48.00лв.
Прикачна за платформа Tubertini Appoggia Canna Hook Regolabile - Държач за щека Д...
Прикачна за платформа Tubertini Appoggia Canna Hook Regolabile - Държач за щека Държач за въдици за платформа, който лесно се прикрепва и позволява точно позициониране на въдицата. Дължина: 21 см...
18.00лв.
Прикачна за платформа Tubertini Attacco Per Nassa - Държач за живарник Държач за ...
Прикачна за платформа Tubertini Attacco Per Nassa - Държач за живарник Държач за живарник. Едно много простичко приспособление, но и много необходимо за удобното закрепване на живарника Ви. Много л..
22.50лв.
Прикачна за платформа Vega - Държач за чадър дълъгЕдно много полезно приспособле...
Прикачна за платформа Vega - Държач за чадър дълъгЕдно много полезно приспособление. Отворът му е кръгъл, подходящ за платформи с кръгли крака. Без него не може да си..
22.50лв.
Прикачна за платформа ролер D C9 - DinsmoresРолер "Pole Roller" D C9 - прикач...
Прикачна за платформа ролер D C9 - DinsmoresРолер "Pole Roller" D C9 - прикачна за платформа. Много добра цена и качество. Размери: 36 х 15.5 см. ..
49.90лв.
Телескопичен крак за платформа - Tubertini Телескопичен крак с "паяково" стъпало ...
Телескопичен крак за платформа - Tubertini Телескопичен крак с "паяково" стъпало и жълта тапа. Диаметър 32/25 мм. Дължина 70/110 см. ..
Показване на 1 и 27 от 27 (1 страници)