+359/34986304

Болонезе

Болонезе

Използват се за риболов с неподвижна плувка на голяма дълбочина. Обикновено тези въдици са с размер през метър - 3 м, 4 м, 5 м, 6 м, 7 м, 8 м и повече. Транспортната дължина на тези въдици болонезе най-често е около 1 м и по този начин се запазва строя на въдицата дори при големите дължини. Риболовните въдици от този вид са единствения избор при риболов на река особено при голяма дълбочина и дистанция. Само с тези въдици е възможен риболова и пълния контрол на линията както на другия бряг на реката, така и в средата. Така популярния риболов "на изтичане" е невъзможен без болонезе въдиците. Голямата дължина на тези въдици ни позволява лесно засичане, пълен контрол върху рибата и улеснява нейното изваждане. Въдиците болонезе са незаменими и при риболов в затворени водоеми - те съчетават в себе си предимствата на въдиците без водачи - лесно подаване на стръвта на трудно достъпни места и лесно и бързо изваждане на рибата, съчетано с аванс на макарата при големи екземпляри. Тоест предимствата на въдиците без водачи, но вече за всякакви дистанции. 132.90лв.
Най-изящното изпълнение на болонеза от 100% високомодулен карбон. Лицензирано из...
Най-изящното изпълнение на болонеза от 100% високомодулен карбон. Лицензирано изпълнение тип „Fuji” на макародържача. Компютърно балансирана основна част с антишоково изпълнение. Интегриран антишо..
259.00лв.
Blade Bolo е изработена от карбон IM12. Невероятно тънка бланка, а връхъ...
Blade Bolo е изработена от карбон IM12. Невероятно тънка бланка, а връхът е идеален за риболов на платика или дори на шаран. Благодарение на издължените SIC водачи, линията не може да се при..
20.20лв.
Телескоп с олекотени SIC водачи на едно краче, усилен с "X carbon" оплетка. Размер...
Телескоп с олекотени SIC водачи на едно краче, усилен с "X carbon" оплетка. Размери: 3.0 и 4.0м. Акция: 20 - 40гр.Размер, мАкция, грТранспортна дължина, мТегло, грЦена     3.0020-401.12..
24.40лв.
Телескоп с олекотени SIC водачи, съставен от композитни карбони, усилени с "X-Carb...
Телескоп с олекотени SIC водачи, съставен от композитни карбони, усилени с "X-Carbon" оплетка модули и връх от високомодулен карбон.Размер, мАкция, грТранспортна дължина, мТегло, грЦена    &..
72.50лв.
Телескоп от високомодулен карбон тип "болонезе". SIC водачи. Неплъзгаща се дръжка....
Телескоп от високомодулен карбон тип "болонезе". SIC водачи. Неплъзгаща се дръжка.Размер, мАкция, грТранспортна дължина, мТегло, грЦена     5.005-301.2124972.50 лв6.005-301.2235392..
31.20лв.
Нов представител от така нареченото "хибридно" поколение. Първа и втора секция са ...
Нов представител от така нареченото "хибридно" поколение. Първа и втора секция са от качествен карбон, а водачите са SIC, като два от тях са подвижни и са на върха. Олекотената дръжка и макародържач, ..
21.80лв.
Телескоп с водачи. Акция 100 - 200г. Размери 3.0 и 3.5мРазмер, мАкция, грТранспорт...
Телескоп с водачи. Акция 100 - 200г. Размери 3.0 и 3.5мРазмер, мАкция, грТранспортна д-на, мТегло, грЦена     3.00100-2001.0531121.80 лв3.50100-2001.0142725.40 лв..
100.10лв.
Новата Filstar Tortuga Tele Bomb е телескопична пръчка с олекотена дръжка и макаро...
Новата Filstar Tortuga Tele Bomb е телескопична пръчка с олекотена дръжка и макародържач, SIC водачи и клипс за закачане на кука. Моделът е изработен от високомодулен карбон, притежава 2 подвижни вода..
34.80лв.
Карбонов телескоп тип "болонезе". SIC-водачи с осигурителен ринг. Неплъзгаща се др...
Карбонов телескоп тип "болонезе". SIC-водачи с осигурителен ринг. Неплъзгаща се дръжка.Размер, мАкция, грТранспортна дължина, мТегло, грЦена     4.0010-301.2420534.80 лв5.0010-301...
111.50лв.
Фина чувствителна болонеза, ориентирана към прецизен риболов с олекотени линии. ...
Фина чувствителна болонеза, ориентирана към прецизен риболов с олекотени линии. GELATO BOLO е изпълнена в TRIPLE CROSSED WINDING карбонова оплетка от 100% високомодулен карбон. Прътът притежава фи..
76.90лв.
Болонеза, отличаваща се с много впечатляваща дължина на замятане. Моделът вдъхва...
Болонеза, отличаваща се с много впечатляваща дължина на замятане. Моделът вдъхва увереност със здравината си, като същевременно запазва пъргавината си и с по-леки монтажи. Компютърно балансирана о..
Shimano Exage AX Bolo 4 - Болонезе
Sale
358.00лв. 460.60лв.
Новият Exage комбинира баланс с твърдост без да се жертва чувствителността, като в...
Новият Exage комбинира баланс с твърдост без да се жертва чувствителността, като всички тези качества правят пръчката идеална за light и medium приложение болонеза. Пръчките от серията са изненадващо ..
80.00лв.
Изключително лека болонеза от високомодулен карбон-IM8 със 7 броя SIC водачи. Снаб...
Изключително лека болонеза от високомодулен карбон-IM8 със 7 броя SIC водачи. Снабдена е с два подвижни водача на върха, с метална тапа и метален макародържач .Пръчката е много здрава , тъй като е под..
102.90лв.
Невероятно лека и стегната карбонова болонеза.Дължина – 7,00м.Акция – до 20гр.Тран...
Невероятно лека и стегната карбонова болонеза.Дължина – 7,00м.Акция – до 20гр.Транспортна дължина – 140см.Тегло – 330гр...
77.00лв.
Здрав и лек карбонов фидер с дължина 3.90м. и акция до 120гр.Коркова дръжка за по-...
Здрав и лек карбонов фидер с дължина 3.90м. и акция до 120гр.Коркова дръжка за по-добър захват и SIC водачи.Секции – 3+3Транспортна дължина – 140см.Тегло – 275гр...
145.00лв.
Новата серия болонези на TRABUCCO ACTIVA VX BOLO притежава отлични характеристики ...
Новата серия болонези на TRABUCCO ACTIVA VX BOLO притежава отлични характеристики като лекота, прецизност, перфектен баланс и максимален контрол.Болонезата е конструирана от високомодулен SHMR карбон,..
175.00лв.
Нова серия въдици болонезе на Trabucco, перфектно балансирани и енергични, произве...
Нова серия въдици болонезе на Trabucco, перфектно балансирани и енергични, произведени с повишено внимание към детайла. В сравнение с други въдици от серията Activa, този нов прът е проектиран с по-го..
145.00лв.
Болонеза конструирана от HM-карбон. Притежава S-SIC водачи, антихлъзгаща дръж...
Болонеза конструирана от HM-карбон. Притежава S-SIC водачи, антихлъзгаща дръжка и ергономичен макародържач.Подходяща е както за сладководен, така и за морски риболов.Характеристики: Дължина:..
235.00лв.
Новите болонези на TRABUCCO ATOMIC XS COMPETITION се отличават с перфектна сила и ...
Новите болонези на TRABUCCO ATOMIC XS COMPETITION се отличават с перфектна сила и голяма мощ.Въдицата е с отличен строй и баланс, създадена за риболовци, които предпочитат твърди и здрави болонези. Ра..
155.00лв.
ATTRACTIVE MINI BOLO 4.00m. е компактна, лека и перфектно балансирана болонеза. Въ...
ATTRACTIVE MINI BOLO 4.00m. е компактна, лека и перфектно балансирана болонеза. Въдицата е с бърза акция, изработена от високомодулен CX-1 карбон. Болонезата е отлична за речен риболов и е снабдена с ..
750.00лв.
Болонеза изработена от най-иновативния и надежден карбон на пазара CX-2 NANO-TEK к...
Болонеза изработена от най-иновативния и надежден карбон на пазара CX-2 NANO-TEK карбон, създаден по специална спираловидна технология. Нишките на нано-карбона са срещуположно навити, което гарантира ..
437.00лв.
Въдица болонезе с дължина 5.00м. и тегло 160гр. с отлични технически характеристик...
Въдица болонезе с дължина 5.00м. и тегло 160гр. с отлични технически характеристики. Болонеза изработена от най-иновативния и надежден карбон на пазара CX-2. Въдицата е с тънка бланка, лека и перфектн..
100.00лв.
Предлагаме ви многофункционален болонезов прът, добре балансиран и лек.ERION BLS A...
Предлагаме ви многофункционален болонезов прът, добре балансиран и лек.ERION BLS ALLROUND намира широко приложение както в сладководни води, така и по море. Болонезовият прът е мощен, с прогресив..
122.00лв.
Erion STX Slim Bolo е нова серия въдици болонезе на Trabucco, разработени с неверо...
Erion STX Slim Bolo е нова серия въдици болонезе на Trabucco, разработени с невероятно фина бланка и полу-параболично действие, позволяващо използването на най-тънките поводи.Болонезата е конструирана..
35.00лв.
Болонезов прът изработен от Power Fibre, оборудван със сикови водачи, противохлъзг...
Болонезов прът изработен от Power Fibre, оборудван със сикови водачи, противохлъзгаща дръжка и ергономичен макародържач. Лек, удобен и практичен. Изключително здрав и на супер достъпна цена...
89.00лв.
Venom RS Bolo е удобна и надеждна въдица болонезе на Trabucco, която се предлага н...
Venom RS Bolo е удобна и надеждна въдица болонезе на Trabucco, която се предлага на атрактивна цена, като се има предвид висококачествените компоненти, от които е конструирана. Въдицата е с тънка SS S..
19.00лв.
VULCANIA BOLO е нова серия въдици болонезе на Trabucco с широк спектър на приложим...
VULCANIA BOLO е нова серия въдици болонезе на Trabucco с широк спектър на приложимост. Успешно се справя при всякакви риболовни ситуации както в солени, така и в сладки води. Въдицата е изработена от ..
150.00лв.
Болонезов прът конструиран от SHM-карбон. Изключително добре балансиран, лек ...
Болонезов прът конструиран от SHM-карбон. Изключително добре балансиран, лек и надежден. Притежава бързо действие и прецизен контрол. Окомплектован с антихлъзгаща дръжка, S-SIC водачи и..
259.00лв.
Риболовен болонезе прът, произведен от висококачествен карбон - серия KB. Стегнат,...
Риболовен болонезе прът, произведен от висококачествен карбон - серия KB. Стегнат, строен и добре балансиран. Водачите са СИК с едно краче. Подходящ за риболов на дребни, средни и по-големи риби в рек..
93.00лв.
Здрав, устойчив болонезе прът, произведен от карбон. Пръта е с отличен баланс. Обо...
Здрав, устойчив болонезе прът, произведен от карбон. Пръта е с отличен баланс. Оборудван е с качествени СИК водачи, лека дръжка и здрав макародържач. Подходящ както за езера и реки, така и за морето. ..
165.00лв.
Здрав, устойчив болонезе прът, произведен от средно модулен радиален карбон. Пръта...
Здрав, устойчив болонезе прът, произведен от средно модулен радиален карбон. Пръта е с отличен баланс. Оборудван е с качествени СИК водачи, лека дръжка и здрав макародържач. Всички секции са с матово ..
67.00лв.
Здрав, устойчив болонезе прът със средно параболично действие. Произведен от карбо...
Здрав, устойчив болонезе прът със средно параболично действие. Произведен от карбон. Пръта е с отличен баланс. Оборудван е с качествени СИК водачи, лека дръжка и здрав макародържач. Подходящ както за ..
156.00лв.
Тънък и изключително надежден болонезе прът с отличен баланс. Подходящ за морски и...
Тънък и изключително надежден болонезе прът с отличен баланс. Подходящ за морски и сладководен риболов. Оборудван е с качествени СИК водачи, лека гумирана дръжка и здрав макародържач. Всички вътрешни ..
320.00лв.
Изключително надежден болонезе прът с отличен баланс. Изработен от високомодулен 4...
Изключително надежден болонезе прът с отличен баланс. Изработен от високомодулен 40T карбонов материал. Подходящ за морски и сладководен риболов. Оборудван е с качествени СИК водачи, лека гумирана дръ..
455.00лв.
Прът произведен по специална технология от няколко модела висококачествен карбон, ...
Прът произведен по специална технология от няколко модела висококачествен карбон, оптимизирани и калибрирани на всяка секция, така че да се получи комбинация от максимална здравина и в същото време ми..
175.00лв.
FLARE BLS MASTER е компактна и добре балансирана въдица болонезе, с прогресивна ак...
FLARE BLS MASTER е компактна и добре балансирана въдица болонезе, с прогресивна акция и перфектен строй. Болонезата се отличава с къса транспортна дължина и притежава отлични качества, които рядко ще ..
186.00лв.
Серията болонезе въдици Level Team 5700 се характеризира със страхотно съчетание м...
Серията болонезе въдици Level Team 5700 се характеризира със страхотно съчетание между надеждност и управляемост. Проектирани за тежести до 30 грама, те са необходим артикул за улов на големи риби как..
185.00лв.
Прецизна и перфектно балансирана въдица болонезе на Trabucco, с атрактивен дизайн ...
Прецизна и перфектно балансирана въдица болонезе на Trabucco, с атрактивен дизайн и широко приложение при различни риболовни условия.TRABUCCO ACTIVA VX BOLO притежава отлични характеристики като лекот..
Показване на 1 и 38 от 38 (1 страници)