0884 194 725

Болонезе

Болонезе

Използват се за риболов с неподвижна плувка на голяма дълбочина. Обикновено тези въдици са с размер през метър - 3 м, 4 м, 5 м, 6 м, 7 м, 8 м и повече. Транспортната дължина на тези въдици болонезе най-често е около 1 м и по този начин се запазва строя на въдицата дори при големите дължини. Риболовните въдици от този вид са единствения избор при риболов на река особено при голяма дълбочина и дистанция. Само с тези въдици е възможен риболова и пълния контрол на линията както на другия бряг на реката, така и в средата. Така популярния риболов "на изтичане" е невъзможен без болонезе въдиците. Голямата дължина на тези въдици ни позволява лесно засичане, пълен контрол върху рибата и улеснява нейното изваждане. Въдиците болонезе са незаменими и при риболов в затворени водоеми - те съчетават в себе си предимствата на въдиците без водачи - лесно подаване на стръвта на трудно достъпни места и лесно и бързо изваждане на рибата, съчетано с аванс на макарата при големи екземпляри. Тоест предимствата на въдиците без водачи, но вече за всякакви дистанции. 259.00лв.
Blade Bolo е изработена от карбон IM12. Невероятно тънка бланка, а връхъ...
Blade Bolo е изработена от карбон IM12. Невероятно тънка бланка, а връхът е идеален за риболов на платика или дори на шаран. Благодарение на издължените SIC водачи, линията не може да се при..
20.20лв.
Телескоп с олекотени SIC водачи на едно краче, усилен с "X carbon" оплетка. Размер...
Телескоп с олекотени SIC водачи на едно краче, усилен с "X carbon" оплетка. Размери: 3.0 и 4.0м. Акция: 20 - 40гр.Размер, мАкция, грТранспортна дължина, мТегло, грЦена     3.0020-401.12..
24.40лв.
Телескоп с олекотени SIC водачи, съставен от композитни карбони, усилени с "X-Carb...
Телескоп с олекотени SIC водачи, съставен от композитни карбони, усилени с "X-Carbon" оплетка модули и връх от високомодулен карбон.Размер, мАкция, грТранспортна дължина, мТегло, грЦена    &..
72.50лв.
Телескоп от високомодулен карбон тип "болонезе". SIC водачи. Неплъзгаща се дръжка....
Телескоп от високомодулен карбон тип "болонезе". SIC водачи. Неплъзгаща се дръжка.Размер, мАкция, грТранспортна дължина, мТегло, грЦена     5.005-301.2124972.50 лв6.005-301.2235392..
31.20лв.
Нов представител от така нареченото "хибридно" поколение. Първа и втора секция са ...
Нов представител от така нареченото "хибридно" поколение. Първа и втора секция са от качествен карбон, а водачите са SIC, като два от тях са подвижни и са на върха. Олекотената дръжка и макародържач, ..
21.80лв.
Телескоп с водачи. Акция 100 - 200г. Размери 3.0 и 3.5мРазмер, мАкция, грТранспорт...
Телескоп с водачи. Акция 100 - 200г. Размери 3.0 и 3.5мРазмер, мАкция, грТранспортна д-на, мТегло, грЦена     3.00100-2001.0531121.80 лв3.50100-2001.0142725.40 лв..
100.10лв.
Новата Filstar Tortuga Tele Bomb е телескопична пръчка с олекотена дръжка и макаро...
Новата Filstar Tortuga Tele Bomb е телескопична пръчка с олекотена дръжка и макародържач, SIC водачи и клипс за закачане на кука. Моделът е изработен от високомодулен карбон, притежава 2 подвижни вода..
34.80лв.
Карбонов телескоп тип "болонезе". SIC-водачи с осигурителен ринг. Неплъзгаща се др...
Карбонов телескоп тип "болонезе". SIC-водачи с осигурителен ринг. Неплъзгаща се дръжка.Размер, мАкция, грТранспортна дължина, мТегло, грЦена     4.0010-301.2420534.80 лв5.0010-301...
114.80лв.
Alivio EX Tele Surf осигурява много повече, отколкото очаквате за този ценови клас...
Alivio EX Tele Surf осигурява много повече, отколкото очаквате за този ценови клас. Тя е чувствителна, притежава Shimano Vibra spot макародържач и е изработена от XT30 карбон, което я прави много мощн..
288.40лв.
Catana EX Bolo притежава забележителна акция и се усеща по неповторим начин. Тя е ...
Catana EX Bolo притежава забележителна акция и се усеща по неповторим начин. Тя е лека, реагира светкавично, а мощта ѝ се крие по средата, за да имате контрол върху големите риби. Макародържачът е доб..
460.60лв.
Новият Exage комбинира баланс с твърдост без да се жертва чувствителността, като в...
Новият Exage комбинира баланс с твърдост без да се жертва чувствителността, като всички тези качества правят пръчката идеална за light и medium приложение болонеза. Пръчките от серията са изненадващо ..
366.80лв.
Exage TE 5 GT е разработена с твърда върхова акция с много мощ. Покрива множество ...
Exage TE 5 GT е разработена с твърда върхова акция с много мощ. Покрива множество ситуации и в сладки, и в солени води. Изработена от HPC60 карбон, тя е снабдена и със свръхлек Shimano макародържач и ..
368.20лв.
Модел Shimano Exage е ново допълнение, която подменя Catana BX и FX. Модел EXTEGTF...
Модел Shimano Exage е ново допълнение, която подменя Catana BX и FX. Модел EXTEGTFA60 се води Lite/Fast и е изработен като тип болонеза. Бланката има чувствителен връх, който улеснява регистрирането н..
102.90лв.
Невероятно лека и стегната карбонова болонеза.Дължина – 7,00м.Акция – до 20гр.Тран...
Невероятно лека и стегната карбонова болонеза.Дължина – 7,00м.Акция – до 20гр.Транспортна дължина – 140см.Тегло – 330гр...
145.00лв.
Новата серия болонези на TRABUCCO ACTIVA VX BOLO притежава отлични характеристики ...
Новата серия болонези на TRABUCCO ACTIVA VX BOLO притежава отлични характеристики като лекота, прецизност, перфектен баланс и максимален контрол.Болонезата е конструирана от високомодулен SHMR карбон,..
175.00лв.
Нова серия въдици болонезе на Trabucco, перфектно балансирани и енергични, произве...
Нова серия въдици болонезе на Trabucco, перфектно балансирани и енергични, произведени с повишено внимание към детайла. В сравнение с други въдици от серията Activa, този нов прът е проектиран с по-го..
145.00лв.
Болонеза конструирана от HM-карбон. Притежава S-SIC водачи, антихлъзгаща дръж...
Болонеза конструирана от HM-карбон. Притежава S-SIC водачи, антихлъзгаща дръжка и ергономичен макародържач.Подходяща е както за сладководен, така и за морски риболов.Характеристики: Дължина:..
235.00лв.
Новите болонези на TRABUCCO ATOMIC XS COMPETITION се отличават с перфектна сила и ...
Новите болонези на TRABUCCO ATOMIC XS COMPETITION се отличават с перфектна сила и голяма мощ.Въдицата е с отличен строй и баланс, създадена за риболовци, които предпочитат твърди и здрави болонези. Ра..
155.00лв.
ATTRACTIVE MINI BOLO 4.00m. е компактна, лека и перфектно балансирана болонеза. Въ...
ATTRACTIVE MINI BOLO 4.00m. е компактна, лека и перфектно балансирана болонеза. Въдицата е с бърза акция, изработена от високомодулен CX-1 карбон. Болонезата е отлична за речен риболов и е снабдена с ..
750.00лв.
Болонеза изработена от най-иновативния и надежден карбон на пазара CX-2 NANO-TEK к...
Болонеза изработена от най-иновативния и надежден карбон на пазара CX-2 NANO-TEK карбон, създаден по специална спираловидна технология. Нишките на нано-карбона са срещуположно навити, което гарантира ..
437.00лв.
Въдица болонезе с дължина 5.00м. и тегло 160гр. с отлични технически характеристик...
Въдица болонезе с дължина 5.00м. и тегло 160гр. с отлични технически характеристики. Болонеза изработена от най-иновативния и надежден карбон на пазара CX-2. Въдицата е с тънка бланка, лека и перфектн..
100.00лв.
Предлагаме ви многофункционален болонезов прът, добре балансиран и лек.ERION BLS A...
Предлагаме ви многофункционален болонезов прът, добре балансиран и лек.ERION BLS ALLROUND намира широко приложение както в сладководни води, така и по море. Болонезовият прът е мощен, с прогресив..
122.00лв.
Erion STX Slim Bolo е нова серия въдици болонезе на Trabucco, разработени с неверо...
Erion STX Slim Bolo е нова серия въдици болонезе на Trabucco, разработени с невероятно фина бланка и полу-параболично действие, позволяващо използването на най-тънките поводи.Болонезата е конструирана..
35.00лв.
Болонезов прът изработен от Power Fibre, оборудван със сикови водачи, противохлъзг...
Болонезов прът изработен от Power Fibre, оборудван със сикови водачи, противохлъзгаща дръжка и ергономичен макародържач. Лек, удобен и практичен. Изключително здрав и на супер достъпна цена...
89.00лв.
Venom RS Bolo е удобна и надеждна въдица болонезе на Trabucco, която се предлага н...
Venom RS Bolo е удобна и надеждна въдица болонезе на Trabucco, която се предлага на атрактивна цена, като се има предвид висококачествените компоненти, от които е конструирана. Въдицата е с тънка SS S..
19.00лв.
VULCANIA BOLO е нова серия въдици болонезе на Trabucco с широк спектър на приложим...
VULCANIA BOLO е нова серия въдици болонезе на Trabucco с широк спектър на приложимост. Успешно се справя при всякакви риболовни ситуации както в солени, така и в сладки води. Въдицата е изработена от ..
150.00лв.
Болонезов прът конструиран от SHM-карбон. Изключително добре балансиран, лек ...
Болонезов прът конструиран от SHM-карбон. Изключително добре балансиран, лек и надежден. Притежава бързо действие и прецизен контрол. Окомплектован с антихлъзгаща дръжка, S-SIC водачи и..
259.00лв.
Риболовен болонезе прът, произведен от висококачествен карбон - серия KB. Стегнат,...
Риболовен болонезе прът, произведен от висококачествен карбон - серия KB. Стегнат, строен и добре балансиран. Водачите са СИК с едно краче. Подходящ за риболов на дребни, средни и по-големи риби в рек..
93.00лв.
Здрав, устойчив болонезе прът, произведен от карбон. Пръта е с отличен баланс. Обо...
Здрав, устойчив болонезе прът, произведен от карбон. Пръта е с отличен баланс. Оборудван е с качествени СИК водачи, лека дръжка и здрав макародържач. Подходящ както за езера и реки, така и за морето. ..
165.00лв.
Здрав, устойчив болонезе прът, произведен от средно модулен радиален карбон. Пръта...
Здрав, устойчив болонезе прът, произведен от средно модулен радиален карбон. Пръта е с отличен баланс. Оборудван е с качествени СИК водачи, лека дръжка и здрав макародържач. Всички секции са с матово ..
67.00лв.
Здрав, устойчив болонезе прът със средно параболично действие. Произведен от карбо...
Здрав, устойчив болонезе прът със средно параболично действие. Произведен от карбон. Пръта е с отличен баланс. Оборудван е с качествени СИК водачи, лека дръжка и здрав макародържач. Подходящ както за ..
156.00лв.
Тънък и изключително надежден болонезе прът с отличен баланс. Подходящ за морски и...
Тънък и изключително надежден болонезе прът с отличен баланс. Подходящ за морски и сладководен риболов. Оборудван е с качествени СИК водачи, лека гумирана дръжка и здрав макародържач. Всички вътрешни ..
320.00лв.
Изключително надежден болонезе прът с отличен баланс. Изработен от високомодулен 4...
Изключително надежден болонезе прът с отличен баланс. Изработен от високомодулен 40T карбонов материал. Подходящ за морски и сладководен риболов. Оборудван е с качествени СИК водачи, лека гумирана дръ..
455.00лв.
Прът произведен по специална технология от няколко модела висококачествен карбон, ...
Прът произведен по специална технология от няколко модела висококачествен карбон, оптимизирани и калибрирани на всяка секция, така че да се получи комбинация от максимална здравина и в същото време ми..
186.00лв.
Серията болонезе въдици Level Team 5700 се характеризира със страхотно съчетание м...
Серията болонезе въдици Level Team 5700 се характеризира със страхотно съчетание между надеждност и управляемост. Проектирани за тежести до 30 грама, те са необходим артикул за улов на големи риби как..
Показване на 1 и 35 от 35 (1 страници)