+359/34986304

Болонезе

Болонезе

Използват се за риболов с неподвижна плувка на голяма дълбочина. Обикновено тези въдици са с размер през метър - 3 м, 4 м, 5 м, 6 м, 7 м, 8 м и повече. Транспортната дължина на тези въдици болонезе най-често е около 1 м и по този начин се запазва строя на въдицата дори при големите дължини. Риболовните въдици от този вид са единствения избор при риболов на река особено при голяма дълбочина и дистанция. Само с тези въдици е възможен риболова и пълния контрол на линията както на другия бряг на реката, така и в средата. Така популярния риболов "на изтичане" е невъзможен без болонезе въдиците. Голямата дължина на тези въдици ни позволява лесно засичане, пълен контрол върху рибата и улеснява нейното изваждане. Въдиците болонезе са незаменими и при риболов в затворени водоеми - те съчетават в себе си предимствата на въдиците без водачи - лесно подаване на стръвта на трудно достъпни места и лесно и бързо изваждане на рибата, съчетано с аванс на макарата при големи екземпляри. Тоест предимствата на въдиците без водачи, но вече за всякакви дистанции. 80.00лв.
Изключително лека болонеза от високомодулен карбон-IM8 със 7 броя SIC водачи. Снаб...
Изключително лека болонеза от високомодулен карбон-IM8 със 7 броя SIC водачи. Снабдена е с два подвижни водача на върха, с метална тапа и метален макародържач .Пръчката е много здрава , тъй като е под..
102.90лв.
Невероятно лека и стегната карбонова болонеза.Дължина – 7,00м.Акция – до 20гр.Тран...
Невероятно лека и стегната карбонова болонеза.Дължина – 7,00м.Акция – до 20гр.Транспортна дължина – 140см.Тегло – 330гр...
Показване на 1 и 2 от 2 (1 страници)