0884 194 725

Морски / Сомски

Морски / Сомски

Целта на този риболов предполага замятането на голяма дистанция с тежко олово. Често по линията има и хранилка или самата стръв (капан на кюспе) изпълнява тази роля. Предполага се също, че любителите на риболова на тежко имат на ум съвсем друга рибешка клиентела, която без много зор би потрошила среден клас телескоп за леко като клечка за зъби. Дължината на тези прътове се движи в рамките между 2 и 3,5 метра. Те са способни обаче да изхвърлят утежняване между 60 и 200 грама.27.98лв.
3.6м Телескопичен Beachcaster, направен от здрав стъклопласт,проектиран специално ...
3.6м Телескопичен Beachcaster, направен от здрав стъклопласт,проектиран специално за морски риболов. -Марка: Angling Persuits-Име: Beachcaster-Части: 1 (6 секции )-Дължина: 12ft/3.6м-Акция:50-150..
39.20лв.
Най-продаваната Beachcaster въдица, 3.6м и тежест на изхвърляне 113 – 170гр. ...
Най-продаваната Beachcaster въдица, 3.6м и тежест на изхвърляне 113 – 170гр. -Марка: Angling Pursuits-Име на въдицата: Beachcaster Max-Части: 2-Дължина: 12ft/3.6м-Цвят: Черен-Материал: Стъклоплас..
25.00лв.
Фибростъкло, 6 фута, 2 части въдица за лодка,акция 25 lb, идеална за начинаещи и н...
Фибростъкло, 6 фута, 2 части въдица за лодка,акция 25 lb, идеална за начинаещи и напреднали.  Марка ANGLING PURSUITS  Име  Boat Max  Част 2 (2 части)  Дължина ft / m 6ft ..
62.00лв.
AIRAKI BLUE BAYLINER е въдица от една част за риболов от лодка. Произведена от H.R...
AIRAKI BLUE BAYLINER е въдица от една част за риболов от лодка. Произведена от H.R.S Multilayer Fibrecore, въдицата е невероятно силна, надеждна и понасяща големи натоварвания. Предназначена е както з..
105.00лв.
Прът за вертикален джигинг, направен от високомодулен многопластов Mitsubishi карб...
Прът за вертикален джигинг, направен от високомодулен многопластов Mitsubishi карбон. Подходящ е за всякакво време и е изпитан при всякакви условия. Изключително здрав, твърд и надежден. Снабден е с в..
184.00лв.
Фантастична е единствената дума, с която може да се опише тази въдица, посветена н...
Фантастична е единствената дума, с която може да се опише тази въдица, посветена на техниката за риболов на сом.Бланката е изумително тънка, лека и балансирана. Но в същото време въдицата е достатъчно..
195.00лв.
Супер надеждна и здрава въдица за риболов на сом от лодка, която се справя безпроб...
Супер надеждна и здрава въдица за риболов на сом от лодка, която се справя безпроблемно с екстремните натоварвания свързани с мощните удари на едрите хищници. CATGEAR INLINE EXTREME e въдица с IN..
253.80лв.
Deep Monster Slow Jigger II е втора генерация от серията за така популярния през п...
Deep Monster Slow Jigger II е втора генерация от серията за така популярния през последните години slow jigging. Моделът е оборудван с Fuji макародържач, водачи Fuji Alconite K-Guides и EVA дръжка. Пр..
107.30лв.
Дължина 2.05м (1 + 1 section). Висококачествена карбонова бланка. Висококачествена...
Дължина 2.05м (1 + 1 section). Висококачествена карбонова бланка. Висококачествена, ергономична EVA дръжка (70 см) с надежден метален gimbal.Размер, мАкция, грТрансп. дължина, мТегло, грЦена  &nb..
124.70лв.
Дължина 3.0 м (2 sections). Висококачествена карбонова бланка. Висококачествена, е...
Дължина 3.0 м (2 sections). Висококачествена карбонова бланка. Висококачествена, ергономична EVA дръжка. Акция - 40-120гр. Надеждни "heavy duty" водачи - 11 бр.Размер, мАкция, грТрансп. дължина, мТегл..
28.30лв.
Здрава и същевременно чувствителна бланка - Ергономична двойна EVA дръжка - SIC во...
Здрава и същевременно чувствителна бланка - Ергономична двойна EVA дръжка - SIC водачи - 1 секция + дръжка.Размер, мАкция, грТрансп. дължина, мТегло, грЦена     1.801001.2023028.30 ..
65.00лв.
Композитна въдица за лодкa от 2 части с номинално тегло 25 lb с върхов водач с рол...
Композитна въдица за лодкa от 2 части с номинално тегло 25 lb с върхов водач с ролка, идеален за всички изисквания за риболов от лодка.   Марка NGT  Име  Boat Pro  Брой 2 (2 с..
69.00лв.
Тъй като сомът се превръща във все по-популярна мишена, ние добавихме 10 футов пръ...
Тъй като сомът се превръща във все по-популярна мишена, ние добавихме 10 футов прът, идеално подходящ за улавяне на този хищник. В същия стил като нашата динамична гама от пръчки,който са от 2 части, ..
404.60лв.
Когато сте тръгнали на риболов за риба, която изисква да заметнете надалече, няма ...
Когато сте тръгнали на риболов за риба, която изисква да заметнете надалече, няма по-добра примамка от металния джиг. Blue Romance Shore Jigging е създадена да замята джигове с тегло до 80 грама с лек..
193.20лв.
Catana BX е превъзходен избор за риболов от лодка, благодарение на своите характер...
Catana BX е превъзходен избор за риболов от лодка, благодарение на своите характеристики. Притежава 8 водача, а бланките са подсилени с XT30 карбон. Перфектен завършек добавя и визията ѝ, която няма к..
663.60лв.
Light Jigging е техника, която идва от Япония. Представлява разновидност на станда...
Light Jigging е техника, която идва от Япония. Представлява разновидност на стандартния jigging, но в този случай се практикува и вертикален риболов, при който джига се заменя от малка примамка, която..
1,118.60лв.
Ocea Plugger Flex е разработена за феновете на повърхностни примамки и съчетава ви...
Ocea Plugger Flex е разработена за феновете на повърхностни примамки и съчетава висококачествените Hi-Power X и Spiral X carbon технологии в пръчка, която прави далечните замятания по-точни и по-лесни..
655.20лв.
Tiagra XTR-B Stand Up е втората генерация от успешната XTR серия пръчки на Shimano...
Tiagra XTR-B Stand Up е втората генерация от успешната XTR серия пръчки на Shimano. Бланката на пръчката е изработена от HPC250 в комбинация с Geofibre за по-голяма издръжливост, лекота и тънкост на б..
712.60лв.
Новата Tiagra XTR-C Stand Up поставя нови стандарти в риболова на трофейни екземпл...
Новата Tiagra XTR-C Stand Up поставя нови стандарти в риболова на трофейни екземпляри. Висококачествената бланка е изработена от HPC 250 карбон и Biofibre с Twist-Control дизайн. High end Pacific Bay ..
527.80лв.
Тънкият диаметър на новия Tyrnos A Stand-Up осигурява забележителна мощ, подкрепен...
Тънкият диаметър на новия Tyrnos A Stand-Up осигурява забележителна мощ, подкрепена от Shimano Twist Control, който намалява драстично усукването на бланката. Пръчката е снабдена с Pacific Bay ролкови..
92.40лв.
Vengeance Stand-Up е изработена от здрава Geofibre бланка и предлага несравнима ст...
Vengeance Stand-Up е изработена от здрава Geofibre бланка и предлага несравнима стойност за прохождащите в тролинга риболовци. Пръчката е перфектна за по-малки лодки за риболов на по-дребни риба тон, ..
406.00лв.
Storm Adajo Plus Slow Pitch Cast представлява идеалният баланс между инструмент за...
Storm Adajo Plus Slow Pitch Cast представлява идеалният баланс между инструмент за слоу джиг и оръжие за борба с едри трофейни риби. Изработена е от една секция в комбинация от 30 и 40 ton графитна бл..
310.00лв.
Новите пръчки на Storm за slow jigging са изработени не само за любителите риболов...
Новите пръчки на Storm за slow jigging са изработени не само за любителите риболовци, а и за състезатели. Идеални са както за джигинг от брега, така и от лодка. Оличните им характеристики ги поставят ..
322.00лв.
Вече е налице черната версия на Gomoku Kaiten! Освен промяната в цвета, новият мод...
Вече е налице черната версия на Gomoku Kaiten! Освен промяната в цвета, новият модел е с нова конфигурация на водачите, която максимизира още повече потенциала на бланката. Пръчката е изработена от ви..
326.00лв.
Новите пръчки на Storm за slow jigging са изработени не само за любителите риболов...
Новите пръчки на Storm за slow jigging са изработени не само за любителите риболовци, а и за състезатели. Идеални са както за джигинг от брега, така и от лодка. Оличните им характеристики ги поставят ..
343.00лв.
Gomoku Kodachi GBC601-4 е изключително лека и здрава пръчка с изчистен и минималис...
Gomoku Kodachi GBC601-4 е изключително лека и здрава пръчка с изчистен и минималистичен дизайн, която с лекота постига баланс между бавния и бързия джигинг на примамки до 300гр. Пръчката е конструиран..
88.00лв.
ANDROMEDA MASTER CAST е отлична въдица за морски риболов от плажове, кейове или ск...
ANDROMEDA MASTER CAST е отлична въдица за морски риболов от плажове, кейове или скали, устойчива на всякакви морски условия като големи вълни и силен вятър. Въдицата е изработена от високомодулен S.H...
65.00лв.
ACHAB MAX DEEP е въдица на две секции предназначена за риболов от лодка. Конструир...
ACHAB MAX DEEP е въдица на две секции предназначена за риболов от лодка. Конструирана е от фибростъкло Powerfibre и е в състояние да поеме значителни натоварвания на големи дълбочини. Въпреки безспорн..
50.00лв.
Серия спининг въдици за риболов от лодка подходящи за различни риболовни ситуации ...
Серия спининг въдици за риболов от лодка подходящи за различни риболовни ситуации както в солена, така и в сладка вода.Achab XP Boat е отлична пръчка за риболов от лодка, крайбрежен риболов на дъно, а..
50.00лв.
Серия спининг въдици за риболов от лодка подходящи за различни риболовни ситуации ...
Серия спининг въдици за риболов от лодка подходящи за различни риболовни ситуации както в солена, така и в сладка вода.Achab XP Boat е отлична пръчка за риболов от лодка, крайбрежен риболов на дъно, а..
53.00лв.
Мощна спининг въдица от новата серия на Trabucco ACHAB, предназначена за риболов о...
Мощна спининг въдица от новата серия на Trabucco ACHAB, предназначена за риболов от лодка, крайбрежен риболов на дъно, а също така за леко повърхностно тролене.Въдицата притежава прогресивна акция, от..
93.00лв.
Морска въдица за сърф риболов с отличен строй и прогресивна акция, притежаваща доб...
Морска въдица за сърф риболов с отличен строй и прогресивна акция, притежаваща добър резерв от мощност. Въдицата е подсилена в точките на най-голямо натоварване, за да се гарантира максимална здравина..
70.00лв.
AVALON SURF CASTING V е телескопична въдица за морски риболов, конструирана от HRC...
AVALON SURF CASTING V е телескопична въдица за морски риболов, конструирана от HRC композит подсилен с кръстосани оплетки. Сърф въдицата е надеждна и стабилна, способна да издържи големи натоварвания ..
54.00лв.
Телескопична въдица за риболов от лодка, изработена от PowerFibre. Притежава плъте...
Телескопична въдица за риболов от лодка, изработена от PowerFibre. Притежава плътен многоцветен връх и макародържач на винт. Водачите са сикови, устойчиви на солена вода. Телескопът е много здрав и мо..
35.00лв.
Изключително силна въдица предназначена за риболов от лодка на дълбочини вариращи ...
Изключително силна въдица предназначена за риболов от лодка на дълбочини вариращи от 30 до 80 метра. CORSARO PRO DEEP е изработена от PowerFibre. Въдицата притежава плътен многоцветен връх, който е мн..
213.00лв.
Flame Xtreme Beach е изключително стабилна и мощна въдица на Trabucco, позволяваща...
Flame Xtreme Beach е изключително стабилна и мощна въдица на Trabucco, позволяваща риболов на значителни дистанции с перфектна точност. Въдицата е изработена от високомодулен карбон CX-1 Micro Pi..
177.00лв.
MATERIA DREAM CAST е перфектна сърф въдица на три части, която се отличава с елега...
MATERIA DREAM CAST е перфектна сърф въдица на три части, която се отличава с елегантен стил и впечатляващ наситено жълт цвят. Въдицата е надеждна и стабилна, и на плажа развива забележителна мощност д..
60.00лв.
PULSE TELEBOAT е телескопична въдица за риболов от лодка, подходяща за морски рибо...
PULSE TELEBOAT е телескопична въдица за риболов от лодка, подходяща за морски риболов. Конструирана е от високомодулен CX-1 карбон. Въпреки тънкия диаметър на бланката, въдицата е изключително здрава ..
36.00лв.
REVENGE WRC CARP PRO е телескоп с водачи подходящ за риболов на шаран, изработен о...
REVENGE WRC CARP PRO е телескоп с водачи подходящ за риболов на шаран, изработен от Powerfibre.Въдицата е подходяща за всякакви риболовни ситуации. Снабдена е с макародържач на винт, разположен п..
35.00лв.
REVENGE WRC SEA BREAM е телескоп с водачи за дънен риболов, изработен от Powerfibr...
REVENGE WRC SEA BREAM е телескоп с водачи за дънен риболов, изработен от Powerfibre. Въдицата е подходяща за сладководен или морски риболов. Снабдена е с макародържач на винт, разположен по ..
49.00лв.
Телескопична въдица за риболов от лодка, типично морско изпълнение. Лека, стегната...
Телескопична въдица за риболов от лодка, типично морско изпълнение. Лека, стегната и компактна, с чудесни технически характеристики.Въдицата е с чувствителен плътен връх, изработен от Power Fibre.&nbs..
264.90лв.
Големите примамки и огромни риби изискват мощни пръчки . А както знаем риболовецъ...
Големите примамки и огромни риби изискват мощни пръчки . А както знаем риболовецът пътува в търсене на рибата на живота си,затова ние създадохме една адски добра въдица за големи риби която е турист..
206.90лв.
Серията пръти на DAM® SALT-X  се доразработва непрекъснато с нови модели за...
Серията пръти на DAM® SALT-X  се доразработва непрекъснато с нови модели за специфични методи в риболова, като се прилагат нови техники и иновации в производството и материалите. Използван е ..
57.90лв.
въдица DAM STEELPOWER® BLUE BOAT STICK Разработена за отвесен риболов от лодка. Д...
въдица DAM STEELPOWER® BLUE BOAT STICK Разработена за отвесен риболов от лодка. Допълнително заздравена с алуминиева втулка на сглобката. ДължинаТр. ДължинаСекцииАкцияТегло ..
113.90лв.
DAM® STEELPOWER INLINE RODS   Серията пръти на D.A.M. STEELPOWER&nbs...
DAM® STEELPOWER INLINE RODS   Серията пръти на D.A.M. STEELPOWER  получи голяма популярност сред любителите на морския риболов. Тя се доразработва непрекъснато с нови модели за ..
44.50лв.
DAM FIGHTER PRO TROLLING   Изключително здрави въдици от композитен ...
DAM FIGHTER PRO TROLLING   Изключително здрави въдици от композитен материал. Разработена за риболов на тролинг (влачене). Отлично съотношение цена-качество.ДължинаТр. ДължинаСекцииАк..
138.50лв.
Въдици SPRO Globetrotter GT Pro Big Fish   С уникалната си транспорт...
Въдици SPRO Globetrotter GT Pro Big Fish   С уникалната си транспортна дължина Globetrotter GT Pro Big Fish на SPRO е перфектната въдица за често пътуващия риболовец. Подходяща за ри..
311.90лв.
въдица IMAX Ocean Scout Speed Jig Изключително качествени пръти, разработени сп...
въдица IMAX Ocean Scout Speed Jig Изключително качествени пръти, разработени специално за speed jig риболов. Изработени от 24T HM карбонова бланка, която е тънка (за по-добра акция на пръта) и ..
590.00лв.
Едни много качествени и надеждни пръти, разработени специално за риболов на "slo...
Едни много качествени и надеждни пръти, разработени специално за риболов на "slow jig". Изклчително тънката, но същевременно здрава и мощна блакна е оборудвана с FUJI K торзитни водачи. Перфектно ..
149.90лв.
Norway Expedition Прътите от тази серия са разработени за да зодоволят изцял...
Norway Expedition Прътите от тази серия са разработени за да зодоволят изцяло нуждите ви при морският риболов от лодка, независимо какъв метод на риболов ще използвате. Оборудвани са с най-в..
Показване на 1 и 50 от 101 (3 страници)