+359/34986304

Столове

Столове
Риболовни столове. Подходящи както за риболов, така и за отдих сред природата и къмпинг.Разнообразието е огромно,както в рамерите,цвета,комфорта ,така и в марките пройзводители и фунционалността.Но общото между всички е тяхната цел, а именно риболовеца да практикува любимия си спорт без умора и в комфорт.


175.00лв.
Екстра голям стол !!!На мнозина е дотегнало от напрежението в малките и неудобни с...
Екстра голям стол !!!На мнозина е дотегнало от напрежението в малките и неудобни столове.Нека разгледаме параметрите, които ще Ви накарат да изберете този стол:- 60 см х 60 см седалка- Облегалката е и..
157.00лв.
Качествен стол на достъпна цена!Параметри:- Теглото е само 6 кг, което го прави ле...
Качествен стол на достъпна цена!Параметри:- Теглото е само 6 кг, което го прави лесен за носене в ръка, дори и на дълги разстояния. Неговата лекота е благодарение на проста конструкция, железни и алум..
140.00лв.
Удобен шаранджийски стол с подлакътници. Благодарение на регулируемите си крака, т...
Удобен шаранджийски стол с подлакътници. Благодарение на регулируемите си крака, той осигурява удобна позиция на седалката дори ако терена не е равен. Идеален за риболов и къмпинг.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Сед..
205.00лв.
Този стол има товароносимост от 150 кг !!!- Разполага с голяма седалка (55x55 cm),...
Този стол има товароносимост от 150 кг !!!- Разполага с голяма седалка (55x55 cm), така че можете да се настаните удобно дори и за дълги часове.- Удобна възглавница. Облегалката може да се накланя, за..
196.00лв.
Изключително висококачествен стол с лека и солидна метална конструкция.Той има рег...
Изключително висококачествен стол с лека и солидна метална конструкция.Той има регулируем наклон на облегалката, метални подлакътници,дебела тапицирана облегалка за главата и четири телескопични и рег..
136.50лв.
Модел от Carp Zoom, който се отличава с удобство и функционалност. Лесно се позици...
Модел от Carp Zoom, който се отличава с удобство и функционалност. Лесно се позиционира с помощта на своите регулируеми телескопични крака, които се застопоряват за земята и правят стола стабилен. Удо..
224.90лв.
Стол Duralight chairСтолът Duralight chair се отличава с изключително лека констру...
Стол Duralight chairСтолът Duralight chair се отличава с изключително лека конструкция от издръжлива магнезиева сплав. Седалката е подплатена с 3D мрежеста материя за максимален комфорт. Краката на ст..
137.90лв.
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделе...
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделения за съхранение в капака и през рамото. Тази система се предлага и с допълнителен клип на страничната тава, както и ..
NGT 'Session' Seat Box System, Кутия за сядане
Sale
48.80лв. 59.50лв.
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделе...
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделения за съхранение в капака и през рамото.Размер: 38 x 38 x 24 смМарка: NGT..
228.00лв.
Столът XPR е здрав стол с два тона с подлакътници и четири напълно регулируеми кра...
Столът XPR е здрав стол с два тона с подлакътници и четири напълно регулируеми крака с кални крачета. Голям стол за дълга и кратка сесия.Тегло: 5.2 кгРазмер: 50 x 45 x 82 (w x d x h)..
34.98лв.
Новият NGT Nomad стол е идеален за любителите на открито в движение. Той е с 19 мм...
Новият NGT Nomad стол е идеален за любителите на открито в движение. Той е с 19 мм стоманена конструкция и 225lb рейтинг. Той е лек, бързо сгъваем, има отделение за съхранение и лента за рамо / носене..
126.40лв.
НОВ И ПОДОБРЕН! По-големи кални крачета, по-добър механизъм за настройка, по-добър...
НОВ И ПОДОБРЕН! По-големи кални крачета, по-добър механизъм за настройка, по-добър материал .Седалката NGM "Nomadic" е средно голямо столче, идеално за любителите на рибoлов от брега, преследване или ..
221.60лв.
Този стол има товароносимост от 150 кг !!!Столът NGT Profiler PLUS е комфортно пер...
Този стол има товароносимост от 150 кг !!!Столът NGT Profiler PLUS е комфортно персонифициран! Този стол е за дълъг риболов на  шаран, в който са необходими много часове на седалката.- С мека нео..
35.00лв.
Куфарът е изработен от качествена плътна пластмаса, който може да се се използва и...
Куфарът е изработен от качествена плътна пластмаса, който може да се се използва и като стол .Размерите му са 30см/20см/26см...
35.00лв.
Рибарски стол Behr ECO Много качествен и надежден стол от Behr за люб...
Рибарски стол Behr ECO Много качествен и надежден стол от Behr за любители на къмпинга и риболова. Удобен и надежден. Въпреки външната прилика с много подобните столове, този е напълн..
59.00лв.
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със зд...
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със здрави рамки от плътен материал с дебелина 1.2мм. Раницата е с подплатени презрамки за по-голям комфорт при носене. Има ..
52.00лв.
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със зд...
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със здрави рамки от плътен материал с дебелина 1.2мм. Раницата е с подплатени презрамки за по-голям комфорт при носене. Има ..
89.00лв.
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със зд...
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със здрави рамки от плътен материал с дебелина 1.2мм. Раницата е с подплатени презрамки за по-голям комфорт при носене. Има ..
168.00лв.
Скара за стол от Korum, която е съвместима с всички модели Korum Accessory Chairs ...
Скара за стол от Korum, която е съвместима с всички модели Korum Accessory Chairs и Deluxe Accessory Chair. Отличен избор ако желаете да си осигурите пълен комфорт и пълно оборудване аксесоари за стол..
28.00лв.
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред...
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред природата и други места. Разполага със стойка за въдици, на която могат да се поставят 3 броя въдици. Лесно се сгъва ..
32.00лв.
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред...
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред природата и други места. Лесно се сгъва и разгъва. Изработен от здрав плат и телескопични метални рамки. Четири широк..
176.00лв.
Материал : Steel / 600 D / NeopreneРазмер на облегалката: 0.60 х 0.72 м.Височина: ...
Материал : Steel / 600 D / NeopreneРазмер на облегалката: 0.60 х 0.72 м.Височина: От 40 до 55 см.Размер на седалката: 0.60 х 0.60 м.Тегло: 7.60 кг...
120.00лв.
Шаранджийски стол с размери:Размер на облегалката: 52 х 67 см.Размер на седалката:...
Шаранджийски стол с размери:Размер на облегалката: 52 х 67 см.Размер на седалката: 52 х 50 см.Височина: от 40 до 52 см.Тегло: 6.50 кг...
63.00лв.
Класически модел със здрава стоманена рамка, регулируеми крака.Тегло- 4,5кг......
Класически модел със здрава стоманена рамка, регулируеми крака.Тегло- 4,5кг...
82.40лв.
Нов модел компактен шаранджийски стол подходящ за "бързи" излети поради малкото мя...
Нов модел компактен шаранджийски стол подходящ за "бързи" излети поради малкото място, което заема и ниското си тегло-само 4,5кг...
194.30лв.
Изключително качествен и удобен стол за шаранов риболов.Материал : Steel / 600 D /...
Изключително качествен и удобен стол за шаранов риболов.Материал : Steel / 600 D / NeopreneРазмер на облегалката: 0.60 х 0.72 мВисочина: От 40 до 55 смРазмер на седалката: 0.60 х 0.60 мТегло: 7.60 кг..
154.00лв.
Столът предлага невероятно удобство по време на риболов. Снабден е с подлакътници,...
Столът предлага невероятно удобство по време на риболов. Снабден е с подлакътници, четири независими регулиращи се крака и удобни ръкохватки за регулиране на облегалката. Всичко това е изпълнено с кач..
102.00лв.
Лек, удобен и с възможност за бързо  регулиране на позицията на облегалката п...
Лек, удобен и с възможност за бързо  регулиране на позицията на облегалката посредством повдигане на подлакътниците. Предните 2 крака са телескопични и се регулират самостоятелно във височина в з..
142.80лв.
Шаранджийски стол със стабилна конструкция, изработен от водонепропусклив материал...
Шаранджийски стол със стабилна конструкция, изработен от водонепропусклив материал и добре подплатен за по-голям комфорт.Размери на седалката 55 см/43см., височина 110 см. и система за регулиране на о..
109.20лв.
Изключително удобен сгъваем стол с подлакътници и с регулируеми за височина предни...
Изключително удобен сгъваем стол с подлакътници и с регулируеми за височина предни крака.* Тегло - 5,500кг.Седалка – 40/55см.Облегалка – 65/50см.Височина до седалката – 43см...
182.00лв.
Голям и много удобен стол със здрава и солидна метална конструкция. CP-7129 е...
Голям и много удобен стол със здрава и солидна метална конструкция. CP-7129 е един от най-големите модели сред столовете на CARP PRO. Той има регулируем ъгъл на облегалката, широки подлакътници и..
245.00лв.
Изключително удобен, стабилен и качествен стол за фидер риболов със здрава метална...
Изключително удобен, стабилен и качествен стол за фидер риболов със здрава метална конструкция и удобна и мека облегалка. Корекция на ъгъла на облегалката, широки крака, които не пропадат в меката поч..
176.40лв.
Удобен шаранджийски стол с регулируеми крака и подлакътници. Възможност за регулир...
Удобен шаранджийски стол с регулируеми крака и подлакътници. Възможност за регулиране наклона на облегалката, а тапицерията е от здрав, водоустойчив материал...
268.70лв.
Фантастичен и изключително удобен стол. Мека и удобна възглавница, която може...
Фантастичен и изключително удобен стол. Мека и удобна възглавница, която може да се постави навсякъде по гърба с еластична лента, независимо дали е на главата или надолу по облегалката и седалкат..
179.60лв.
Качествен шаранджийски стол със здрава метална конструкция.Подлакътници – 47с...
Качествен шаранджийски стол със здрава метална конструкция.Подлакътници – 47см./5,5см.Седалка – 55х42см.Облегалка – 72х52см.Височина – 39см./39+21см...
269.00лв.
Стол Cocoon 2G Relaxa Recliner - JRCРибарски стол с алуминиеви подлакътници и стил...
Стол Cocoon 2G Relaxa Recliner - JRCРибарски стол с алуминиеви подлакътници и стилен дизайн на фирма JRC. Подходящ за използване по неравни терени и в палатка. ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА: - Луксоз..
105.00лв.
Стол със стабилна рамка, комфортна подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируе...
Стол със стабилна рамка, комфортна подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируеми крака и облегалки за ръцете. МоделРазмер, смТегло, кгЦена     CZ579049 x 38 x 40/824,8105.00&nb..
193.20лв.
Изключително удобен стол за професионалисти с подлакътници. Конструкцията е алумин...
Изключително удобен стол за професионалисти с подлакътници. Конструкцията е алуминиева и издържа до 150 кг. тежест. Облегалката се регулира спрямо предпочитанията на риболовеца. Повърхността е подплат..
214.20лв.
Heavy Duty 150 + armchair е монтиран около изключително стабилна и укрепена стоман...
Heavy Duty 150 + armchair е монтиран около изключително стабилна и укрепена стоманена рамка. Предлага много добър комфорт дори за по-големи хора. Материята е едновременно удобна и издръжлива с допълни..
149.80лв.
Удобен стол със стабилна рамка, мека подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулир...
Удобен стол със стабилна рамка, мека подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируеми крака и облегалки за ръцете.МоделРазмери, смТегло, кгЦена     CZ653753 x51 x 37/90cm6.30149.80&nbs..
173.60лв.
Удобен и практичен стол с подплатенa тапицерия, регулируема облегалка и стабилна с...
Удобен и практичен стол с подплатенa тапицерия, регулируема облегалка и стабилна стоманена рамка с регулируеми крака. Моделът е снабден и с облегалки за ръцете.-Размер: 52 х 46 х 38/100 см-Тегло: 5,9 ..
119.00лв.
Стол Defender Armchair - JRCРибарски стол с алуминиеви подлакътници и стилен дизай...
Стол Defender Armchair - JRCРибарски стол с алуминиеви подлакътници и стилен дизайн на фирма JRC. Подходящ за използване по неравни терени и в палатка. ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА: - Качествен и пл..
169.00лв.
Стол Defender Hi-Recliner Armchair - JRCDefender Hi-Recliner Armchair от JRC е р...
Стол Defender Hi-Recliner Armchair - JRCDefender Hi-Recliner Armchair от JRC е рибарски стол с подлакътници, който е проетиран да достави максимален комфорт и наслада дори и на най-капризния рибар..
105.00лв.
- Сгъваем стол- Оксфорд 600d PVC материал- Здрав и водоустойчив- Удобни подпл...
- Сгъваем стол- Оксфорд 600d PVC материал- Здрав и водоустойчив- Удобни подплатени подлакътници- Лесно се сгъва и разгъва- Размер на седалката: 54 см. х 43 см.- Височина на седалката: 48 см.- Тег..
157.30лв.
Изключително компактен и лек стол, изработен от висококачествени материали. Х...
Изключително компактен и лек стол, изработен от висококачествени материали. Характеристики:- Регулируеми предни крака;- Подлакътници с EVA покритие;- Транспортни размери: 100см х 25см х 20см;- Ши..
290.00лв.
Стол Extreme Recliner - JRCExtreme Recliner Chair от JRC е рибарски стол, който ...
Стол Extreme Recliner - JRCExtreme Recliner Chair от JRC е рибарски стол, който е проетиран да достави максимален комфорт и наслада дори и на най-капризния рибар. Подобно на леглата в серията Extr..
197.40лв.
Стол Faith Big Camou е с висока облегалка и голяма регулируема седалка за допълнит...
Стол Faith Big Camou е с висока облегалка и голяма регулируема седалка за допълнителен комфорт. Краката на стола се регулират и не потъват в калта. Отличава се със следните характеристики:- Седалката ..
152.60лв.
Faith Lounge Chair S е комфортен риболовен стол изеаботен от висококачествени мате...
Faith Lounge Chair S е комфортен риболовен стол изеаботен от висококачествени материали. Моделът разполага с 2 регулируеми предни крака, седалка с най-висок клас комфорт и удобни подлакътници.- Компак..
179.20лв.
Faith Lounge Chair XL е комфортен риболовен стол изработен от висококачествени мат...
Faith Lounge Chair XL е комфортен риболовен стол изработен от висококачествени материали. Моделът разполага с 4 регулируеми сгъваеми крака, седалка с най-висок клас комфорт, облегалка и удобни подлакъ..
166.60лв.
Модел Faith Mistress Chair се отличава със здрава метална конструкция и удобен под...
Модел Faith Mistress Chair се отличава със здрава метална конструкция и удобен подлакътник. Има четири регулируеми, стабилни крака за добра опора на земята. Добро съотношение между качество и цена.Осн..
Показване на 1 и 50 от 104 (3 страници)