0884 194 725

Столове

Столове
Риболовни столове. Подходящи както за риболов, така и за отдих сред природата и къмпинг.Разнообразието е огромно,както в рамерите,цвета,комфорта ,така и в марките пройзводители и фунционалността.Но общото между всички е тяхната цел, а именно риболовеца да практикува любимия си спорт без умора и в комфорт.


224.90лв.
Стол Duralight chairСтолът Duralight chair се отличава с изключително лека констру...
Стол Duralight chairСтолът Duralight chair се отличава с изключително лека конструкция от издръжлива магнезиева сплав. Седалката е подплатена с 3D мрежеста материя за максимален комфорт. Краката на ст..
137.90лв.
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделе...
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделения за съхранение в капака и през рамото. Тази система се предлага и с допълнителен клип на страничната тава, както и ..
55.00лв.
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделе...
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделения за съхранение в капака и през рамото.Размер: 38 x 38 x 24 смМарка: NGT..
215.00лв.
Столът XPR е здрав стол с два тона с подлакътници и четири напълно регулируеми кра...
Столът XPR е здрав стол с два тона с подлакътници и четири напълно регулируеми крака с кални крачета. Голям стол за дълга и кратка сесия.Тегло: 5.2 кгРазмер: 50 x 45 x 82 (w x d x h)..
34.98лв.
Новият NGT Nomad стол е идеален за любителите на открито в движение. Той е с 19 мм...
Новият NGT Nomad стол е идеален за любителите на открито в движение. Той е с 19 мм стоманена конструкция и 225lb рейтинг. Той е лек, бързо сгъваем, има отделение за съхранение и лента за рамо / носене..
99.99лв.
НОВ И ПОДОБРЕН! По-големи кални крачета, по-добър механизъм за настройка, по-добър...
НОВ И ПОДОБРЕН! По-големи кални крачета, по-добър механизъм за настройка, по-добър материал .Седалката NGM "Nomadic" е средно голямо столче, идеално за любителите на рибoлов от брега, преследване или ..
167.99лв.
Столът NGT Profiler PLUS е комфортно персонифициран! Този стол е за дълъг риболов ...
Столът NGT Profiler PLUS е комфортно персонифициран! Този стол е за дълъг риболов на  шаран, в който са необходими много часове на седалката. С мека неопренова глава възглавница и матрак мека под..
59.00лв.
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със зд...
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със здрави рамки от плътен материал с дебелина 1.2мм. Раницата е с подплатени презрамки за по-голям комфорт при носене. Има ..
52.00лв.
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със зд...
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със здрави рамки от плътен материал с дебелина 1.2мм. Раницата е с подплатени презрамки за по-голям комфорт при носене. Има ..
89.00лв.
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със зд...
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със здрави рамки от плътен материал с дебелина 1.2мм. Раницата е с подплатени презрамки за по-голям комфорт при носене. Има ..
168.00лв.
Скара за стол от Korum, която е съвместима с всички модели Korum Accessory Chairs ...
Скара за стол от Korum, която е съвместима с всички модели Korum Accessory Chairs и Deluxe Accessory Chair. Отличен избор ако желаете да си осигурите пълен комфорт и пълно оборудване аксесоари за стол..
28.00лв.
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред...
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред природата и други места. Разполага със стойка за въдици, на която могат да се поставят 3 броя въдици. Лесно се сгъва ..
32.00лв.
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред...
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред природата и други места. Лесно се сгъва и разгъва. Изработен от здрав плат и телескопични метални рамки. Четири широк..
105.00лв.
Стол със стабилна рамка, комфортна подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируе...
Стол със стабилна рамка, комфортна подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируеми крака и облегалки за ръцете. МоделРазмер, смТегло, кгЦена     CZ579049 x 38 x 40/824,8105.00&nb..
193.20лв.
Изключително удобен стол за професионалисти с подлакътници. Конструкцията е алумин...
Изключително удобен стол за професионалисти с подлакътници. Конструкцията е алуминиева и издържа до 150 кг. тежест. Облегалката се регулира спрямо предпочитанията на риболовеца. Повърхността е подплат..
214.20лв.
Heavy Duty 150 + armchair е монтиран около изключително стабилна и укрепена стоман...
Heavy Duty 150 + armchair е монтиран около изключително стабилна и укрепена стоманена рамка. Предлага много добър комфорт дори за по-големи хора. Материята е едновременно удобна и издръжлива с допълни..
149.80лв.
Удобен стол със стабилна рамка, мека подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулир...
Удобен стол със стабилна рамка, мека подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируеми крака и облегалки за ръцете.МоделРазмери, смТегло, кгЦена     CZ653753 x51 x 37/90cm6.30149.80&nbs..
173.60лв.
Удобен и практичен стол с подплатенa тапицерия, регулируема облегалка и стабилна с...
Удобен и практичен стол с подплатенa тапицерия, регулируема облегалка и стабилна стоманена рамка с регулируеми крака. Моделът е снабден и с облегалки за ръцете.-Размер: 52 х 46 х 38/100 см-Тегло: 5,9 ..
162.40лв.
Модел Faith Mistress Chair се отличава със здрава метална конструкция и удобен под...
Модел Faith Mistress Chair се отличава със здрава метална конструкция и удобен подлакътник. Има четири регулируеми, стабилни крака за добра опора на земята. Добро съотношение между качество и цена.Осн..
147.00лв.
Стол FC005Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората ...
Стол FC005Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората снимка• Здрава рамка;• Седалката е изработена от изключително здрав ппамучен плат с 600D PVC покритие;• Подсилена обле..
130.00лв.
Стол FC008Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилен...
Стол FC008Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилени подлакътници; • Седалката е произведена от изключително здрав памучен плат с 600D PVC покритие;• Облегалката е ..
155.40лв.
Стол FC022Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилен...
Стол FC022Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилени подлакътници; • Седалката е произведена от изключително здрав памучен плат с 600D PVC покритие;• Облегалката е ..
126.00лв.
Стол FC1010Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората...
Стол FC1010Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората снимка;• Здрава рамка;• Подсилена облегалка;• Регулируеми облегалка и крака.• Издържа до 150 кг натоварванеМоделЦена&..
449.80лв.
Стол Fox FX Super Deluxe Recliner се отличава със своя дизайн, който гарантира пъл...
Стол Fox FX Super Deluxe Recliner се отличава със своя дизайн, който гарантира пълен комфорт по време на риболовния излет. Спокойно може да се каже, че това е по-скоро трон, отколкото просто един рибо..
162.30лв.
Столът Matrix accessory е специално разработен за риболов на плувка или фидер.Хара...
Столът Matrix accessory е специално разработен за риболов на плувка или фидер.Характеристики:- Лека конструкция от алуминий и стомана;- Ниска облегалка за по-лесно маневриране;- 25мм алуминиеви крака,..
264.00лв.
Изключително комфортен стол разработен за риболов на плувка или фидер.Характеристи...
Изключително комфортен стол разработен за риболов на плувка или фидер.Характеристики:• Широка и удобна подплата;• Лека конструкция от алуминий и стомана;• 25 мм алуминиеви крака, удобни за прикачване ..
109.00лв.
Стол изработен от стоманена конструкция, предлагаща здравина и лекота. Комфортната...
Стол изработен от стоманена конструкция, предлагаща здравина и лекота. Комфортната седалка и четирите регулируеми крака спомагат за превръщането на този стол в един страхотен аксесоар на изгодна цена...
247.80лв.
Изключително удобен стол с дебела подплата, която е подсилена на ключовите места. ...
Изключително удобен стол с дебела подплата, която е подсилена на ключовите места. Дължината на краката се регулира индивидуално, като всеки крак завършва с противохлъзгаща тапа. Притежава подсилени по..
144.20лв.
Столът EZ Accessory Chair на Korum осигурява 4 вертикални върха за аксесоари. Те с...
Столът EZ Accessory Chair на Korum осигурява 4 вертикални върха за аксесоари. Те са фиксирани, като осигуряват стабилност и функционалност за риболовеца. Столът е съвместим с всички аксесоари и прикач..
182.00лв.
Изключително лек регулируем стoл Supa-Lite Chair. Тежащ само 3кг., той е направен ...
Изключително лек регулируем стoл Supa-Lite Chair. Тежащ само 3кг., той е направен от висококачествен алуминий. Отличен избор за рибарите, които се движат често и търсят нещо леко, практично и удобно.&..
205.00лв.
Стол R1 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с ме...
Стол R1 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с мек полар в средата на седалката, допълнително подсилване в горната част на гърба, 4 регулируеми крака, Fox Camo polyest..
273.90лв.
Стол R2 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с ме...
Стол R2 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с мек полар в средата на седалката, допълнително подсилване в горната част на гърба, 4 регулируеми крака, Fox Camo polyest..
312.90лв.
Стол R3 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с ме...
Стол R3 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с мек полар в средата на седалката, допълнително подсилване в горната част на гърба, 4 регулируеми крака, Fox Camo polyest..
84.70лв.
Модел стол, който може да се сгъне компактно, за да не заема много място при съхра...
Модел стол, който може да се сгъне компактно, за да не заема много място при съхранение. Снабден е с облегалки за ръцете, който спомагат при лесното изправяне от стола. Отличава се със следните характ..
74.20лв.
Удобен стол за любителите на риболова, който е лесен за пренасяне и е снабден с 2 ...
Удобен стол за любителите на риболова, който е лесен за пренасяне и е снабден с 2 регулируеми крачета.МоделЦена     435274.20 лв..
146.00лв.
Стол Warrior II Arm ChairЕдна от най-продаваните серии столове на FOX – Warrior ве...
Стол Warrior II Arm ChairЕдна от най-продаваните серии столове на FOX – Warrior вече има нови представители. Warrior II се отличава с подплатена седалка, удобни подлакътници и регулиращи се предни и з..
136.10лв.
Стол Warrior II Compact ChairWarrior II Compact Chair е изключително компактен сто...
Стол Warrior II Compact ChairWarrior II Compact Chair е изключително компактен стол с лесно сгъваема конструкция. Разполага с подплатено покритие в естествено зелени цветове, удобни подлакътници и рег..
13.40лв.
Стол с облегалка голямКомфортен стол с облегалка и малка възглавничка.Размер, cmМо...
Стол с облегалка голямКомфортен стол с облегалка и малка възглавничка.Размер, cmМоделЦена     29 х 35 х 55HBA10L13.40 лв..
13.90лв.
Стол с облегалка с чантаУдобен стол с облегалка, който е лесен за пренасяне, лек и...
Стол с облегалка с чантаУдобен стол с облегалка, който е лесен за пренасяне, лек и здрав. Притежава малка чанта, закрепена под седалката.Размер, cmМоделЦена     29х35х55HBA07L13.90 ..
21.70лв.
Стол телескопичен голямУдобен стол с облегалка, който е лесен за пренасяне, лек и ...
Стол телескопичен голямУдобен стол с облегалка, който е лесен за пренасяне, лек и здрав.Размер, cmМоделЦена     45 х 45 х 75HBA14L21.70 лв..
15.40лв.
Стол телескопичен малъкКомпактен сгъваем стол, на който ще се зарадват и малките л...
Стол телескопичен малъкКомпактен сгъваем стол, на който ще се зарадват и малките любители рибари. Размерите му са подходящи дори за пренасяне в раница, което го прави чудесен избор.Размер, cmМоделЦена..
17.50лв.
Стол телескопичен среденКомпактен сгъваем стол за любителите на риболова, който мо...
Стол телескопичен среденКомпактен сгъваем стол за любителите на риболова, който може лесно да бъде пренасян пеш.Размер, смМоделЦена     40 x 40 x 70HBA13L17.50 лв..
26.00лв.
Характеристика:- Сгъваемо столче със сребристи крачета и плат в зелено и кафяво.- ...
Характеристика:- Сгъваемо столче със сребристи крачета и плат в зелено и кафяво.- Изработено от 100% полиестер.- Площа за сядане: 39 см на 19 см.- Височина 33 см.- Доставя се в торба с цип.- Размери т..
Показване на 1 и 43 от 43 (1 страници)