0884 194 725

Столове

Столове
Риболовни столове. Подходящи както за риболов, така и за отдих сред природата и къмпинг.Разнообразието е огромно,както в рамерите,цвета,комфорта ,така и в марките пройзводители и фунционалността.Но общото между всички е тяхната цел, а именно риболовеца да практикува любимия си спорт без умора и в комфорт.


155.00лв.
Екстра голям стол !!!На мнозина е дотегнало от напрежението в малките и неудобни с...
Екстра голям стол !!!На мнозина е дотегнало от напрежението в малките и неудобни столове.Нека разгледаме параметрите, които ще Ви накарат да изберете този стол:- 60 см х 60 см седалка- Облегалката е и..
139.00лв.
Качествен стол на достъпна цена!Параметри:- Теглото е само 6 кг, което го прави ле...
Качествен стол на достъпна цена!Параметри:- Теглото е само 6 кг, което го прави лесен за носене в ръка, дори и на дълги разстояния. Неговата лекота е благодарение на проста конструкция, железни и алум..
120.00лв.
Удобен шаранджийски стол с подлакътници. Благодарение на регулируемите си крака, т...
Удобен шаранджийски стол с подлакътници. Благодарение на регулируемите си крака, той осигурява удобна позиция на седалката дори ако терена не е равен. Идеален за риболов и къмпинг.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Сед..
175.00лв.
Този стол има товароносимост от 150 кг !!!- Разполага с голяма седалка (55x55 cm),...
Този стол има товароносимост от 150 кг !!!- Разполага с голяма седалка (55x55 cm), така че можете да се настаните удобно дори и за дълги часове.- Удобна възглавница. Облегалката може да се накланя, за..
196.00лв.
Изключително висококачествен стол с лека и солидна метална конструкция.Той има рег...
Изключително висококачествен стол с лека и солидна метална конструкция.Той има регулируем наклон на облегалката, метални подлакътници,дебела тапицирана облегалка за главата и четири телескопични и рег..
224.90лв.
Стол Duralight chairСтолът Duralight chair се отличава с изключително лека констру...
Стол Duralight chairСтолът Duralight chair се отличава с изключително лека конструкция от издръжлива магнезиева сплав. Седалката е подплатена с 3D мрежеста материя за максимален комфорт. Краката на ст..
137.90лв.
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделе...
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделения за съхранение в капака и през рамото. Тази система се предлага и с допълнителен клип на страничната тава, както и ..
55.00лв.
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделе...
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделения за съхранение в капака и през рамото.Размер: 38 x 38 x 24 смМарка: NGT..
215.00лв.
Столът XPR е здрав стол с два тона с подлакътници и четири напълно регулируеми кра...
Столът XPR е здрав стол с два тона с подлакътници и четири напълно регулируеми крака с кални крачета. Голям стол за дълга и кратка сесия.Тегло: 5.2 кгРазмер: 50 x 45 x 82 (w x d x h)..
34.98лв.
Новият NGT Nomad стол е идеален за любителите на открито в движение. Той е с 19 мм...
Новият NGT Nomad стол е идеален за любителите на открито в движение. Той е с 19 мм стоманена конструкция и 225lb рейтинг. Той е лек, бързо сгъваем, има отделение за съхранение и лента за рамо / носене..
99.99лв.
НОВ И ПОДОБРЕН! По-големи кални крачета, по-добър механизъм за настройка, по-добър...
НОВ И ПОДОБРЕН! По-големи кални крачета, по-добър механизъм за настройка, по-добър материал .Седалката NGM "Nomadic" е средно голямо столче, идеално за любителите на рибoлов от брега, преследване или ..
167.99лв.
Този стол има товароносимост от 150 кг !!!Столът NGT Profiler PLUS е комфортно пер...
Този стол има товароносимост от 150 кг !!!Столът NGT Profiler PLUS е комфортно персонифициран! Този стол е за дълъг риболов на  шаран, в който са необходими много часове на седалката.- С мека нео..
59.00лв.
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със зд...
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със здрави рамки от плътен материал с дебелина 1.2мм. Раницата е с подплатени презрамки за по-голям комфорт при носене. Има ..
52.00лв.
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със зд...
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със здрави рамки от плътен материал с дебелина 1.2мм. Раницата е с подплатени презрамки за по-голям комфорт при носене. Има ..
89.00лв.
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със зд...
Риболовно столче с раница от найлонова водонепромокаема материя. Столчето е със здрави рамки от плътен материал с дебелина 1.2мм. Раницата е с подплатени презрамки за по-голям комфорт при носене. Има ..
168.00лв.
Скара за стол от Korum, която е съвместима с всички модели Korum Accessory Chairs ...
Скара за стол от Korum, която е съвместима с всички модели Korum Accessory Chairs и Deluxe Accessory Chair. Отличен избор ако желаете да си осигурите пълен комфорт и пълно оборудване аксесоари за стол..
28.00лв.
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред...
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред природата и други места. Разполага със стойка за въдици, на която могат да се поставят 3 броя въдици. Лесно се сгъва ..
32.00лв.
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред...
Сгъваем стол с облегалка, осигуряващ по-добър комфорт при риболов, лов, излет сред природата и други места. Лесно се сгъва и разгъва. Изработен от здрав плат и телескопични метални рамки. Четири широк..
176.00лв.
Материал : Steel / 600 D / NeopreneРазмер на облегалката: 0.60 х 0.72 м.Височина: ...
Материал : Steel / 600 D / NeopreneРазмер на облегалката: 0.60 х 0.72 м.Височина: От 40 до 55 см.Размер на седалката: 0.60 х 0.60 м.Тегло: 7.60 кг...
120.00лв.
Шаранджийски стол с размери:Размер на облегалката: 52 х 67 см.Размер на седалката:...
Шаранджийски стол с размери:Размер на облегалката: 52 х 67 см.Размер на седалката: 52 х 50 см.Височина: от 40 до 52 см.Тегло: 6.50 кг...
63.00лв.
Класически модел със здрава стоманена рамка, регулируеми крака.Тегло- 4,5кг......
Класически модел със здрава стоманена рамка, регулируеми крака.Тегло- 4,5кг...
82.40лв.
Нов модел компактен шаранджийски стол подходящ за "бързи" излети поради малкото мя...
Нов модел компактен шаранджийски стол подходящ за "бързи" излети поради малкото място, което заема и ниското си тегло-само 4,5кг...
194.30лв.
Изключително качествен и удобен стол за шаранов риболов.Материал : Steel / 600 D /...
Изключително качествен и удобен стол за шаранов риболов.Материал : Steel / 600 D / NeopreneРазмер на облегалката: 0.60 х 0.72 мВисочина: От 40 до 55 смРазмер на седалката: 0.60 х 0.60 мТегло: 7.60 кг..
154.00лв.
Столът предлага невероятно удобство по време на риболов. Снабден е с подлакътници,...
Столът предлага невероятно удобство по време на риболов. Снабден е с подлакътници, четири независими регулиращи се крака и удобни ръкохватки за регулиране на облегалката. Всичко това е изпълнено с кач..
102.00лв.
Лек, удобен и с възможност за бързо  регулиране на позицията на облегалката п...
Лек, удобен и с възможност за бързо  регулиране на позицията на облегалката посредством повдигане на подлакътниците. Предните 2 крака са телескопични и се регулират самостоятелно във височина в з..
142.80лв.
Шаранджийски стол със стабилна конструкция, изработен от водонепропусклив материал...
Шаранджийски стол със стабилна конструкция, изработен от водонепропусклив материал и добре подплатен за по-голям комфорт.Размери на седалката 55 см/43см., височина 110 см. и система за регулиране на о..
109.20лв.
Изключително удобен сгъваем стол с подлакътници и с регулируеми за височина предни...
Изключително удобен сгъваем стол с подлакътници и с регулируеми за височина предни крака.* Тегло - 5,500кг.Седалка – 40/55см.Облегалка – 65/50см.Височина до седалката – 43см...
182.00лв.
Голям и много удобен стол със здрава и солидна метална конструкция. CP-7129 е...
Голям и много удобен стол със здрава и солидна метална конструкция. CP-7129 е един от най-големите модели сред столовете на CARP PRO. Той има регулируем ъгъл на облегалката, широки подлакътници и..
245.00лв.
Изключително удобен, стабилен и качествен стол за фидер риболов със здрава метална...
Изключително удобен, стабилен и качествен стол за фидер риболов със здрава метална конструкция и удобна и мека облегалка. Корекция на ъгъла на облегалката, широки крака, които не пропадат в меката поч..
176.40лв.
Удобен шаранджийски стол с регулируеми крака и подлакътници. Възможност за регулир...
Удобен шаранджийски стол с регулируеми крака и подлакътници. Възможност за регулиране наклона на облегалката, а тапицерията е от здрав, водоустойчив материал...
268.70лв.
Фантастичен и изключително удобен стол. Мека и удобна възглавница, която може...
Фантастичен и изключително удобен стол. Мека и удобна възглавница, която може да се постави навсякъде по гърба с еластична лента, независимо дали е на главата или надолу по облегалката и седалкат..
179.60лв.
Качествен шаранджийски стол със здрава метална конструкция.Подлакътници – 47с...
Качествен шаранджийски стол със здрава метална конструкция.Подлакътници – 47см./5,5см.Седалка – 55х42см.Облегалка – 72х52см.Височина – 39см./39+21см...
105.00лв.
Стол със стабилна рамка, комфортна подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируе...
Стол със стабилна рамка, комфортна подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируеми крака и облегалки за ръцете. МоделРазмер, смТегло, кгЦена     CZ579049 x 38 x 40/824,8105.00&nb..
193.20лв.
Изключително удобен стол за професионалисти с подлакътници. Конструкцията е алумин...
Изключително удобен стол за професионалисти с подлакътници. Конструкцията е алуминиева и издържа до 150 кг. тежест. Облегалката се регулира спрямо предпочитанията на риболовеца. Повърхността е подплат..
214.20лв.
Heavy Duty 150 + armchair е монтиран около изключително стабилна и укрепена стоман...
Heavy Duty 150 + armchair е монтиран около изключително стабилна и укрепена стоманена рамка. Предлага много добър комфорт дори за по-големи хора. Материята е едновременно удобна и издръжлива с допълни..
149.80лв.
Удобен стол със стабилна рамка, мека подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулир...
Удобен стол със стабилна рамка, мека подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируеми крака и облегалки за ръцете.МоделРазмери, смТегло, кгЦена     CZ653753 x51 x 37/90cm6.30149.80&nbs..
173.60лв.
Удобен и практичен стол с подплатенa тапицерия, регулируема облегалка и стабилна с...
Удобен и практичен стол с подплатенa тапицерия, регулируема облегалка и стабилна стоманена рамка с регулируеми крака. Моделът е снабден и с облегалки за ръцете.-Размер: 52 х 46 х 38/100 см-Тегло: 5,9 ..
92.00лв.
- Сгъваем стол- Оксфорд 600d PVC материал- Здрав и водоустойчив- Удобни подпл...
- Сгъваем стол- Оксфорд 600d PVC материал- Здрав и водоустойчив- Удобни подплатени подлакътници- Лесно се сгъва и разгъва- Размер на седалката: 54 см. х 43 см.- Височина на седалката: 48 см.- Тег..
162.40лв.
Модел Faith Mistress Chair се отличава със здрава метална конструкция и удобен под...
Модел Faith Mistress Chair се отличава със здрава метална конструкция и удобен подлакътник. Има четири регулируеми, стабилни крака за добра опора на земята. Добро съотношение между качество и цена.Осн..
147.00лв.
Стол FC005Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората ...
Стол FC005Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората снимка• Здрава рамка;• Седалката е изработена от изключително здрав ппамучен плат с 600D PVC покритие;• Подсилена обле..
130.00лв.
Стол FC008Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилен...
Стол FC008Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилени подлакътници; • Седалката е произведена от изключително здрав памучен плат с 600D PVC покритие;• Облегалката е ..
155.40лв.
Стол FC022Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилен...
Стол FC022Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилени подлакътници; • Седалката е произведена от изключително здрав памучен плат с 600D PVC покритие;• Облегалката е ..
126.00лв.
Стол FC1010Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората...
Стол FC1010Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората снимка;• Здрава рамка;• Подсилена облегалка;• Регулируеми облегалка и крака.• Издържа до 150 кг натоварванеМоделЦена&..
52.35лв.
Лек сгъваем стол с метална конструкция. Всичките четири крака са регулируеми, а&nb...
Лек сгъваем стол с метална конструкция. Всичките четири крака са регулируеми, а седалка и облегалка са от здрав плат...
449.80лв.
Стол Fox FX Super Deluxe Recliner се отличава със своя дизайн, който гарантира пъл...
Стол Fox FX Super Deluxe Recliner се отличава със своя дизайн, който гарантира пълен комфорт по време на риболовния излет. Спокойно може да се каже, че това е по-скоро трон, отколкото просто един рибо..
162.30лв.
Столът Matrix accessory е специално разработен за риболов на плувка или фидер.Хара...
Столът Matrix accessory е специално разработен за риболов на плувка или фидер.Характеристики:- Лека конструкция от алуминий и стомана;- Ниска облегалка за по-лесно маневриране;- 25мм алуминиеви крака,..
264.00лв.
Изключително комфортен стол разработен за риболов на плувка или фидер.Характеристи...
Изключително комфортен стол разработен за риболов на плувка или фидер.Характеристики:• Широка и удобна подплата;• Лека конструкция от алуминий и стомана;• 25 мм алуминиеви крака, удобни за прикачване ..
109.00лв.
Стол изработен от стоманена конструкция, предлагаща здравина и лекота. Комфортната...
Стол изработен от стоманена конструкция, предлагаща здравина и лекота. Комфортната седалка и четирите регулируеми крака спомагат за превръщането на този стол в един страхотен аксесоар на изгодна цена...
247.80лв.
Изключително удобен стол с дебела подплата, която е подсилена на ключовите места. ...
Изключително удобен стол с дебела подплата, която е подсилена на ключовите места. Дължината на краката се регулира индивидуално, като всеки крак завършва с противохлъзгаща тапа. Притежава подсилени по..
144.20лв.
Столът EZ Accessory Chair на Korum осигурява 4 вертикални върха за аксесоари. Те с...
Столът EZ Accessory Chair на Korum осигурява 4 вертикални върха за аксесоари. Те са фиксирани, като осигуряват стабилност и функционалност за риболовеца. Столът е съвместим с всички аксесоари и прикач..
Показване на 1 и 50 от 66 (2 страници)