0884 194 725

Мухарки

Мухарки

В нашите условия – за гонене на пъстърви и речен кефал, те са напълно достатъчни. Дължината им е от около два до три метра и обикновено се използват с шнурове до средния теглови клас.79.60лв.
Lazer Cobalt Travel FlyВисококласна карбонова мухарка на 4 части, специално създад...
Lazer Cobalt Travel FlyВисококласна карбонова мухарка на 4 части, специално създадена за риболовци, които искат да притежават един ултра компактен, лек и същевременно професионален инструмент. Коркова..
85.90лв.
BFC Discovery Мухарка 8.5ft #4/5 4частиСерията мухарки Discovery на BFC е създаден...
BFC Discovery Мухарка 8.5ft #4/5 4частиСерията мухарки Discovery на BFC е създадена специално за българските мухари и отговаря на всички изисквания на риболовците, спецификата на нашите реки и начинит..
84.90лв.
Серията мухарки Discovery на BFC е създадена специално за българските мухари и отг...
Серията мухарки Discovery на BFC е създадена специално за българските мухари и отговаря на всички изисквания на риболовците, спецификата на нашите реки и начините на риболов. Discovery Fly 8ft 3/4 кла..
86.90лв.
Серията мухарки Discovery на BFC е създадена специално за българските мухари и отг...
Серията мухарки Discovery на BFC е създадена специално за българските мухари и отговаря на всички изисквания на риболовците, спецификата на нашите реки и начините на риболов. Discovery Fly 9ft 3/4 кла..
63.80лв.
Lazer Cobalt FlyHi-modulus carbon. Коркова дръжка ."Махагонов" макародържач с тита...
Lazer Cobalt FlyHi-modulus carbon. Коркова дръжка ."Махагонов" макародържач с титаниево покритие. "Snake" водачи + 2 SIC водача в долната част. Халка за куката.Размер, мКласТранспортна дължина, мТегло..
226.80лв.
SB Classic Combo KitИдеални комплекти за реки и затворени водоеми. Включват:- Клас...
SB Classic Combo KitИдеални комплекти за реки и затворени водоеми. Включват:- Класическа мухарка на 4 части от високомодулен графит за замятания без усилие;- High-lift snake водачи, висококачествена к..
Показване на 1 и 6 от 6 (1 страници)