+359/34986304

Чанти, раници и сакове

Чанти, раници и сакове
41.10лв.
Тази изолирана чанта е идеална за приготвяне на ястия. С двойни ципове, вътрешен д...
Тази изолирана чанта е идеална за приготвяне на ястия. С двойни ципове, вътрешен джоб, две странични мрежести джоба, две дръжки и подплатена презрамка, това е продукт, без който никой рибар не може! (..
51.99лв.
Голяма камуфлажна чанта от NGT с голямо главно отделение и 3 външни джоба с цип пл...
Голяма камуфлажна чанта от NGT с голямо главно отделение и 3 външни джоба с цип плюс мрежести отделения. Подплатени дръжки и  регулируема презрамка.Чантата е изработена от водоустойчив 600D полие..
29.50лв.
Камуфлажна Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена о...
Камуфлажна Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена от 600 полиестер с PVC подплата. За съхранение на стръв и дипове.Размер: 29 x 16 x 8смМарка: NGT..
43.90лв.
Нова голяма чанта, идеална за съхранение на различни предмети, включително някои с...
Нова голяма чанта, идеална за съхранение на различни предмети, включително някои столове.Размер: 65 х 54 х 15 смМарка: NGT..
63.00лв.
Голям маслинено зелен сак с голямо главно отделение и 3 щедри външни джоба с цип и...
Голям маслинено зелен сак с голямо главно отделение и 3 щедри външни джоба с цип и мрежесто отделение. Сакът има поплатени дръжки и регулируема презрамка. Произведен от водоустойчив 600D полиестер с P..
52.00лв.
Чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съх...
Чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съхранение на различни неща. Има и допълнителен мрежест джоб отпред.Подплатени дръжки и регулируема презрамка са включени..
60.00лв.
Камуфлажна чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с...
Камуфлажна чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съхранение на различни неща. Подплатени дръжки и регулируема презрамка са включени.Изработена от водоустойчив ..
71.00лв.
Голям сак с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за...
Голям сак с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съхранение на различни неща. Има и допълнителен мрежест джоб отпред.Подплатени дръжки и регулируема презрамка са вклю..
46.70лв.
Тази изолирана чанта е идеална за носене на различни неща като вашите сандвичи и н...
Тази изолирана чанта е идеална за носене на различни неща като вашите сандвичи и напитки, дори стръв! С допълнителен външен джоб, дръжка за носене, регулируема презрамка и гумени крачета, тази чанта е..
52.90лв.
Чанта за легло направена от 600D полиестерен материал с PVC покритие и облицован с...
Чанта за легло направена от 600D полиестерен материал с PVC покритие и облицован с 210D найлон. Водоустойчива за защита на леглото/стола ви с добре подплатена регулируема презрамка и дръжка за носене...
24.50лв.
Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена от 600 полие...
Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена от 600 полиестер с PVC подплата. За съхранение на стръв и дипове.Размер: 29 x 16 x 8смМарка: NGT..
78.20лв.
Сакът XPR разполага с пет външни джоба и основно отделение. Подплатените дръжки и ...
Сакът XPR разполага с пет външни джоба и основно отделение. Подплатените дръжки и подплатената регулируема презрамка са стандартни. Изработена от водоустойчив 600D полиестер с PVC подложка.Размер: 61 ..
42.40лв.
Нов малък сак, който със сигурност ще бъде популярен. Нашият "Quickfish" е по-квад...
Нов малък сак, който със сигурност ще бъде популярен. Нашият "Quickfish" е по-квадратен като дизайн а и държи четири от нашите 7 + 1 кутии за аксесоари. Освен това има отделение за съхранение отпред, ..
15.38лв.
Луксозна чанта за кепове с презрамка за лесно пренасяне. Чантата има джоб за дръжк...
Луксозна чанта за кепове с презрамка за лесно пренасяне. Чантата има джоб за дръжката на кепа от външнарт страна. Размер: 117 x 15смМарка: NGT..
37.10лв.
XPR хладилна чанта е стилна чанта, предназначена за храна. Включва 4-степенна терм...
XPR хладилна чанта е стилна чанта, предназначена за храна. Включва 4-степенна термо технология за поддържане на температурата, което я прави идеалена за напитки, сандвичи и т.н. ... Освен това има доп..
95.00лв.
XPR Camouflage Раницата има две главни отделения разделени с цип. Има и три допълн...
XPR Camouflage Раницата има две главни отделения разделени с цип. Има и три допълнителни странични отделения за съхранение на аксесоари. Раницата е зцяло подплатена и може да се завърже и около кръста..
97.00лв.
XPR Camouflage Раницата има две главни отделения разделени с цип. Има и три допълн...
XPR Camouflage Раницата има две главни отделения разделени с цип. Има и три допълнителни странични отделения за съхранение на аксесоари. Раницата е зцяло подплатена и може да се завърже и около кръста..
20.35лв.
Нова и подобрена удобна чанта за аксесоари, която се закрепва към легло или стол, ...
Нова и подобрена удобна чанта за аксесоари, която се закрепва към легло или стол, подходяща за съхранение на списания, напитки и всякакви други неща. Изработена от формован EVA и 2 велкро ленти, които..
9.86лв.
Чанта за кеп NGT Размер: 117 x 15смМарка: NGT.....
Чанта за кеп NGT Размер: 117 x 15смМарка: NGT..
167.60лв.
ОРГАНИЗИРАН КОМПАКТЕН ПРОЕКТИРАНA ВЪТРЕШНА ЧАНТА.ПЪЛНО Готова КУХНЯ ЗА 2 ЛИЦА.ДОПЪ...
ОРГАНИЗИРАН КОМПАКТЕН ПРОЕКТИРАНA ВЪТРЕШНА ЧАНТА.ПЪЛНО Готова КУХНЯ ЗА 2 ЛИЦА.ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРОСТРАНСТВО НАЛЯВО ЗА СТЪПКА И ГАЗShoulder StrapNoFishing Bag typeCooking CaseFishing Style TypeCarpFishing ..
176.70лв.
Серията Shimano Trench е свързана с удобен, готов за банките стил, който...
Серията Shimano Trench е свързана с удобен, готов за банките стил, който се харесва на съвременния риболов и въодушевява всички за идеята да се опаковат, да излязат там и да се включат.Създа..
19.99лв.
Качествена и удобна чанта за съхранениа на шаранска масичка NGT GIANT DYNAMIC BIVV...
Качествена и удобна чанта за съхранениа на шаранска масичка NGT GIANT DYNAMIC BIVVY TABLE.Size:  60 x 37 x 6.5cm..
14.90лв.
Чанта за аксесоари и олово NGT 3 Way Deluxe Lead Bag е компактна чанта за олво и а...
Чанта за аксесоари и олово NGT 3 Way Deluxe Lead Bag е компактна чанта за олво и аксесоари осигуряваща защита и безопасно съхранение на широк спектър от аксесоари.Чантичката е снабдена с цип, с подвиж..
78.20лв.
Характеристики: Шаранджийски сак NGT Camo XPR Multi-PocketЗдрава полиестерна 600D ...
Характеристики: Шаранджийски сак NGT Camo XPR Multi-PocketЗдрава полиестерна 600D материя с PVC покритиеУдобна презрамка за през рамоГолямо основно отделение4 Външни джоба + 2 допълнителни на предните..
67.30лв.
Шаранджийски сак NGT Green Carryall (093)Дължина 68смШирина 34смВисочина 35 смПред...
Шаранджийски сак NGT Green Carryall (093)Дължина 68смШирина 34смВисочина 35 смПредимства: Шаранджийски сак NGT Green Carryall (093)• Най-добра изработка и цена-качество на пазара• Uстойчивост на разкъ..
Показване на 1 и 25 от 25 (1 страници)