+359/34986304

Дръжки за кеп

Дръжки за кеп

Дръжка в зависимост от предпочитанията на риболовеца.Резбата е стандартна и става за всички видове дръжки за кеп.Могат да бъдат телескопични,цели от карбон,алуминии или фибростъкло.16.00лв.
Дръжка за кеп от една част, изработена от здрав материал и пореста гума. Горната ч...
Дръжка за кеп от една част, изработена от здрав материал и пореста гума. Горната част е с метална втулка със стандартна резба. Удобна и надежна, много прецизна когато се изважда рибата от водата...
25.30лв.
Дръжка за кеп от 1,8 метра (6 фута), 1pc, идеална за употреба с големи мрежи за ша...
Дръжка за кеп от 1,8 метра (6 фута), 1pc, идеална за употреба с големи мрежи за шаран. (Фибростъкло)Размер: 1.8 м (6 фута)Марка: NGT..
22.80лв.
Телескопична дръжка 2.2м (7.3 фута), идеална за трудни риболовни ситуации. (Фиброс...
Телескопична дръжка 2.2м (7.3 фута), идеална за трудни риболовни ситуации. (Фибростъкло)Размер: 2.2 м (7.3 фута)Марка: NGT..
25.00лв.
2м (6,6 фута), 2pc телескопична дръжка за кеп с мека гумена ръкохватка и "винтова ...
2м (6,6 фута), 2pc телескопична дръжка за кеп с мека гумена ръкохватка и "винтова фиксация". Идеален за всички груби риболовни ситуации. (Фибростъкло)Размер: 2 м (6.6 фута)Марка: NGT..
48.60лв.
1.8м (6 фута), 2 части дръжка за кеп от карбон, идеална за употреба като дръжка за...
1.8м (6 фута), 2 части дръжка за кеп от карбон, идеална за употреба като дръжка за дебне или при движение.Размер: 1.8 м (6 фута)Марка: NGT, Dynamic..
35.00лв.
Завъртете на нашата популярна 'Screw Fix' дръжка за кеп ... на 3m (10ft), 3pc теле...
Завъртете на нашата популярна 'Screw Fix' дръжка за кеп ... на 3m (10ft), 3pc телескопична версия. С функцията за фиксиране на винта, тя може да лови на разстояние 1м, 2м или 3м. Идеален за всяка ситу..
NGT 3m, 3pc Fiberglass Net Handle, Дръжка за кеп телескопична - 3 метра
Sale
17.70лв. 23.20лв.
3m (10ft), 3pc телескопична дръжка за кеп, идеална за всички груби риболовни ситуа...
3m (10ft), 3pc телескопична дръжка за кеп, идеална за всички груби риболовни ситуации. (Фибростъкло)Размер: 3 м (10 фута)Марка: NGT..
78.20лв.
2.60cm (8.5ft), 3части карбонова дръжка за кеп ... с разлика. Тази дръжка може да ...
2.60cm (8.5ft), 3части карбонова дръжка за кеп ... с разлика. Тази дръжка може да се използва като дръжка 1част - 85см, дръжка от 2части -170cm или 3части- 260cm. Така, тази гъвкава дръжка за кеп е чу..
14.00лв.
Телескопична дръжка за кеп с дължина 2м (6.6 фута). Затворена дължина от само 62 с...
Телескопична дръжка за кеп с дължина 2м (6.6 фута). Затворена дължина от само 62 см!Транспортна дължина: 62смРазмер: 2.0 м (6.6 фута)Марка: NGT..
67.00лв.
Телескопична дръжка за кеп, направена от високомодулен HR-карбон. Оптимална к...
Телескопична дръжка за кеп, направена от високомодулен HR-карбон. Оптимална комбинация от висока издържливост, здравина и лекота. На върха има метална втулка със стандартна резба за глава за..
290.00лв.
PLATINUM PRO NET е висок клас щекерна дръжка за кеп на Trabucco, оптимално съотнош...
PLATINUM PRO NET е висок клас щекерна дръжка за кеп на Trabucco, оптимално съотношение между здравина, надеждност и лекота. Дръжката за кеп е с дължина 5,40 метра и е конструирана от високомодулен HM ..
40.00лв.
PRECISION PRO NET PUT OVER е щекерна дръжка за кеп на Trabucco, конструирана от HR...
PRECISION PRO NET PUT OVER е щекерна дръжка за кеп на Trabucco, конструирана от HR Durawall карбон-композит. Дръжката за кеп е твърда, здрава и надеждна, подходяща да поеме големи натоварвания. Снабде..
40.00лв.
Щекерна дръжка за кеп, изработена от HR Durawall композит, който се характеризира ...
Щекерна дръжка за кеп, изработена от HR Durawall композит, който се характеризира с голяма твърдост и здравина. Дръжката за кеп е лека, лесна за употреба и удобна за транспортиране. Притежава висока у..
150.00лв.
REVENTON PRO NET е телескопична дръжка за кеп, конструирана от здрав и надежд...
REVENTON PRO NET е телескопична дръжка за кеп, конструирана от здрав и надежден HR карбон-композит. Подходяща е за ситуации, при които е необходима допълнителна дължина. Перфектна е за използване..
140.00лв.
SCOGLIERA COMPACT NET е изключително удобна и практична телескопична дръжка за кеп...
SCOGLIERA COMPACT NET е изключително удобна и практична телескопична дръжка за кеп с впечатляваща транспортна дължина. Дръжката е създадена за тези, които са постоянно в движение и практикуват риболов..
39.00лв.
Телескопична дръжка за кеп изработена от Powerfibre. Притежава малка транспортна д...
Телескопична дръжка за кеп изработена от Powerfibre. Притежава малка транспортна дължина - снадките са с дължина 30 см. Изключително здрава и надеждна, подходяща за всички риболовни стилове.Дължина: 2..
55.00лв.
WIZARD MINI TELE NET е телескопична дръжка за кеп изработена от Powerfibre. Притеж...
WIZARD MINI TELE NET е телескопична дръжка за кеп изработена от Powerfibre. Притежава малка транспортна дължина, което я прави изключително удобна за всички онези риболовни стилове, при които риболовц..
24.50лв.
Дръжка за кеп - Filstar Compact Net HandleДръжка за кеп със супер къса и удобна тр...
Дръжка за кеп - Filstar Compact Net HandleДръжка за кеп със супер къса и удобна транспортна дължина. Полезният аксесоар е разделен на 6 секции с обща дължина 2 метра, а дръжката е покрита със специалн..
56.00лв.
Дръжка за кеп Carp 1.80 м - Abu GarciaДръжка за шарански  кеп от една част,...
Дръжка за кеп Carp 1.80 м - Abu GarciaДръжка за шарански  кеп от една част, изработена от карбон композитен материал и пореста гума. Горната част е с метална втулка със стандартна резба. Уд..
10.00лв.
Дръжка за кеп FilStar Boat10-стенна плъзгаща дръжка за кеп. Разстоянието между щиф...
Дръжка за кеп FilStar Boat10-стенна плъзгаща дръжка за кеп. Разстоянието между щифтовете е 65 см.Дължина, мТранспортна дължина, мЦена     0.900.9010.00 лв..
26.10лв.
Дръжка за кеп Filstar Competition Net HandleКарбонова дръжка за кеп. Метална тапа....
Дръжка за кеп Filstar Competition Net HandleКарбонова дръжка за кеп. Метална тапа. 2 дължини.Размер, мТрансп. дължина, мТегло, грЦена     2.001.1015526.10 лв3.001.1024737.00 л..
39.90лв.
Дръжка за кеп Filstar De-luxe Landing net handleТелескопична карбонова дръжка за к...
Дръжка за кеп Filstar De-luxe Landing net handleТелескопична карбонова дръжка за кеп - 2.50 м. 3 секции. Къса последна секция, удобна за дръжка.Размер, мТрансп. дължина, мТегло, грЦена    &n..
18.30лв.
Дръжка за кеп FilStar Pro Specimen landing net HandleДръжка за кеп FilStar Pro Spe...
Дръжка за кеп FilStar Pro Specimen landing net HandleДръжка за кеп FilStar Pro Specimen landing net Handle е снабдена с дръжка за двете ръце, която има покритие, за да не се допуска плъзгане на пръсти..
23.20лв.
Дръжка за кеп FilStar Put Over Power NetДръжка за кепче, изработена от здрав матер...
Дръжка за кеп FilStar Put Over Power NetДръжка за кепче, изработена от здрав материал, гарантиращ дълготрайна употреба.Размер, мТранспортна дължина, мЦена     4.001.1523.20 лв..
211.00лв.
Дръжка за кеп Guadino Serial 3000 4.50 м - TubertiniДръжка за кеп изработена от ...
Дръжка за кеп Guadino Serial 3000 4.50 м - TubertiniДръжка за кеп изработена от високомодулен карбонов материал. Удобна, стабилна и много прецизна, когато се изважда рибата от водата. Разпола..
12.80лв.
Дръжка за кеп Power Net HandleСерия дръжки за кепче, изработени от олекотен и здра...
Дръжка за кеп Power Net HandleСерия дръжки за кепче, изработени от олекотен и здрав материал, гарантиращ дълготрайна употреба. Дължини:Размер, мЦена     2.012.80 лв3.016.20 лв..
16.70лв.
Дръжка за кеп PRO Net HandleТелескопична дръжка за кепче с "anti-slip" покритие. Е...
Дръжка за кеп PRO Net HandleТелескопична дръжка за кепче с "anti-slip" покритие. Елегантна вътрешна олекотена втулка. Предлага се в три дължини, покриващи всяка риболовна ситуация...
18.70лв.
Дръжка за кеп Put Over PRO Net HandleДръжка за кепче с щекерна сглобка и "anti-sli...
Дръжка за кеп Put Over PRO Net HandleДръжка за кепче с щекерна сглобка и "anti-slip" покритие. Елегантна вътрешна олекотена втулка.Размер, мТранспортна дължина, мЦена     3.0-18.70 ..
211.00лв.
Телескопична дръжка за кеп с много тънък диаметър, здрава и добре балансирана. Изр...
Телескопична дръжка за кеп с много тънък диаметър, здрава и добре балансирана. Изработена е от високомодулен карбон, подсилена радиално за по-голяма твърдост и точност. Върховата секция е с хибридна в..
175.00лв.
Телескопична дръжка за кеп с много тънък диаметър, здрава и добре балансирана. Вър...
Телескопична дръжка за кеп с много тънък диаметър, здрава и добре балансирана. Върховата секция е с анодизирана, алуминиева втулка с резба. Дръжката и предния край са с противоплъзгаща повърхност за с..
34.00лв.
Телескопична дръжка за кеп с много тънък диаметър, здрава и добре балансирана. Вър...
Телескопична дръжка за кеп с много тънък диаметър, здрава и добре балансирана. Върховата секция е с анодизирана, алуминиева втулка с резба. Дръжката е гумирана за сигурен и удобен хват. Предлага се в ..
112.00лв.
Телескопична дръжка за кеп с много тънък диаметър, здрава и добре балансирана. Вър...
Телескопична дръжка за кеп с много тънък диаметър, здрава и добре балансирана. Върховата секция е с анодизирана, алуминиева втулка с резба. Дръжката е гумирана за сигурен и удобен хват. Предлага се в ..
32.00лв.
Много здрава и добре балансирана телескопична дръжка за кеп. Върховата секция е с ...
Много здрава и добре балансирана телескопична дръжка за кеп. Върховата секция е с анодизирана, алуминиева втулка с резба. МоделДължинаТрансп.Д.СекцииТеглоRaider3.00 м115 см3300 гМоделДължинаТранс..
28.00лв.
Много мощна и надеждна дръжка за кеп Serial Strong 2 с много приятен дизайн. ...
Много мощна и надеждна дръжка за кеп Serial Strong 2 с много приятен дизайн. Изработена е от високомодулен карбонов материал. Горният край и долния край са матирани за по-голяма стабилност и удоб..
19.00лв.
Телескопична дръжка за кеп TRENDEX HANDLE 3.20 м - BehrТелескопична дръжка за ке...
Телескопична дръжка за кеп TRENDEX HANDLE 3.20 м - BehrТелескопична дръжка за кеп от Behr - TRENDEX HANDLE. Произведена от здраво, качествено фибро стъкло. С транспортна дължина 1,15 м. Страхоте..
Показване на 1 и 35 от 35 (1 страници)