+359/34986304

Инструменти за риболов

Инструменти за риболов
43.40лв.
Комплектът включва:- Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбо...
Комплектът включва:- Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбонова стомана с твърдо никелово покритие за допълнителна издръжливост, благодарение на което клещите ще ви служат годин..
349.70лв.
Fish Tailer Ви помага да изтеглите рибата на борда бързо и безопасно, като осигуря...
Fish Tailer Ви помага да изтеглите рибата на борда бързо и безопасно, като осигурява пълен контрол върху екземпляра и издържа тежест до 45кг. Когато се използва за „catch and release" риболов, Fish Ta..
8.60лв.
Edges игла Heavy needle - REDРаботната част на иглата е от усукана жица от неръжда...
Edges игла Heavy needle - REDРаботната част на иглата е от усукана жица от неръждаема стомана, с която лесно да разделяте нишките на повода.МоделЦена      CAC699 8.30 лв..
13.00лв.
Edges игла Nut/Pellet Drill 1.5mmИглата е с диаметър 1.5 мм и е идеална за пробива...
Edges игла Nut/Pellet Drill 1.5mmИглата е с диаметър 1.5 мм и е идеална за пробиване на прецизни дупки през центъра на всякаква по-твърда стръв от пелети за пъстърва до изсушени топчета и плуващи пеле..
7.80лв.
Edges Игла Splicing Needle CAC522Fox Splicing Needle е игла за оформяне на клупове...
Edges Игла Splicing Needle CAC522Fox Splicing Needle е игла за оформяне на клупове върху leadcore или 30lbr. поводи. Иглата е снабдена с подвижна микро кука, която се затваря и улавя влакното. Тялото ..
26.90лв.
Със своите леко назъбени челюсти, Braid Blade XS клещите разрязват с лекота плетен...
Със своите леко назъбени челюсти, Braid Blade XS клещите разрязват с лекота плетено влакно, дебело монофилно влакно, стоманени и титаниеви поводи...
5.60лв.
Малка метална ножица, с която можете да режете монофилно влакно......
Малка метална ножица, с която можете да режете монофилно влакно...
2.40лв.
Компактна сгъваема ножичка за плетено влакно.....
Компактна сгъваема ножичка за плетено влакно..
8.60лв.
Edges игла Gated needle - YELLOWИглата е подходяща за ползване с 45-либрово влакно...
Edges игла Gated needle - YELLOWИглата е подходяща за ползване с 45-либрово влакно и по-голямата част от стандартно оформената стръв.МоделЦвятЦена    CAC590  Жълт 8.60&nb..
8.30лв.
Edges Игла Easy Splice NeedleРаботната част на иглата е от усукана жица от неръжда...
Edges Игла Easy Splice NeedleРаботната част на иглата е от усукана жица от неръждаема стомана, с която лесно да разделяте нишките на повода.МоделЦена      CAC699 8.30 лв..
26.90лв.
Със своите леко назъбени челюсти, Braid Blade XS клещите разрязват с лекота плетен...
Със своите леко назъбени челюсти, Braid Blade XS клещите разрязват с лекота плетено влакно, дебело монофилно влакно, стоманени и титаниеви поводи...
17.60лв.
Назъбена ножица за всякакви влакна, свързани към куката и най-вече идеално отрязва...
Назъбена ножица за всякакви влакна, свързани към куката и най-вече идеално отрязване на тънки плетени влакна...
26.00лв.
Удобна комбинация на клещи и ножица в едно. С този инструмент можете да режет...
Удобна комбинация на клещи и ножица в едно. С този инструмент можете да режете без никакъв проблем от тънки влакна, през плетени, твърди монофилни и флуоркарбонови, до стоманени и дори титаниеви ..
23.50лв.
Когато трябва да смените куката на вашата примамка, това е инструментът, който тря...
Когато трябва да смените куката на вашата примамка, това е инструментът, който трябва задължително да имате. Препоръчвани са от водещите производители на воблери като бърз и безопасен за употреба инст..
4.90лв.
Ножица за плетено влакно от неръждаема стомана,която е с уголемен отвор на дръжкат...
Ножица за плетено влакно от неръждаема стомана,която е с уголемен отвор на дръжката за хора, които имат по-големи пръсти. ..
4.20лв.
Ножица за плетено влакно от неръждаема стомана. Конструкцията на модела предлага и...
Ножица за плетено влакно от неръждаема стомана. Конструкцията на модела предлага използването и за разделяне на split ring, както и за хващане на плетено влакно за по-лесно и стабилно рязане...
14.70лв.
Функционален калъф за съхранение на Frichy клещи, който може да се върти на 360 гр...
Функционален калъф за съхранение на Frichy клещи, който може да се върти на 360 градуса,за да се закрепи стабилно в желаната позиция на колана.Има здрав алуминиев карабинер и разтеглива спирала, с коя..
43.40лв.
Алуминиева канджа с тефлоново покритие и ергономична дръжка......
Алуминиева канджа с тефлоново покритие и ергономична дръжка...
33.60лв.
Изключително здрави клещи за олово, специално проектирани за работа с големи разме...
Изключително здрави клещи за олово, специално проектирани за работа с големи размери дропшот олово. Единият край на инструмента се използва за премахване на всякакви размери олово, а другият край се и..
14.40лв.
Двоен инструмент в едно. Единият край на инструмента се използва за премахване на ...
Двоен инструмент в едно. Единият край на инструмента се използва за премахване на всякакви размери дропшот олово, а другият край се използва за плъзгане на оловото, без възможност от повреда на влакно..
9.98лв.
Комплект NGT - 6 инструмента- ножица за плетено влакно- 1бр.- игли - 3бр.- бургия ...
Комплект NGT - 6 инструмента- ножица за плетено влакно- 1бр.- игли - 3бр.- бургия за пробиване на пр.топче - 1бр.- инструмент за затягане на възли - 1бр...
6.40лв.
Висококачествени неръждаеми форцепси.Размер: 1 - 6" / 2 - 10"Марка: NGT.....
Висококачествени неръждаеми форцепси.Размер: 1 - 6" / 2 - 10"Марка: NGT..
38.90лв.
Комплектът включва клещи с кания 16.5 см, които са изработени от карбонова стомана...
Комплектът включва клещи с кания 16.5 см, които са изработени от карбонова стомана с никелово покритие така, че да служат вярно дълги години. Дръжките са ергономични и удобни и се отварят с пружина. К..
32.10лв.
Това е инструмент, с който трябва да разполага всеки риболовец. С негова помощ ще ...
Това е инструмент, с който трябва да разполага всеки риболовец. С негова помощ ще премахнете лесно и бързо старата си и износена линия от макарата. Скоростта на развиване на влакното е около 1,5 m/s, ..
75.60лв.
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработе...
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработено от анодизиран алуминий, който едновременно е лек като перце и издръжлив. Ергономичният дизайн спомага за лесното бо..
102.20лв.
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработе...
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработено от анодизиран алуминий, който едновременно е лек като перце и издръжлив. Ергономичният дизайн спомага за лесното бо..
19.50лв.
Мултифункционална, стилна и практична ножица, която има дизайн гарантиращ използва...
Мултифункционална, стилна и практична ножица, която има дизайн гарантиращ използването и в многобройни ситуации.Може лесно да се разглоби за по-лесно съхранение и почистване.Намира приложение при отва..
11.10лв.
Този инструмент е задължителен аксесоар, който слага край на безуспешните опити да...
Този инструмент е задължителен аксесоар, който слага край на безуспешните опити да се прегризат или прережат плетените влакна.Остриетата са прибиращи се, а назъбените им ръбове позволяват срязването н..
39.90лв.
Клещи за лесен достъп до дълбокозакачили се куки и други куки, които са трудни за ...
Клещи за лесен достъп до дълбокозакачили се куки и други куки, които са трудни за достигане. Дръжките осигуряват необходимото удобство, от което се нуждаете, докато "ровите" за своята любима примамка...
14.70лв.
Мултифункционален инструмент, който предлага пет различни инструмента в един:Line ...
Мултифункционален инструмент, който предлага пет различни инструмента в един:Line Cutter - резачка (резак) за влакноHook Sharpener - острилка (острило) за кукиRetractable Line Knife - ножче за влакно,..
28.70лв.
Scissors with ergonomic design designed for traditional and micro fiber cutting, f...
Scissors with ergonomic design designed for traditional and micro fiber cutting, fitted with titanium-coated stainless steel blades. Precision Line Scissors features handy handles and a sliding lock c..
58.70лв.
Автоматичен аератор, който се задейства при допир с вода. Модерният дизайн и компа...
Автоматичен аератор, който се задейства при допир с вода. Модерният дизайн и компактният размер осигуряват неочаквано добра ефективност. Работи с 3 C батерии и обработва 1.5 литра за една минута. Издъ..
4.90лв.
Лесно за използване точило за ножове, което работи с две стъпки - първата е с черн...
Лесно за използване точило за ножове, което работи с две стъпки - първата е с черно точило за грубо заточване на затъпени ножове, а втората стъпка е фино полиране за изключително остра повърхност с бя..
40.30лв.
Клещи с магнити, които държат клещите отворени, като по този начин се избягва изпо...
Клещи с магнити, които държат клещите отворени, като по този начин се избягва използването и износването на пружина. Клещите са изключително удобни за манипулации с една ръка и няма да ви подведат дор..
29.30лв.
Здрава магнитна закачалка с карабинер, идеална за кепове или други големи инструме...
Здрава магнитна закачалка с карабинер, идеална за кепове или други големи инструменти и аксесоари, които желаете да прикрепите към своя елек или друго риболовно облекло. Формата на магнитите позволява..
34.90лв.
Лентов метър с пружина, който показва дължина до 150 сантиметра. Цифрите са големи...
Лентов метър с пружина, който показва дължина до 150 сантиметра. Цифрите са големи, лесни за виждане, а на всеки 10 сантиметра има ясен индикатор. Материалът, от който е изработен метърът е водоустойч..
21.60лв.
Тънките захващащи челюсти осигуряват отличен контрол при работа с клещите и достъп...
Тънките захващащи челюсти осигуряват отличен контрол при работа с клещите и достъп до труднодостъпни места.Изработени са от здрава въглеродна стомана, а щипците имат и никелово покритие. Размерът им е..
43.30лв.
Телескопична канджа, изработена от лек алуминий, който същевременно е изключително...
Телескопична канджа, изработена от лек алуминий, който същевременно е изключително здрав и може да издържи на големи и зъбати риби. Дължината на канджата е 25-60 см...
39.20лв.
С помощта на този линеен брояч на влакно ще можете да презентирате всеки път вашат...
С помощта на този линеен брояч на влакно ще можете да презентирате всеки път вашата примамка на желаната дълбочина, като по този начин тя ще е в зоната на ударите, а успехът ви ще е гарантиран. Диспле..
19.60лв.
С помощта на тези клещи, ще можете да сменяте split ring-овете на примамките си из...
С помощта на тези клещи, ще можете да сменяте split ring-овете на примамките си изключително бързо. Мекото покритие на дръжките осигурява стабилен захват, а пружината позволява лесна работа с една рък..
7.70лв.
Ножицата разрязва всякакви плетени влакна без вероятност от приплъзване, благодаре...
Ножицата разрязва всякакви плетени влакна без вероятност от приплъзване, благодарение на назъбения режещ ръб.Отворите за пръстите са уголемени. Изработена е от неръждаема стомана...
86.80лв.
Перфектният комплект за всеки риболовец, който включва 21.5-сантиметрови клещи с к...
Перфектният комплект за всеки риболовец, който включва 21.5-сантиметрови клещи с кания и 14-сантиметров форцепс. Клещите са от неръждаема стомана и притежават резци за рязане на метални поводи или кук..
47.60лв.
Комплектът включва: - Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карб...
Комплектът включва: - Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбонова стомана с твърдо никелово покритие за допълнителна издръжливост, благодарение на което клещите ще ви служат годи..
81.20лв.
- Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбонова стомана с твър...
- Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбонова стомана с твърдо никелово покритие за допълнителна издръжливост, благодарение на което клещите ще ви служат години наред. Мекото пок..
81.90лв.
Дизайнът на куките осигурява 60% повече мощ за отрязването на големи куки, дебели ...
Дизайнът на куките осигурява 60% повече мощ за отрязването на големи куки, дебели влакна и поводи с лекота. Изработени са от карбонова стомана с никелово покритие за по-голяма устойчивост на корозия, ..
81.90лв.
Възползвайте се от 60% повече мощ, когато се налага да премахнете куки, кримпове и...
Възползвайте се от 60% повече мощ, когато се налага да премахнете куки, кримпове и други подобни аксесоари. Клещите са изработени от карбонова стомана с никелово покритие за по-голяма устойчивост на к..
31.90лв.
Здрави клещи с пружина за работа с клещи и сплит рингове. Позволяват лесна употреб...
Здрави клещи с пружина за работа с клещи и сплит рингове. Позволяват лесна употреба с една ръка. Дължина - 16 см...
18.90лв.
Специално изработени клещи за соленоводен риболов, които са проектирани да издържа...
Специално изработени клещи за соленоводен риболов, които са проектирани да издържат години вярна служба. Изработени са от издръжлива карбонова стомана с никелово покритие. Разполагат с удобна ергономи..
44.10лв.
Този инструмент е пълен с функции и е повече от чифт клещи. Включва страничен резe...
Този инструмент е пълен с функции и е повече от чифт клещи. Включва страничен резeц за рязане на тънки метални поводи и куки, улеи за настройване на воблера и кримп за олово. Имат сплит ринг функция, ..
5.50лв.
Ножица от неръждаема стомана, която безпроблемно реже дебели плетени влакна......
Ножица от неръждаема стомана, която безпроблемно реже дебели плетени влакна...
Показване на 1 и 50 от 159 (4 страници)