+359/34986304

Комплекти

Комплекти
429.30лв.
Flotation suit ISO 12405Комплект плаващо облекло, който съдържа гащеризон и яке. К...
Flotation suit ISO 12405Комплект плаващо облекло, който съдържа гащеризон и яке. Към комплекта има и удобна чанта за съхранение и транспортиране на облеклото. Основните характеристики са следните:Яке:..
Shimano комплект 3 блузи
Sale
195.80лв. 203.00лв.
Комплект Shimano, който включва тениска, тениска с яка и пуловер с качулка. Има бр...
Комплект Shimano, който включва тениска, тениска с яка и пуловер с качулка. Има бродирано лого на предната и задната част на дрехата...
417.20лв.
Westin - W3 Flotation Suit Jet Black LemonПлуващите костюми на Westin стават все п...
Westin - W3 Flotation Suit Jet Black LemonПлуващите костюми на Westin стават все по-популярни сред риболовците. Благодарение на новата серия – W3, те стават още по-достъпни до широк периметър от клиен..
560.00лв.
Westin - W4 - Flotation Suit Jetset LimeВградените прозрачни панели на качулката з...
Westin - W4 - Flotation Suit Jetset LimeВградените прозрачни панели на качулката за 180-градусова видимост , високата мека подплатена яка и леснодостъпните вътрешни джобове са само някои от характерис..
352.00лв.
Комплект от яке и гащеризон, на който може да разчитате в най-студените месеци.&nb...
Комплект от яке и гащеризон, на който може да разчитате в най-студените месеци. Характеристики:- Висококачествена топлоизолация;- Водонепропускливост: воден стълб 5000мм;- Дишащи свойства на мате..
359.20лв.
Комплект от гащеризон и яке, специално разработен за риболов с примамки във студен...
Комплект от гащеризон и яке, специално разработен за риболов с примамки във студено време. Изработен от водоустойчива, дишаща материя, комплектът предпазва от дъжд, вятър, като едновременно с това зад..
352.00лв.
Зимен комплект от яке и гащеризон изработени от висококачествени материали и отлич...
Зимен комплект от яке и гащеризон изработени от висококачествени материали и отличаващи се с функционален дизайн. Материали:- Външен слой - Waterproof PU с воден стълб 5000mm, 3000gsm/24hr дишащи..
352.00лв.
Комплект Matrix Winter SuitЗимен комплект от яке и гащеризон изработени от високок...
Комплект Matrix Winter SuitЗимен комплект от яке и гащеризон изработени от висококачествени материали и отличаващи се с функционален дизайн. Материали:- Външен слой - Waterproof PU с воден стълб ..
429.30лв.
Комплект плаващо облекло, който съдържа гащеризон и яке. Към комплекта има и удобн...
Комплект плаващо облекло, който съдържа гащеризон и яке. Към комплекта има и удобна чанта за съхранение и транспортиране на облеклото. Основните характеристики са следните:Яке: - Четири предни дж..
Показване на 1 и 9 от 9 (1 страници)