+359/34986304

Гащеризони

Гащеризони
193.20лв.
Неопренов гащеризонВисококачествен неопренов гащеризон, който се предлага в два ра...
Неопренов гащеризонВисококачествен неопренов гащеризон, който се предлага в два размера. Към него има включени две допълнителни парчета неопрен за корекция на определена област в случай на скъсване ил..
345.00лв.
Дишащ гащeризон Ranger с чорап, който е много лек и комфортен за носене. Отли...
Дишащ гащeризон Ranger с чорап, който е много лек и комфортен за носене. Отличава се със следните характеристики:• Външният слой на материята е третиран с DWR (Durable Water Repellent) покритие, ..
376.60лв.
Дишащ гащeризон от серията Ranger Breathable Waders с ботуш, който е много лек и к...
Дишащ гащeризон от серията Ranger Breathable Waders с ботуш, който е много лек и комфортен за носене. Отличава се със следните характеристики:• Външният слой на материята е третиран с DWR (Durabl..
193.20лв.
Неопренов гащеризонВисококачествен неопренов гащеризон, който се предлага в два ра...
Неопренов гащеризонВисококачествен неопренов гащеризон, който се предлага в два размера. Към него има включени две допълнителни парчета неопрен за корекция на определена област в случай на скъсване ил..
61.60лв.
Гащeризон Filstar Nylon/PVCУдобен гащеризон за риболов и всякакви дейности, свърза...
Гащeризон Filstar Nylon/PVCУдобен гащеризон за риболов и всякакви дейности, свързани с водна среда. Водонепромокаем, с температурна обработка по шевовете за 100%-ова защита. Освен защита от вода, гаще..
277.20лв.
Дишащите гащеризони пазят хлад през лятото и запазват топлината през зимата, като ...
Дишащите гащеризони пазят хлад през лятото и запазват топлината през зимата, като отвеждат влагата от тялото и по този начин запазват термослоевете сухи. Освен тази характеристика, моделът предлага ла..
Гащеризон Shimano Breathable Bib
Sale
188.50лв. 196.00лв.
Идеалният гащеризон за най-различни риболовни техники. Breathable Chest Bib 'n' Br...
Идеалният гащеризон за най-различни риболовни техники. Breathable Chest Bib 'n' Brace е изработен от плетен полиестер (който ограничава разкъсването на плата до мястото на съприкосновение) с подсилени..
208.60лв.
SB Неопренов гащеризон с ботуш ClassicКласическият неопренов гащеризон с ботуш на ...
SB Неопренов гащеризон с ботуш ClassicКласическият неопренов гащеризон с ботуш на Snowbee се завръща с подобрен дизайн! Гащеризонът е изработен от 4-милиметров неопрен, а подметките на ботушите са с г..
156.80лв.
Дишащ гащеризон FilStarУдобен дишащ трислоен гащеризон за риболов от FilStar, койт...
Дишащ гащеризон FilStarУдобен дишащ трислоен гащеризон за риболов от FilStar, който се предлага в различни размери спрямо големината на ботуша.Отличава се със следните храктеристики:- Водоустойчивост:..
16.80лв.
Лепило за гащеризони произведено и пакетирано за Snowbee от известната компания, п...
Лепило за гащеризони произведено и пакетирано за Snowbee от известната компания, производител на лепила Stormsure. Гарантира успешно и дълговечно елиминиране на порещи се ръбове и навлизане на вода въ..
22.10лв.
Провалените риболовни излети, поради повредени или пропускащи вода гащиризони, зав...
Провалените риболовни излети, поради повредени или пропускащи вода гащиризони, завинаги остават в миналото.Вулканизиране на материала посредством UV лъчи само за 5 минути.Това е революционен нов матер..
221.20лв.
Висококачествен неопренов гащеризон с камуфлажен десен, който се предлага в различ...
Висококачествен неопренов гащеризон с камуфлажен десен, който се предлага в различни размери - в зависимост от големината на ботуша. Моделът има презрамки с велкро закопчаване, голям преден джоб с отв..
10.50лв.
Този продукт, дело на Snowbee, отстранява неприятната миризма на гащeризоните и об...
Този продукт, дело на Snowbee, отстранява неприятната миризма на гащeризоните и обувките за газене, като същевременно ги запазва свежи.След дълъг ден, прекаран в риболов, гащeризоните и ботушите не са..
Показване на 1 и 13 от 13 (1 страници)