+359/34986304

Ботуши

Ботуши
33.60лв.
Ботуши Alaska EVA 869Ботуши от Lemigo с отлично качество и гарантиран комфорт.Леко...
Ботуши Alaska EVA 869Ботуши от Lemigo с отлично качество и гарантиран комфорт.Лекота: 35% по-малко тегло, в сравнение със сходен тип ботуши, произведени от каучук или PVC. Чифт ботуши, произведен..
141.40лв.
Ботуши Angler PU 720Близо 25-годишната история на Lemigo, белязана от опит, практи...
Ботуши Angler PU 720Близо 25-годишната история на Lemigo, белязана от опит, практика, знания и разработки, ѝ помага да създаде обувки, които се отличават с изключителен комфорт, перфектна изработка, у..
84.00лв.
Ботуши Arctic Termo+EVA 875Ултра леки и удобни ботуши с връзка в горния край. Напъ...
Ботуши Arctic Termo+EVA 875Ултра леки и удобни ботуши с връзка в горния край. Напълно непромокаеми и с подвижен термо-чорап. Подходящи за студени дни, кал и дълбок сняг!Oтличителни характеристики на т..
50.90лв.
БОТУШИ CAMMINARE FORESTERТова са ботуши, специално създадени за работа и удоволств...
БОТУШИ CAMMINARE FORESTERТова са ботуши, специално създадени за работа и удоволствия от типа на риболов, лов, градинарство, фермерство и други. Те предпазват от студ и намокряне; осигурявайки пълна&nb..
48.00лв.
БОТУШИ CAMMINARE VOYAGER CAMOТова са ботуши, специално създадени за работа и удово...
БОТУШИ CAMMINARE VOYAGER CAMOТова са ботуши, специално създадени за работа и удоволствия от типа на риболов, лов, градинарство, фермерство и други. Те предпазват от студ и намокряне; осигурявайки пълн..
52.00лв.
БОТУШИ DRY WAKLER X-TRACK ULTRA● изработени са от висококачествен EVA материал&nbs...
БОТУШИ DRY WAKLER X-TRACK ULTRA● изработени са от висококачествен EVA материал ● водоустойчиви и много леки● осигуряват изключителен комфорт при употреба ● адаптират се към стила на ходене&n..
42.00лв.
FORMAX БОТУШИ ДО ТАЗАБотуши до таза №44Ботуши до таза №45.....
FORMAX БОТУШИ ДО ТАЗАБотуши до таза №44Ботуши до таза №45..
51.80лв.
Ботуши Greenlander EVA 862Ултра леки класически ботуши с подвижен термо-чорап! Мно...
Ботуши Greenlander EVA 862Ултра леки класически ботуши с подвижен термо-чорап! Много подходящи за студено време и продължително ходене. Меката материя не ограничава по никакъв начин движенията на крак..
34.90лв.
Ботуши Grizzly EVA 835 PINKИзключително леки детски ботуши от EVA материя с подвиж...
Ботуши Grizzly EVA 835 PINKИзключително леки детски ботуши от EVA материя с подвижна подплата. Много подходящи за студено време и продължително ходене. Меката материя не ограничава по никакъв начин дв..
141.40лв.
Ботуши Highlander 872 EVAБлизо 25-годишната история на Lemigo, белязана от опит, п...
Ботуши Highlander 872 EVAБлизо 25-годишната история на Lemigo, белязана от опит, практика, знания и разработки, ѝ помага да създаде обувки, които се отличават с изключителен комфорт, перфектна изработ..
34.30лв.
Ботуши Jessy EVA 800Нов модел дамски ботуши от EVA с подвижна подплата. Много подх...
Ботуши Jessy EVA 800Нов модел дамски ботуши от EVA с подвижна подплата. Много подходящи за студено време и продължително ходене. Меката материя не ограничава по никакъв начин движенията на крака, така..
126.00лв.
Ботуши New Generation 701New Generation са хибридни ботуши, изработени от EVA/PU. ...
Ботуши New Generation 701New Generation са хибридни ботуши, изработени от EVA/PU. Горната им част от мек и лек EVA материал с висок коефициент на изолация от студа, а стъпалото е изработено от PU, кой..
126.00лв.
New Generation са хибридни ботуши, изработени от EVA/PU. Горната им част от мек и ...
New Generation са хибридни ботуши, изработени от EVA/PU. Горната им част от мек и лек EVA материал с висок коефициент на изолация от студа, а стъпалото е изработено от PU, който е устойчив на абразия,..
63.00лв.
Ботуши RAVEN Alaska Pro Thermo LaarsЧудесни ботуши за риболов, работа в градината ...
Ботуши RAVEN Alaska Pro Thermo LaarsЧудесни ботуши за риболов, работа в градината или ежедневна употреба през зимата. Alaska Pro е супер лек ботуш с подвижна термо подплата и връзка със стопер за прис..
47.60лв.
Ботуши Short EVA 892Ботуши марка Lemigo, които се предлагат в размери от 42 до 46 ...
Ботуши Short EVA 892Ботуши марка Lemigo, които се предлагат в размери от 42 до 46 номер. Наличната вътрешна подплата Ви гарантира изключителен комфорт и топлина дори в най-студеното време. Снабдени са..
47.60лв.
Ботуши марка Lemigo, които се предлагат в размери от 42 до 46 номер. Наличната вът...
Ботуши марка Lemigo, които се предлагат в размери от 42 до 46 номер. Наличната вътрешна подплата Ви гарантира изключителен комфорт и топлина дори в най-студеното време. Снабдени са с регулируема връзк..
43.40лв.
Ботуши Short Eva 893Удобни и практични обувки от марката Lemigo, които са доказали...
Ботуши Short Eva 893Удобни и практични обувки от марката Lemigo, които са доказали своето качество и комфорт.Oтличителни характеристики на технология ЕVAЛекота: 35% по-малко тегло, в сравнение съ..
38.90лв.
БОТУШИ TIGAR 71223 Високи стабилни ботуши на сръбската марка Tigar......
БОТУШИ TIGAR 71223 Високи стабилни ботуши на сръбската марка Tigar...
95.80лв.
Модел Worker 899 се отличава със следните технически характеристики:• Материал за ...
Модел Worker 899 се отличава със следните технически характеристики:• Материал за изработка – висококачествен EVA материал;• Средното максимално тегло за чифт е 1.00 кг., което е значително по-леко от..
44.80лв.
Ботуши Yukon 813Леки, топли ботуши, подходящи за дъжд. Можете да ги носите през ця...
Ботуши Yukon 813Леки, топли ботуши, подходящи за дъжд. Можете да ги носите през цялата година. Притежават подвижен чорап, който предпазва от студ.Oтличителни характеристики на технология ЕVAЛекота:&nb..
31.00лв.
БОТУШИ ДО ТАЗА СИЛИКОНОВИЗдрави гумирани ботуши до таза изработени от PVC и полиам...
БОТУШИ ДО ТАЗА СИЛИКОНОВИЗдрави гумирани ботуши до таза изработени от PVC и полиамид. Максимално предпазват от проникване на вода, а благодарение на гъвкавостта си движенията са по-комфортни. Ботушът ..
44.80лв.
Ботуши дълги Filstar Nylon/PVCВодонепромокаеми ботуши за риболов и всякакви дейнос...
Ботуши дълги Filstar Nylon/PVCВодонепромокаеми ботуши за риболов и всякакви дейности, извършвани във вода. Ботушите са дълги и Ви предпазват от измокряне дори в дълбоки води. Предлагат се в различни р..
86.80лв.
Ботуши дълги Hip Wader EVA 826Дълги ботуши модел Hip Wader EVA 808, които достигат...
Ботуши дълги Hip Wader EVA 826Дълги ботуши модел Hip Wader EVA 808, които достигат височина до таза. Отличават се със своята лекота и гъвкавост, което допринася за комфорта и подвижността по време на ..
34.90лв.
Детски ботуши Grizzly EVA 835Нов модел детски ботуши от EVA с подвижна подплата. М...
Детски ботуши Grizzly EVA 835Нов модел детски ботуши от EVA с подвижна подплата. Много подходящи за студено време и продължително ходене. Меката материя не ограничава по никакъв начин движенията на кр..
19.50лв.
Калъф за ботушиУдобен калъф за съхранение на ботуши. Подходящ е за ползване за изл...
Калъф за ботушиУдобен калъф за съхранение на ботуши. Подходящ е за ползване за излети - когато изцапате обувките си, а също и за предпазване на ботушите от прах в домашни условия. Изработен е от здрав..
154.00лв.
Класическите неопренови ботуши на Snowbee се завръщат с подобрен дизайн! Ботушите ...
Класическите неопренови ботуши на Snowbee се завръщат с подобрен дизайн! Ботушите са изработени от 4-милиметров неопрен, а подметките са с грайфер, който подпомага сцеплението между обувката и хлъзгав..
26.60лв.
Подплата за ботуши Arctic TermoУдобна и топла подплата за ботуши Lemigo Arctic Ter...
Подплата за ботуши Arctic TermoУдобна и топла подплата за ботуши Lemigo Arctic Termo...
15.40лв.
Подплата за ботуши Greenlander 849Удобна и топла подплата за ботуши Lemigo Greenla...
Подплата за ботуши Greenlander 849Удобна и топла подплата за ботуши Lemigo Greenlander...
16.80лв.
Удобна и топла подплата за ботуши Worker EVA 899......
Удобна и топла подплата за ботуши Worker EVA 899...
Показване на 1 и 29 от 29 (1 страници)