+359/34986304

Атрактори

Атрактори
2.98лв.
100мл ароматизатор подходящ за захранка, за директно добавяне към стръвта или за P...
100мл ароматизатор подходящ за захранка, за директно добавяне към стръвта или за PVA, дълготрайна и силна миризма. -Krill-Strawberry-Bloody Halibut-Tutti-Frutti-Scopex Марка: NGTКоличество: ..
12.00лв.
Атрактор DB XL Krill liquidПродукт от серията атрактанти XL Liquid, която предлага...
Атрактор DB XL Krill liquidПродукт от серията атрактанти XL Liquid, която предлагат богато разнообразие от доказани вкусове. Подходящ е за ароматизиране на царевица, месо и пелети, а също и за добавян..
27.30лв.
Атрактор DB Аroma Robin RedDB Аroma Robin Red е качествен течен атрактант с богато...
Атрактор DB Аroma Robin RedDB Аroma Robin Red е качествен течен атрактант с богато съдържание на аминокиселини, натурални съставки и протеини.Той е идеален за целогодишна употреба при добавяне в минер..
12.00лв.
Атрактор Liquid Booster CornТечните добавки са много популярни сред немалко риболо...
Атрактор Liquid Booster CornТечните добавки са много популярни сред немалко риболовци. Едно от предимствата им е, че могат да овкусят захранката много бързо, а също така действат и като лепило и части..
12.00лв.
Атрактор Liquid Booster WormТечните добавки са много популярни сред немалко риболо...
Атрактор Liquid Booster WormТечните добавки са много популярни сред немалко риболовци. Едно от предимствата им е, че могат да овкусят захранката много бързо, а също така действат и като лепило и части..
22.90лв.
Един от най-известните и добри стимулатори на апетита създаван някога. Базиран по ...
Един от най-известните и добри стимулатори на апетита създаван някога. Базиран по оригиналната формула от фирмата създала този продукт за всички времена - Haith's. Доказал е своите преимущества като а..
Показване на 1 и 6 от 6 (1 страници)