+359/34986304

Ароматизатори

Ароматизатори
6.90лв.
FilStar Дип - 120 грДиповете за протеинови топчета се използват за подсилване атра...
FilStar Дип - 120 грДиповете за протеинови топчета се използват за подсилване атрактивността на вашата стръв. Те не разтварят PVA продуктите (чорапчета, конци, ленти и други). Преди употреба разклатет..
5.20лв.
FilStar Пудра - 60 грПудрите за протеинови топчета са предназначени за запазване п...
FilStar Пудра - 60 грПудрите за протеинови топчета са предназначени за запазване по-дълго ароматите на вашата примамка на дъното. Примамките, който са обработени с този продукт, не поемат аромата на д..
2.48лв.
50мл NGT ароматизатор Подходящ за ароматизиране на стръвта, захранка или PVA...
50мл NGT ароматизатор Подходящ за ароматизиране на стръвта, захранка или PVA торбичка за дълготрайна и ефективна миризма. Този ароматизатор е концентрат и е много го гъст от 100мл версия. Това ..
1.50лв.
Концентрат на прах с вкус на сирене, ягода, ванилия, платика, tutti frutti за 5 кг...
Концентрат на прах с вкус на сирене, ягода, ванилия, платика, tutti frutti за 5 кг захранка...
13.80лв.
Ароматизат течен - Liquid carper  Тази подсладена смес има приятен арома...
Ароматизат течен - Liquid carper  Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранк..
23.90лв.
Ароматизатор DB The Source Liquid AttractantИма един вид протеинови топчета, които...
Ароматизатор DB The Source Liquid AttractantИма един вид протеинови топчета, които нямат нужда от представяне - The Source. През последните няколко години те са известни като топчета номер едно в Евро..
6.30лв.
Нов прахообразен ароматизатор - кубердон. Особено ефективен когато с него се поръс...
Нов прахообразен ароматизатор - кубердон. Особено ефективен когато с него се поръсят белия червей или другите храни, които използваме за захранка или за стръв...
6.80лв.
Нов прахообразен ароматизатор - кашкавал. Особено ефективен когато с него се поръс...
Нов прахообразен ароматизатор - кашкавал. Особено ефективен когато с него се поръсят белия червей или другите храни, които използваме за захранка или за стръв...
1.40лв.
Ароматизатори FilstarСухи ароматизатори с примамлива миризма и цвят. Особено ефект...
Ароматизатори FilstarСухи ароматизатори с примамлива миризма и цвят. Особено ефективни при добавяне към сместа за подхранка или стръвта.АроматЦена     Ванилия1.40 лвЯгода1.40 ..
6.10лв.
ВанилияИдеален за всяка захранка за платика и/или шаран, а и големите червеноперк...
ВанилияИдеален за всяка захранка за платика и/или шаран, а и големите червеноперки го обожават. Може да се използва и за повишаване на ефективността на стръв като пинки, бял червей, кастери или гран..
12.00лв.
Атрактор DB XL Krill liquidПродукт от серията атрактанти XL Liquid, която предлага...
Атрактор DB XL Krill liquidПродукт от серията атрактанти XL Liquid, която предлагат богато разнообразие от доказани вкусове. Подходящ е за ароматизиране на царевица, месо и пелети, а също и за добавян..
12.00лв.
Атрактор Liquid Booster CornТечните добавки са много популярни сред немалко риболо...
Атрактор Liquid Booster CornТечните добавки са много популярни сред немалко риболовци. Едно от предимствата им е, че могат да овкусят захранката много бързо, а също така действат и като лепило и части..
12.00лв.
Атрактор Liquid Booster WormТечните добавки са много популярни сред немалко риболо...
Атрактор Liquid Booster WormТечните добавки са много популярни сред немалко риболовци. Едно от предимствата им е, че могат да овкусят захранката много бързо, а също така действат и като лепило и части..
10.60лв.
Съдържа в себе си много аминокиселини и стимулатори на апетита. Базиран на екстрак...
Съдържа в себе си много аминокиселини и стимулатори на апетита. Базиран на екстракт от ферментирала царевица. Предлага се в различни аромати спрямо нуждите на риболовеца. Едно незаменимо оръжие при ри..
Показване на 1 и 14 от 14 (1 страници)