0884 194 725

Ръкавици

Ръкавици
40.60лв.
Ръкавици Rapala ProWear Montauk Neoprene BlackНеопренови ръкавици, предназначени з...
Ръкавици Rapala ProWear Montauk Neoprene BlackНеопренови ръкавици, предназначени за ползване в по-неблагоприятни условия. Притежават издължен дизайн, който предпазва китките. Покритието на дланите е с..
54.60лв.
Rapala ръкавици Stretch Glove - Rubberized PalmПлътно прилепващи ръкавици от Rapal...
Rapala ръкавици Stretch Glove - Rubberized PalmПлътно прилепващи ръкавици от Rapala, които са водонепромокаеми и дишащи, като запазват ръцете ви сухи. Специалният дизайн на гумираната длан осигурява с..
67.20лв.
Rapala Ръкавици Stretch Grip Glove - Fish Print -Rubberized PalmВодоустойчиви и ди...
Rapala Ръкавици Stretch Grip Glove - Fish Print -Rubberized PalmВодоустойчиви и дишащи ръкавици от Rapala. Изработени са от стреч материя, която допълнително улеснява движенията. Също така специалният..
16.10лв.
Неопренови ръкавици FilStar FG001Неопренови ръкавици с възможност за откриване на ...
Неопренови ръкавици FilStar FG001Неопренови ръкавици с възможност за откриване на три пръста. Дланите са гумирани за по-голямо удобство при използване. Притежават светлоотразителен елемент, ширината н..
17.90лв.
Неопренови ръкавици FilStar FG002Неопренови зелени ръкавици с гумирани длани. Дебе...
Неопренови ръкавици FilStar FG002Неопренови зелени ръкавици с гумирани длани. Дебелината на неопрена е 3 мм. Имат възможност за откриване на три пръста. Ширината на китките се регулира с ластична велк..
19.30лв.
Неопренови ръкавици FilStar FG004Неопренови ръкавици модел FilStar FG004 са практи...
Неопренови ръкавици FilStar FG004Неопренови ръкавици модел FilStar FG004 са практични и удобни ръкациви с дебелина на неопрена 3mm. За удобство три от пръстите може да се открият, а дланите са гумиран..
19.30лв.
Неопренови ръкавици FilStar FG005Неопренови ръкавици FilStar FG005 се отличават с ...
Неопренови ръкавици FilStar FG005Неопренови ръкавици FilStar FG005 се отличават с дебелина на неопрена 3 mm. В областта на китката има лента, с която може да пристегнете ръкавицата, за да стои удобна ..
109.00лв.
Това са къс тип ръкавици, които могат много лесно и бързо да бъдат премахнати при ...
Това са къс тип ръкавици, които могат много лесно и бързо да бъдат премахнати при необходимост. 3-D изрязването, прави формата на ръкавиците еднаква с формата на ръката. Материите AMARA & HANZO, о..
Показване на 1 и 8 от 8 (1 страници)