0884 194 725

Столове

Столове
Риболовни столове. Подходящи както за риболов, така и за отдих сред природата и къмпинг.Разнообразието е огромно,както в рамерите,цвета,комфорта ,така и в марките пройзводители и фунционалността.Но общото между всички е тяхната цел, а именно риболовеца да практикува любимия си спорт без умора и в комфорт.


224.90лв.
Стол Duralight chairСтолът Duralight chair се отличава с изключително лека констру...
Стол Duralight chairСтолът Duralight chair се отличава с изключително лека конструкция от издръжлива магнезиева сплав. Седалката е подплатена с 3D мрежеста материя за максимален комфорт. Краката на ст..
NGT 'Session' Seat Box System with Canvas Rucksack Overcoat, Кутия за сядане
Sale
119.99лв. 137.90лв.
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделе...
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделения за съхранение в капака и през рамото. Тази система се предлага и с допълнителен клип на страничната тава, както и ..
NGT 'Session' Seat Box System, Кутия за сядане
Sale
43.70лв. 55.00лв.
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделе...
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделения за съхранение в капака и през рамото.Размер: 38 x 38 x 24 смМарка: NGT..
NGT 'XPR' Chair,Голям Стол - Лукс
Sale
189.20лв. 215.00лв.
Столът XPR е здрав стол с два тона с подлакътници и четири напълно регулируеми кра...
Столът XPR е здрав стол с два тона с подлакътници и четири напълно регулируеми крака с кални крачета. Голям стол за дълга и кратка сесия.Тегло: 5.2 кгРазмер: 50 x 45 x 82 (w x d x h)..
34.98лв.
Новият NGT Nomad стол е идеален за любителите на открито в движение. Той е с 19 мм...
Новият NGT Nomad стол е идеален за любителите на открито в движение. Той е с 19 мм стоманена конструкция и 225lb рейтинг. Той е лек, бързо сгъваем, има отделение за съхранение и лента за рамо / носене..
99.99лв.
НОВ И ПОДОБРЕН! По-големи кални крачета, по-добър механизъм за настройка, по-добър...
НОВ И ПОДОБРЕН! По-големи кални крачета, по-добър механизъм за настройка, по-добър материал .Седалката NGM "Nomadic" е средно голямо столче, идеално за любителите на рибoлов от брега, преследване или ..
167.99лв.
Столът NGT Profiler PLUS е комфортно персонифициран! Този стол е за дълъг риболов ...
Столът NGT Profiler PLUS е комфортно персонифициран! Този стол е за дълъг риболов на  шаран, в който са необходими много часове на седалката. С мека неопренова глава възглавница и матрак мека под..
168.00лв.
Скара за стол от Korum, която е съвместима с всички модели Korum Accessory Chairs ...
Скара за стол от Korum, която е съвместима с всички модели Korum Accessory Chairs и Deluxe Accessory Chair. Отличен избор ако желаете да си осигурите пълен комфорт и пълно оборудване аксесоари за стол..
105.00лв.
Стол със стабилна рамка, комфортна подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируе...
Стол със стабилна рамка, комфортна подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируеми крака и облегалки за ръцете. МоделРазмер, смТегло, кгЦена     CZ579049 x 38 x 40/824,8105.00&nb..
193.20лв.
Изключително удобен стол за професионалисти с подлакътници. Конструкцията е алумин...
Изключително удобен стол за професионалисти с подлакътници. Конструкцията е алуминиева и издържа до 150 кг. тежест. Облегалката се регулира спрямо предпочитанията на риболовеца. Повърхността е подплат..
214.20лв.
Heavy Duty 150 + armchair е монтиран около изключително стабилна и укрепена стоман...
Heavy Duty 150 + armchair е монтиран около изключително стабилна и укрепена стоманена рамка. Предлага много добър комфорт дори за по-големи хора. Материята е едновременно удобна и издръжлива с допълни..
149.80лв.
Удобен стол със стабилна рамка, мека подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулир...
Удобен стол със стабилна рамка, мека подплата и стилен дизайн. Снабден е с регулируеми крака и облегалки за ръцете.МоделРазмери, смТегло, кгЦена     CZ653753 x51 x 37/90cm6.30149.80&nbs..
173.60лв.
Удобен и практичен стол с подплатенa тапицерия, регулируема облегалка и стабилна с...
Удобен и практичен стол с подплатенa тапицерия, регулируема облегалка и стабилна стоманена рамка с регулируеми крака. Моделът е снабден и с облегалки за ръцете.-Размер: 52 х 46 х 38/100 см-Тегло: 5,9 ..
162.40лв.
Модел Faith Mistress Chair се отличава със здрава метална конструкция и удобен под...
Модел Faith Mistress Chair се отличава със здрава метална конструкция и удобен подлакътник. Има четири регулируеми, стабилни крака за добра опора на земята. Добро съотношение между качество и цена.Осн..
147.00лв.
Стол FC005Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората ...
Стол FC005Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората снимка• Здрава рамка;• Седалката е изработена от изключително здрав ппамучен плат с 600D PVC покритие;• Подсилена обле..
130.00лв.
Стол FC008Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилен...
Стол FC008Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилени подлакътници; • Седалката е произведена от изключително здрав памучен плат с 600D PVC покритие;• Облегалката е ..
155.40лв.
Стол FC022Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилен...
Стол FC022Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилени подлакътници; • Седалката е произведена от изключително здрав памучен плат с 600D PVC покритие;• Облегалката е ..
126.00лв.
Стол FC1010Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората...
Стол FC1010Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората снимка;• Здрава рамка;• Подсилена облегалка;• Регулируеми облегалка и крака.• Издържа до 150 кг натоварванеМоделЦена&..
449.80лв.
Стол Fox FX Super Deluxe Recliner се отличава със своя дизайн, който гарантира пъл...
Стол Fox FX Super Deluxe Recliner се отличава със своя дизайн, който гарантира пълен комфорт по време на риболовния излет. Спокойно може да се каже, че това е по-скоро трон, отколкото просто един рибо..
162.30лв.
Столът Matrix accessory е специално разработен за риболов на плувка или фидер.Хара...
Столът Matrix accessory е специално разработен за риболов на плувка или фидер.Характеристики:- Лека конструкция от алуминий и стомана;- Ниска облегалка за по-лесно маневриране;- 25мм алуминиеви крака,..
264.00лв.
Изключително комфортен стол разработен за риболов на плувка или фидер.Характеристи...
Изключително комфортен стол разработен за риболов на плувка или фидер.Характеристики:• Широка и удобна подплата;• Лека конструкция от алуминий и стомана;• 25 мм алуминиеви крака, удобни за прикачване ..
Показване на 1 и 21 от 36 (2 страници)