0884 194 725

Столове

Столове
Риболовни столове. Подходящи както за риболов, така и за отдих сред природата и къмпинг.Разнообразието е огромно,както в рамерите,цвета,комфорта ,така и в марките пройзводители и фунционалността.Но общото между всички е тяхната цел, а именно риболовеца да практикува любимия си спорт без умора и в комфорт.


224.90лв.
Стол Duralight chairСтолът Duralight chair се отличава с изключително лека констру...
Стол Duralight chairСтолът Duralight chair се отличава с изключително лека конструкция от издръжлива магнезиева сплав. Седалката е подплатена с 3D мрежеста материя за максимален комфорт. Краката на ст..
NGT 'Session' Seat Box System with Canvas Rucksack Overcoat, Кутия за сядане
Sale
119.99лв. 137.90лв.
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделе...
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделения за съхранение в капака и през рамото. Тази система се предлага и с допълнителен клип на страничната тава, както и ..
NGT 'Session' Seat Box System, Кутия за сядане
Sale
55.00лв. 63.50лв.
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделе...
Кутия за сядане, идеална за кратки сесии или за роуминг риболов! Комплект с отделения за съхранение в капака и през рамото.Размер: 38 x 38 x 24 смМарка: NGT..
NGT 'XPR' Chair,Голям Стол - Лукс
Sale
217.00лв. 249.50лв.
Столът XPR е здрав стол с два тона с подлакътници и четири напълно регулируеми кра...
Столът XPR е здрав стол с два тона с подлакътници и четири напълно регулируеми крака с кални крачета. Голям стол за дълга и кратка сесия.Тегло: 5.2 кгРазмер: 50 x 45 x 82 (w x d x h)..
34.98лв.
Новият NGT Nomad стол е идеален за любителите на открито в движение. Той е с 19 мм...
Новият NGT Nomad стол е идеален за любителите на открито в движение. Той е с 19 мм стоманена конструкция и 225lb рейтинг. Той е лек, бързо сгъваем, има отделение за съхранение и лента за рамо / носене..
99.99лв.
НОВ И ПОДОБРЕН! По-големи кални крачета, по-добър механизъм за настройка, по-добър...
НОВ И ПОДОБРЕН! По-големи кални крачета, по-добър механизъм за настройка, по-добър материал .Седалката NGM "Nomadic" е средно голямо столче, идеално за любителите на рибoлов от брега, преследване или ..
203.60лв.
Столът NGT Profiler PLUS е комфортно персонифициран! Този стол е за дълъг риболов ...
Столът NGT Profiler PLUS е комфортно персонифициран! Този стол е за дълъг риболов на  шаран, в който са необходими много часове на седалката. С мека неопренова глава възглавница и матрак мека под..
147.00лв.
Стол FC005Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората ...
Стол FC005Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората снимка• Здрава рамка;• Седалката е изработена от изключително здрав ппамучен плат с 600D PVC покритие;• Подсилена обле..
130.00лв.
Стол FC008Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилен...
Стол FC008Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилени подлакътници; • Седалката е произведена от изключително здрав памучен плат с 600D PVC покритие;• Облегалката е ..
155.40лв.
Стол FC022Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилен...
Стол FC022Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:• Здрава рамка с подсилени подлакътници; • Седалката е произведена от изключително здрав памучен плат с 600D PVC покритие;• Облегалката е ..
126.00лв.
Стол FC1010Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората...
Стол FC1010Удобен шарански стол от FilStar.Характеристики:• Размер - вижте втората снимка;• Здрава рамка;• Подсилена облегалка;• Регулируеми облегалка и крака.• Издържа до 150 кг натоварванеМоделЦена&..
205.00лв.
Стол R1 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с ме...
Стол R1 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с мек полар в средата на седалката, допълнително подсилване в горната част на гърба, 4 регулируеми крака, Fox Camo polyest..
273.90лв.
Стол R2 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с ме...
Стол R2 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с мек полар в средата на седалката, допълнително подсилване в горната част на гърба, 4 регулируеми крака, Fox Camo polyest..
312.90лв.
Стол R3 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с ме...
Стол R3 Series camo chairИзключително удобният стол разполага с плътен матрак с мек полар в средата на седалката, допълнително подсилване в горната част на гърба, 4 регулируеми крака, Fox Camo polyest..
146.00лв.
Стол Warrior II Arm ChairЕдна от най-продаваните серии столове на FOX – Warrior ве...
Стол Warrior II Arm ChairЕдна от най-продаваните серии столове на FOX – Warrior вече има нови представители. Warrior II се отличава с подплатена седалка, удобни подлакътници и регулиращи се предни и з..
136.10лв.
Стол Warrior II Compact ChairWarrior II Compact Chair е изключително компактен сто...
Стол Warrior II Compact ChairWarrior II Compact Chair е изключително компактен стол с лесно сгъваема конструкция. Разполага с подплатено покритие в естествено зелени цветове, удобни подлакътници и рег..
13.40лв.
Стол с облегалка голямКомфортен стол с облегалка и малка възглавничка.Размер, cmМо...
Стол с облегалка голямКомфортен стол с облегалка и малка възглавничка.Размер, cmМоделЦена     29 х 35 х 55HBA10L13.40 лв..
13.90лв.
Стол с облегалка с чантаУдобен стол с облегалка, който е лесен за пренасяне, лек и...
Стол с облегалка с чантаУдобен стол с облегалка, който е лесен за пренасяне, лек и здрав. Притежава малка чанта, закрепена под седалката.Размер, cmМоделЦена     29х35х55HBA07L13.90 ..
21.70лв.
Стол телескопичен голямУдобен стол с облегалка, който е лесен за пренасяне, лек и ...
Стол телескопичен голямУдобен стол с облегалка, който е лесен за пренасяне, лек и здрав.Размер, cmМоделЦена     45 х 45 х 75HBA14L21.70 лв..
15.40лв.
Стол телескопичен малъкКомпактен сгъваем стол, на който ще се зарадват и малките л...
Стол телескопичен малъкКомпактен сгъваем стол, на който ще се зарадват и малките любители рибари. Размерите му са подходящи дори за пренасяне в раница, което го прави чудесен избор.Размер, cmМоделЦена..
17.50лв.
Стол телескопичен среденКомпактен сгъваем стол за любителите на риболова, който мо...
Стол телескопичен среденКомпактен сгъваем стол за любителите на риболова, който може лесно да бъде пренасян пеш.Размер, смМоделЦена     40 x 40 x 70HBA13L17.50 лв..
Показване на 1 и 21 от 21 (1 страници)