0884 194 725

SNOWBEE


91.00лв.
SB Кеп 3 in 1 Hand Trout NetАлуминиевата рамка на конструкцията е изключително лек...
SB Кеп 3 in 1 Hand Trout NetАлуминиевата рамка на конструкцията е изключително лека, като същевременно предлага изключителна здравина и устойчивост. Шестостенната гумирана мрежа е с плоско дъно, къдет..
23.70лв.
Класьор за монтажи и поводи снабден с 12 торбички в два комплекта по 6 броя. Могат...
Класьор за монтажи и поводи снабден с 12 торбички в два комплекта по 6 броя. Могат лесно да се махат или слагат допълнителни комплекти в зависимост от предпочитанията.Размер - 25,4 x 17.80..
5.00лв.
Накрайник за по-лесно свързване на мухарския шнур с повода.Опаковката съдържа 3 на...
Накрайник за по-лесно свързване на мухарския шнур с повода.Опаковката съдържа 3 накрайника, готови за употреба.Новият дизайн включва незалепени снопчета - по-меки и по-гъвкави, като по този начин се и..
462.00лв.
SB ПроходилкаПроходилката на Snowbee модел 19450 въплъщава в себе си последните мо...
SB ПроходилкаПроходилката на Snowbee модел 19450 въплъщава в себе си последните модни и функционални решения. Дизайнът е направен така, че балоните да образуват V-образна форма, която оформя нос, благ..
109.20лв.
SB SOLARIS е риза за риболов с дълъг ръкав, която е изработена от лека материя с в...
SB SOLARIS е риза за риболов с дълъг ръкав, която е изработена от лека материя с висок фактор на слънцезащита.Характеристики:- 30+ UPF защита от слънцето;- 100% полиестер;- Бързосъхнеща;- Горната част..
100.80лв.
SB чанта с кутии Slimline Fly Box KitИзключително удобна дизайнерска чантичка за м...
SB чанта с кутии Slimline Fly Box KitИзключително удобна дизайнерска чантичка за мухари, съдържаща 5 кутии модел 14750. Размерите на чантичката са само 20 х 12 х 8 см! Общия брой на мухите, които може..
121.80лв.
Новите риболовни ризи са изработени от 35% памук и 65% полиестер, което позволява ...
Новите риболовни ризи са изработени от 35% памук и 65% полиестер, което позволява по-бързо охлаждане и осигурява по-голям комфорт при екстремни температури. Съществено предимство е и наличието на факт..
208.60лв.
SB Неопренов гащеризон с ботуш ClassicКласическият неопренов гащеризон с ботуш на ...
SB Неопренов гащеризон с ботуш ClassicКласическият неопренов гащеризон с ботуш на Snowbee се завръща с подобрен дизайн! Гащеризонът е изработен от 4-милиметров неопрен, а подметките на ботушите са с г..
17.50лв.
Индикатор SB за мух. риболов.....
Индикатор SB за мух. риболов..
226.80лв.
SB Classic Combo KitИдеални комплекти за реки и затворени водоеми. Включват:- Клас...
SB Classic Combo KitИдеални комплекти за реки и затворени водоеми. Включват:- Класическа мухарка на 4 части от високомодулен графит за замятания без усилие;- High-lift snake водачи, висококачествена к..
27.70лв.
SB кутия Centre Leaf Fly BoxВодоустойчивата Centre Leaf Fly Box наистина оползотво...
SB кутия Centre Leaf Fly BoxВодоустойчивата Centre Leaf Fly Box наистина оползотворява максимално пространството за съхранение на мухи. Средното отделение може да се слага и маха по всяко време, осигу..
20.70лв.
SB Кутия Multi BoxУдобна кутия за съхранение на дребни аксесоари с множество отдел...
SB Кутия Multi BoxУдобна кутия за съхранение на дребни аксесоари с множество отделения.МоделРазмер, смЦена     1474910 х 8 х 320.70 лв..
15.40лв.
SB кутия Slimline Fly BoxУлтратънка кутия, която заема минимално място и може лесн...
SB кутия Slimline Fly BoxУлтратънка кутия, която заема минимално място и може лесно да се сложи във всеки джоб на риза или елек. Матeриалът, от който е изработена е здрав, гъвкав и чупливоустойчив. До..
672.00лв.
SB Deep Blue Boat Reel 3Третата генерация на известните Deep Blue мултипликатори н...
SB Deep Blue Boat Reel 3Третата генерация на известните Deep Blue мултипликатори на Snowbee са вече на пазара и стават все по-добри! Новият Deep Blue съчетава най-добрите характеристики от своите пред..
55.30лв.
Snowbee Wooden Landing Net е мухарски кеп, който е изработен от превъзходни матери...
Snowbee Wooden Landing Net е мухарски кеп, който е изработен от превъзходни материали и притежава радващ окото дизайн. Рамката на модела е направена от тропическото дърво Red Meranti, което е изключит..
Показване на 1 и 15 от 15 (1 страници)