0884 194 725

RAPALA


43.30лв.
Комплектът включва:- Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбо...
Комплектът включва:- Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбонова стомана с твърдо никелово покритие за допълнителна издръжливост, благодарение на което клещите ще ви служат годин..
41.30лв.
Rapala фенерче, което може да се сложи на шапката с помощта на специална щипка или...
Rapala фенерче, което може да се сложи на шапката с помощта на специална щипка или на главата с лента. Освободете ръцете си и се възползвайте от удобствата на този практичен и качествен аксесоар. ..
38.90лв.
Комплектът включва клещи с кания 16.5 см, които са изработени от карбонова стомана...
Комплектът включва клещи с кания 16.5 см, които са изработени от карбонова стомана с никелово покритие така, че да служат вярно дълги години. Дръжките са ергономични и удобни и се отварят с пружина. К..
32.10лв.
Това е инструмент, с който трябва да разполага всеки риболовец. С негова помощ ще ...
Това е инструмент, с който трябва да разполага всеки риболовец. С негова помощ ще премахнете лесно и бързо старата си и износена линия от макарата. Скоростта на развиване на влакното е около 1,5 m/s, ..
75.60лв.
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработе...
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработено от анодизиран алуминий, който едновременно е лек като перце и издръжлив. Ергономичният дизайн спомага за лесното бо..
102.20лв.
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработе...
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработено от анодизиран алуминий, който едновременно е лек като перце и издръжлив. Ергономичният дизайн спомага за лесното бо..
19.50лв.
Мултифункционална, стилна и практична ножица, която има дизайн гарантиращ използва...
Мултифункционална, стилна и практична ножица, която има дизайн гарантиращ използването и в многобройни ситуации.Може лесно да се разглоби за по-лесно съхранение и почистване.Намира приложение при отва..
11.10лв.
Този инструмент е задължителен аксесоар, който слага край на безуспешните опити да...
Този инструмент е задължителен аксесоар, който слага край на безуспешните опити да се прегризат или прережат плетените влакна.Остриетата са прибиращи се, а назъбените им ръбове позволяват срязването н..
39.90лв.
Клещи за лесен достъп до дълбокозакачили се куки и други куки, които са трудни за ...
Клещи за лесен достъп до дълбокозакачили се куки и други куки, които са трудни за достигане. Дръжките осигуряват необходимото удобство, от което се нуждаете, докато "ровите" за своята любима примамка...
14.70лв.
Мултифункционален инструмент, който предлага пет различни инструмента в един:Line ...
Мултифункционален инструмент, който предлага пет различни инструмента в един:Line Cutter - резачка (резак) за влакноHook Sharpener - острилка (острило) за кукиRetractable Line Knife - ножче за влакно,..
20.50лв.
Scissors with ergonomic design designed for traditional and micro fiber cutting, f...
Scissors with ergonomic design designed for traditional and micro fiber cutting, fitted with titanium-coated stainless steel blades. Precision Line Scissors features handy handles and a sliding lock c..
16.10лв.
Стикер с логото на легендарната марка Rapala, с който може да споделите страстта с...
Стикер с логото на легендарната марка Rapala, с който може да споделите страстта си към риболова без да жертвате външния вид на своята кола или лодка.Характеристики:- Цвят - хром;- 3M ™ Лепило, устойч..
20.30лв.
Банановата форма на тялото е предпоставка за много широка и изразителна акция. Чов...
Банановата форма на тялото е предпоставка за много широка и изразителна акция. Човката е много удължена, за невероятно дълбоко гмуркане, което дори без специални утежнения достига 9 метра при по-голем..
25.90лв.
Rapala Eco Wear Reflection CapВодонепромокаема и дишаща шапка с козирка в приятен ...
Rapala Eco Wear Reflection CapВодонепромокаема и дишаща шапка с козирка в приятен цвят и регулируема връзка отзад. Характеристиките на трислойната материя са следните - 19 000 мм воден стълб и 4000 г ..
207.20лв.
Гигантска примамка от Rapala, която е специално направена за истинските ценители н...
Гигантска примамка от Rapala, която е специално направена за истинските ценители на марката, които търсят как да оживят интериора на някое помещение, като му придадат специална атмосфера. Много добър ..
190.40лв.
Гигантска примамка от Rapala, която е специално направена за истинските ценители н...
Гигантска примамка от Rapala, която е специално направена за истинските ценители на марката, които търсят как да оживят интериора на някое помещение, като му придадат специална атмосфера. Много добър ..
13.90лв.
Вграденият холографен слой позволява на Glass Shad Rap да бъде като хамелеон – той...
Вграденият холографен слой позволява на Glass Shad Rap да бъде като хамелеон – той отразява заобикалящите го цветове като свои с преливащо блещукане. Когато се използва при ярко слънце или слаба светл..
15.50лв.
Пластмасова версия на легендарния Shad Rap от две части, които излъчват ясно и сил...
Пластмасова версия на легендарния Shad Rap от две части, които излъчват ясно и силно "Аз съм болна рибка". Леко усилената акция веднага променя настроенито на иначе незаинтересованите риби.Модел JSR04..
63.00лв.
Серията продукти по случай 80-та годишнина на Rapala включва оригинален и стилен к...
Серията продукти по случай 80-та годишнина на Rapala включва оригинален и стилен комплект 3 в 1 - кутия с три специално селектирани воблера от модел Rapala MaxRap 13. Комплектът Rapala KIT2 - MaxRap 1..
21.00лв.
Лепка Rapala, която се предлага в три размера - малък, среден и голям. В една опак...
Лепка Rapala, която се предлага в три размера - малък, среден и голям. В една опаковка има три броя от размер, като посочената цена е за опаковка. Удобен аксесоар за покриване на закачените примамки, ..
16.10лв.
Ако искате да ловите придирчиви риби - това е правиланата акция! Потъващият Mini F...
Ако искате да ловите придирчиви риби - това е правиланата акция! Потъващият Mini Fat Rap работи с неподражаеми движения за привличане на пъстърва и други дребни хищници.Модел MFR03 - две тройки куки N..
Показване на 1 и 21 от 104 (5 страници)