0884 194 725

RAPALA


43.30лв.
Комплектът включва:- Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбо...
Комплектът включва:- Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбонова стомана с твърдо никелово покритие за допълнителна издръжливост, благодарение на което клещите ще ви служат годин..
15.30лв.
Комплект от два броя резервни опашки за хибридната примамка X-Rap Peto. Воблерът к...
Комплект от два броя резервни опашки за хибридната примамка X-Rap Peto. Воблерът комбинира ABS твърдо тяло с красиво оцветена, мека PVC опашка, която се прикрепя здраво към тялото с 6-точкова пластина..
41.30лв.
Rapala фенерче, което може да се сложи на шапката с помощта на специална щипка или...
Rapala фенерче, което може да се сложи на шапката с помощта на специална щипка или на главата с лента. Освободете ръцете си и се възползвайте от удобствата на този практичен и качествен аксесоар. ..
38.90лв.
Комплектът включва клещи с кания 16.5 см, които са изработени от карбонова стомана...
Комплектът включва клещи с кания 16.5 см, които са изработени от карбонова стомана с никелово покритие така, че да служат вярно дълги години. Дръжките са ергономични и удобни и се отварят с пружина. К..
32.10лв.
Това е инструмент, с който трябва да разполага всеки риболовец. С негова помощ ще ...
Това е инструмент, с който трябва да разполага всеки риболовец. С негова помощ ще премахнете лесно и бързо старата си и износена линия от макарата. Скоростта на развиване на влакното е около 1,5 m/s, ..
75.60лв.
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработе...
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработено от анодизиран алуминий, който едновременно е лек като перце и издръжлив. Ергономичният дизайн спомага за лесното бо..
102.20лв.
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработе...
Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработено от анодизиран алуминий, който едновременно е лек като перце и издръжлив. Ергономичният дизайн спомага за лесното бо..
19.50лв.
Мултифункционална, стилна и практична ножица, която има дизайн гарантиращ използва...
Мултифункционална, стилна и практична ножица, която има дизайн гарантиращ използването и в многобройни ситуации.Може лесно да се разглоби за по-лесно съхранение и почистване.Намира приложение при отва..
11.10лв.
Този инструмент е задължителен аксесоар, който слага край на безуспешните опити да...
Този инструмент е задължителен аксесоар, който слага край на безуспешните опити да се прегризат или прережат плетените влакна.Остриетата са прибиращи се, а назъбените им ръбове позволяват срязването н..
39.90лв.
Клещи за лесен достъп до дълбокозакачили се куки и други куки, които са трудни за ...
Клещи за лесен достъп до дълбокозакачили се куки и други куки, които са трудни за достигане. Дръжките осигуряват необходимото удобство, от което се нуждаете, докато "ровите" за своята любима примамка...
14.70лв.
Мултифункционален инструмент, който предлага пет различни инструмента в един:Line ...
Мултифункционален инструмент, който предлага пет различни инструмента в един:Line Cutter - резачка (резак) за влакноHook Sharpener - острилка (острило) за кукиRetractable Line Knife - ножче за влакно,..
20.50лв.
Scissors with ergonomic design designed for traditional and micro fiber cutting, f...
Scissors with ergonomic design designed for traditional and micro fiber cutting, fitted with titanium-coated stainless steel blades. Precision Line Scissors features handy handles and a sliding lock c..
16.10лв.
Стикер с логото на легендарната марка Rapala, с който може да споделите страстта с...
Стикер с логото на легендарната марка Rapala, с който може да споделите страстта си към риболова без да жертвате външния вид на своята кола или лодка.Характеристики:- Цвят - хром;- 3M ™ Лепило, устойч..
20.30лв.
Банановата форма на тялото е предпоставка за много широка и изразителна акция. Чов...
Банановата форма на тялото е предпоставка за много широка и изразителна акция. Човката е много удължена, за невероятно дълбоко гмуркане, което дори без специални утежнения достига 9 метра при по-голем..
25.90лв.
Rapala Eco Wear Reflection CapВодонепромокаема и дишаща шапка с козирка в приятен ...
Rapala Eco Wear Reflection CapВодонепромокаема и дишаща шапка с козирка в приятен цвят и регулируема връзка отзад. Характеристиките на трислойната материя са следните - 19 000 мм воден стълб и 4000 г ..
207.20лв.
Гигантска примамка от Rapala, която е специално направена за истинските ценители н...
Гигантска примамка от Rapala, която е специално направена за истинските ценители на марката, които търсят как да оживят интериора на някое помещение, като му придадат специална атмосфера. Много добър ..
190.40лв.
Гигантска примамка от Rapala, която е специално направена за истинските ценители н...
Гигантска примамка от Rapala, която е специално направена за истинските ценители на марката, които търсят как да оживят интериора на някое помещение, като му придадат специална атмосфера. Много добър ..
13.90лв.
Вграденият холографен слой позволява на Glass Shad Rap да бъде като хамелеон – той...
Вграденият холографен слой позволява на Glass Shad Rap да бъде като хамелеон – той отразява заобикалящите го цветове като свои с преливащо блещукане. Когато се използва при ярко слънце или слаба светл..
159.30лв.
Комбинация от модерен стил и пълна функционалност за риболов. Якето е изработено о...
Комбинация от модерен стил и пълна функционалност за риболов. Якето е изработено от ветро- и водоустойчива тъкан - 3000 мм, която диша. Разполага с ватирана подплата, която ще ви пази топли. Може да с..
15.50лв.
Пластмасова версия на легендарния Shad Rap от две части, които излъчват ясно и сил...
Пластмасова версия на легендарния Shad Rap от две части, които излъчват ясно и силно "Аз съм болна рибка". Леко усилената акция веднага променя настроенито на иначе незаинтересованите риби.Модел JSR04..
63.00лв.
Серията продукти по случай 80-та годишнина на Rapala включва оригинален и стилен к...
Серията продукти по случай 80-та годишнина на Rapala включва оригинален и стилен комплект 3 в 1 - кутия с три специално селектирани воблера от модел Rapala MaxRap 13. Комплектът Rapala KIT2 - MaxRap 1..
21.00лв.
Лепка Rapala, която се предлага в три размера - малък, среден и голям. В една опак...
Лепка Rapala, която се предлага в три размера - малък, среден и голям. В една опаковка има три броя от размер, като посочената цена е за опаковка. Удобен аксесоар за покриване на закачените примамки, ..
16.10лв.
Ако искате да ловите придирчиви риби - това е правиланата акция! Потъващият Mini F...
Ако искате да ловите придирчиви риби - това е правиланата акция! Потъващият Mini Fat Rap работи с неподражаеми движения за привличане на пъстърва и други дребни хищници.Модел MFR03 - две тройки куки N..
14.60лв.
Original FloaterВсе още това е примамка номер 1 ! Без значение дали я използвате з...
Original FloaterВсе още това е примамка номер 1 ! Без значение дали я използвате за туичинг на повърхността, дали я водите в плитка вода или я сваляте ниско до дъното с утежнители, акцията на ранена р..
26.50лв.
Rapala Pro Wear lighted (LED) Cap BlackМодерна шапка с козирка с камуфлажен сиво-ч...
Rapala Pro Wear lighted (LED) Cap BlackМодерна шапка с козирка с камуфлажен сиво-черен дизайн на воблери. Шапката разполага с 5 вградени LED лампички на козирката...
16.40лв.
Серия Rapala Squid се откроява с богатата си цветова окраска, която не остава неза...
Серия Rapala Squid се откроява с богатата си цветова окраска, която не остава незабелязана от видове като октопод, сепия, калмар и други. Може да се използват при риболов от брега или от лодка.Размер ..
33.60лв.
Механичен кантар Rapala RCD Clock Scale, който може да използвате за измерване на ...
Механичен кантар Rapala RCD Clock Scale, който може да използвате за измерване на тегло до 12 кг...
58.70лв.
Автоматичен аератор, който се задейства при допир с вода. Модерният дизайн и компа...
Автоматичен аератор, който се задейства при допир с вода. Модерният дизайн и компактният размер осигуряват неочаквано добра ефективност. Работи с 3 C батерии и обработва 1.5 литра за една минута. Издъ..
4.90лв.
Лесно за използване точило за ножове, което работи с две стъпки - първата е с черн...
Лесно за използване точило за ножове, което работи с две стъпки - първата е с черно точило за грубо заточване на затъпени ножове, а втората стъпка е фино полиране за изключително остра повърхност с бя..
40.30лв.
Клещи с магнити, които държат клещите отворени, като по този начин се избягва изпо...
Клещи с магнити, които държат клещите отворени, като по този начин се избягва използването и износването на пружина. Клещите са изключително удобни за манипулации с една ръка и няма да ви подведат дор..
29.30лв.
Здрава магнитна закачалка с карабинер, идеална за кепове или други големи инструме...
Здрава магнитна закачалка с карабинер, идеална за кепове или други големи инструменти и аксесоари, които желаете да прикрепите към своя елек или друго риболовно облекло. Формата на магнитите позволява..
34.90лв.
Лентов метър с пружина, който показва дължина до 150 сантиметра. Цифрите са големи...
Лентов метър с пружина, който показва дължина до 150 сантиметра. Цифрите са големи, лесни за виждане, а на всеки 10 сантиметра има ясен индикатор. Материалът, от който е изработен метърът е водоустойч..
20.00лв.
Тънките захващащи челюсти осигуряват отличен контрол при работа с клещите и достъп...
Тънките захващащи челюсти осигуряват отличен контрол при работа с клещите и достъп до труднодостъпни места.Изработени са от здрава въглеродна стомана, а щипците имат и никелово покритие. Размерът им е..
36.40лв.
Зареждачка за воблери Rapala, с която може да зареждате своите светещи примамки. Р...
Зареждачка за воблери Rapala, с която може да зареждате своите светещи примамки. Размерът е подходящ за зареждане на твърди, меки примамки с размер до 15см...
43.30лв.
Телескопична канджа, изработена от лек алуминий, който същевременно е изключително...
Телескопична канджа, изработена от лек алуминий, който същевременно е изключително здрав и може да издържи на големи и зъбати риби. Дължината на канджата е 25-60 см...
22.30лв.
Rip StopОпашката на новия RipStop™ създава една енергична бляскаща игра на воблера...
Rip StopОпашката на новия RipStop™ създава една енергична бляскаща игра на воблера. Самата примамка се движи стрелкащо и хаотично, докато я подръпвате, а когато спрете, тя застива, като започва бавно ..
39.20лв.
С помощта на този линеен брояч на влакно ще можете да презентирате всеки път вашат...
С помощта на този линеен брояч на влакно ще можете да презентирате всеки път вашата примамка на желаната дълбочина, като по този начин тя ще е в зоната на ударите, а успехът ви ще е гарантиран. Диспле..
19.60лв.
С помощта на тези клещи, ще можете да сменяте split ring-овете на примамките си из...
С помощта на тези клещи, ще можете да сменяте split ring-овете на примамките си изключително бързо. Мекото покритие на дръжките осигурява стабилен захват, а пружината позволява лесна работа с една рък..
7.70лв.
Ножицата разрязва всякакви плетени влакна без вероятност от приплъзване, благодаре...
Ножицата разрязва всякакви плетени влакна без вероятност от приплъзване, благодарение на назъбения режещ ръб.Отворите за пръстите са уголемени. Изработена е от неръждаема стомана...
55.30лв.
Очила от серия Rapala Vision Gear, осигуряващи защита от UVA и UVB лъчите. Стъклат...
Очила от серия Rapala Vision Gear, осигуряващи защита от UVA и UVB лъчите. Стъклата са поляризирани, а рамките - леки и здрави. Моделът е с противохлъзгащи антиалергични подложки за носа...
55.30лв.
Очила от серия Rapala Vision Gear, осигуряващи защита от UVA и UVB лъчите. Стъклат...
Очила от серия Rapala Vision Gear, осигуряващи защита от UVA и UVB лъчите. Стъклата са поляризирани, а рамките - леки и здрави. Моделът е с противохлъзгащи антиалергични подложки за носа...
55.30лв.
Очила от серия Rapala Vision Gear, осигуряващи защита от UVA и UVB лъчите. Стъклат...
Очила от серия Rapala Vision Gear, осигуряващи защита от UVA и UVB лъчите. Стъклата са поляризирани, а рамките - леки и здрави. Моделът е с противохлъзгащи антиалергични подложки за носа...
86.80лв.
Перфектният комплект за всеки риболовец, който включва 21.5-сантиметрови клещи с к...
Перфектният комплект за всеки риболовец, който включва 21.5-сантиметрови клещи с кания и 14-сантиметров форцепс. Клещите са от неръждаема стомана и притежават резци за рязане на метални поводи или кук..
47.60лв.
Комплектът включва: - Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карб...
Комплектът включва: - Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбонова стомана с твърдо никелово покритие за допълнителна издръжливост, благодарение на което клещите ще ви служат годи..
81.20лв.
- Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбонова стомана с твър...
- Висококачествени клещи с дължина 16см. Изработени са от карбонова стомана с твърдо никелово покритие за допълнителна издръжливост, благодарение на което клещите ще ви служат години наред. Мекото пок..
81.90лв.
Дизайнът на куките осигурява 60% повече мощ за отрязването на големи куки, дебели ...
Дизайнът на куките осигурява 60% повече мощ за отрязването на големи куки, дебели влакна и поводи с лекота. Изработени са от карбонова стомана с никелово покритие за по-голяма устойчивост на корозия, ..
81.90лв.
Възползвайте се от 60% повече мощ, когато се налага да премахнете куки, кримпове и...
Възползвайте се от 60% повече мощ, когато се налага да премахнете куки, кримпове и други подобни аксесоари. Клещите са изработени от карбонова стомана с никелово покритие за по-голяма устойчивост на к..
31.90лв.
Здрави клещи с пружина за работа с клещи и сплит рингове. Позволяват лесна употреб...
Здрави клещи с пружина за работа с клещи и сплит рингове. Позволяват лесна употреба с една ръка. Дължина - 16 см...
18.90лв.
Специално изработени клещи за соленоводен риболов, които са проектирани да издържа...
Специално изработени клещи за соленоводен риболов, които са проектирани да издържат години вярна служба. Изработени са от издръжлива карбонова стомана с никелово покритие. Разполагат с удобна ергономи..
20.00лв.
Scatter Rap CountdownПодвижна, пъргава, с насечена акция, с която никоя друга прим...
Scatter Rap CountdownПодвижна, пъргава, с насечена акция, с която никоя друга примамка не може да се сравнява. Scatter Rap® CountDown плува, като променя посоката си непрекъснато и внезапно – пълна им..
Показване на 1 и 50 от 159 (4 страници)