0884 194 725

Чанти, раници и сакове

Чанти, раници и сакове
43.40лв.
CZ Чанта Predator-Z Oplus OP Spinning BagСпининг чанта предназначена за съхранение...
CZ Чанта Predator-Z Oplus OP Spinning BagСпининг чанта предназначена за съхранение и транспортиране на различни видове аксесоари. Въпреки компактния си размер, тя е доста просторена, стилна и практичн..
46.90лв.
FL чанта с кутии - 4501STFlambeau чанта с отделения, които включват следните кутии...
FL чанта с кутии - 4501STFlambeau чанта с отделения, които включват следните кутии: 1 брой кутия модел 3003 и 2 броя кутия модел 4006. Чантата е практична и удобна за носене и съхранение на кутии за р..
62.00лв.
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K...
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб. Този практичен органайзер е с две отделения..
50.00лв.
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K...
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб. Комплектът включва осем пластмасови бурканчета з..
24.00лв.
Чанта предназначена за транспортиране и сушене на протеинови топчета. Направе...
Чанта предназначена за транспортиране и сушене на протеинови топчета. Направена е от гумирана материя и е с цип.Лесна е за транспортиране. Не абсорбира вода и миризми.-Размери: 36x36x11 см...
31.08лв.
Тази изолирана чанта е идеална за приготвяне на ястия. С двойни ципове, вътрешен д...
Тази изолирана чанта е идеална за приготвяне на ястия. С двойни ципове, вътрешен джоб, две странични мрежести джоба, две дръжки и подплатена презрамка, това е продукт, без който никой рибар не може! (..
51.12лв.
Голяма камуфлажна чанта от NGT с голямо главно отделение и 3 външни джоба с цип пл...
Голяма камуфлажна чанта от NGT с голямо главно отделение и 3 външни джоба с цип плюс мрежести отделения. Подплатени дръжки и  регулируема презрамка.Чантата е изработена от водоустойчив 600D полие..
21.80лв.
Камуфлажна Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена о...
Камуфлажна Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена от 600 полиестер с PVC подплата. За съхранение на стръв и дипове.Размер: 29 x 16 x 8смМарка: NGT..
33.40лв.
Нова голяма чанта, идеална за съхранение на различни предмети, включително някои с...
Нова голяма чанта, идеална за съхранение на различни предмети, включително някои столове.Размер: 65 х 54 х 15 смМарка: NGT..
54.30лв.
Голям маслинено зелен сак с голямо главно отделение и 3 щедри външни джоба с цип и...
Голям маслинено зелен сак с голямо главно отделение и 3 щедри външни джоба с цип и мрежесто отделение. Сакът има поплатени дръжки и регулируема презрамка. Произведен от водоустойчив 600D полиестер с P..
36.60лв.
Чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съх...
Чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съхранение на различни неща. Има и допълнителен мрежест джоб отпред.Подплатени дръжки и регулируема презрамка са включени..
42.98лв.
Камуфлажна чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с...
Камуфлажна чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съхранение на различни неща. Подплатени дръжки и регулируема презрамка са включени.Изработена от водоустойчив ..
59.80лв.
Голям сак с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за...
Голям сак с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съхранение на различни неща. Има и допълнителен мрежест джоб отпред.Подплатени дръжки и регулируема презрамка са вклю..
48.50лв.
Тази изолирана чанта е идеална за носене на различни неща като вашите сандвичи и н...
Тази изолирана чанта е идеална за носене на различни неща като вашите сандвичи и напитки, дори стръв! С допълнителен външен джоб, дръжка за носене, регулируема презрамка и гумени крачета, тази чанта е..
37.46лв.
Чанта за легло направена от 600D полиестерен материал с PVC покритие и облицован с...
Чанта за легло направена от 600D полиестерен материал с PVC покритие и облицован с 210D найлон. Водоустойчива за защита на леглото/стола ви с добре подплатена регулируема презрамка и дръжка за носене...
NGT Glug Bag, Чанта с 6 Бурканчета
Sale
20.40лв. 23.50лв.
Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена от 600 полие...
Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена от 600 полиестер с PVC подплата. За съхранение на стръв и дипове.Размер: 29 x 16 x 8смМарка: NGT..
53.40лв.
Сакът XPR разполага с пет външни джоба и основно отделение. Подплатените дръжки и ...
Сакът XPR разполага с пет външни джоба и основно отделение. Подплатените дръжки и подплатената регулируема презрамка са стандартни. Изработена от водоустойчив 600D полиестер с PVC подложка.Размер: 61 ..
30.80лв.
Нов малък сак, който със сигурност ще бъде популярен. Нашият "Quickfish" е по-квад...
Нов малък сак, който със сигурност ще бъде популярен. Нашият "Quickfish" е по-квадратен като дизайн а и държи четири от нашите 7 + 1 кутии за аксесоари. Освен това има отделение за съхранение отпред, ..
15.38лв.
Луксозна чанта за кепове с презрамка за лесно пренасяне. Чантата има джоб за дръжк...
Луксозна чанта за кепове с презрамка за лесно пренасяне. Чантата има джоб за дръжката на кепа от външнарт страна. Размер: 117 x 15смМарка: NGT..
26.40лв.
XPR хладилна чанта е стилна чанта, предназначена за храна. Включва 4-степенна терм...
XPR хладилна чанта е стилна чанта, предназначена за храна. Включва 4-степенна термо технология за поддържане на температурата, което я прави идеалена за напитки, сандвичи и т.н. ... Освен това има доп..
77.98лв.
XPR Camouflage Раницата има две главни отделения разделени с цип. Има и три допълн...
XPR Camouflage Раницата има две главни отделения разделени с цип. Има и три допълнителни странични отделения за съхранение на аксесоари. Раницата е зцяло подплатена и може да се завърже и около кръста..
Показване на 1 и 21 от 61 (3 страници)