0884 194 725

Чанти, раници и сакове

Чанти, раници и сакове
43.40лв.
CZ Чанта Predator-Z Oplus OP Spinning BagСпининг чанта предназначена за съхранение...
CZ Чанта Predator-Z Oplus OP Spinning BagСпининг чанта предназначена за съхранение и транспортиране на различни видове аксесоари. Въпреки компактния си размер, тя е доста просторена, стилна и практичн..
46.90лв.
FL чанта с кутии - 4501STFlambeau чанта с отделения, които включват следните кутии...
FL чанта с кутии - 4501STFlambeau чанта с отделения, които включват следните кутии: 1 брой кутия модел 3003 и 2 броя кутия модел 4006. Чантата е практична и удобна за носене и съхранение на кутии за р..
29.90лв.
Много практично кошче за мухарски риболов. Вътрешността му е от преплетени върбо...
Много практично кошче за мухарски риболов. Вътрешността му е от преплетени върбови клонки, които запазват улова свеж дори в най-топлите летни дни. Отвън кошчето е облицовано с обвивка от Cordura и..
26.90лв.
Много удобна и практична чанта с презрамка и четири големи джоба, два от, които ...
Много удобна и практична чанта с презрамка и четири големи джоба, два от, които са странични и два разположени в предната част. Размера е отлично подбран за еднодневен риболов и регулирането на пр..
52.90лв.
Чанта на Formax за кръста с 14 джоба и много допълнителни екстри за закачане на ...
Чанта на Formax за кръста с 14 джоба и много допълнителни екстри за закачане на най-различни смазки и типети. Много удобна и ергономична!..
74.90лв.
Много удобна и практична чанта с презрамка и две кутии за примамки! 30см х 25см х ...
Много удобна и практична чанта с презрамка и две кутии за примамки! 30см х 25см х 12см...
62.00лв.
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K...
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб. Този практичен органайзер е с две отделения..
50.00лв.
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K...
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб. Комплектът включва осем пластмасови бурканчета з..
24.00лв.
Чанта предназначена за транспортиране и сушене на протеинови топчета. Направе...
Чанта предназначена за транспортиране и сушене на протеинови топчета. Направена е от гумирана материя и е с цип.Лесна е за транспортиране. Не абсорбира вода и миризми.-Размери: 36x36x11 см...
31.08лв.
Тази изолирана чанта е идеална за приготвяне на ястия. С двойни ципове, вътрешен д...
Тази изолирана чанта е идеална за приготвяне на ястия. С двойни ципове, вътрешен джоб, две странични мрежести джоба, две дръжки и подплатена презрамка, това е продукт, без който никой рибар не може! (..
51.12лв.
Голяма камуфлажна чанта от NGT с голямо главно отделение и 3 външни джоба с цип пл...
Голяма камуфлажна чанта от NGT с голямо главно отделение и 3 външни джоба с цип плюс мрежести отделения. Подплатени дръжки и  регулируема презрамка.Чантата е изработена от водоустойчив 600D полие..
21.80лв.
Камуфлажна Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена о...
Камуфлажна Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена от 600 полиестер с PVC подплата. За съхранение на стръв и дипове.Размер: 29 x 16 x 8смМарка: NGT..
33.40лв.
Нова голяма чанта, идеална за съхранение на различни предмети, включително някои с...
Нова голяма чанта, идеална за съхранение на различни предмети, включително някои столове.Размер: 65 х 54 х 15 смМарка: NGT..
54.30лв.
Голям маслинено зелен сак с голямо главно отделение и 3 щедри външни джоба с цип и...
Голям маслинено зелен сак с голямо главно отделение и 3 щедри външни джоба с цип и мрежесто отделение. Сакът има поплатени дръжки и регулируема презрамка. Произведен от водоустойчив 600D полиестер с P..
36.60лв.
Чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съх...
Чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съхранение на различни неща. Има и допълнителен мрежест джоб отпред.Подплатени дръжки и регулируема презрамка са включени..
42.98лв.
Камуфлажна чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с...
Камуфлажна чанта с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съхранение на различни неща. Подплатени дръжки и регулируема презрамка са включени.Изработена от водоустойчив ..
59.80лв.
Голям сак с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за...
Голям сак с просторно, изолирано главно отделение, три щедри външни джоба с цип за съхранение на различни неща. Има и допълнителен мрежест джоб отпред.Подплатени дръжки и регулируема презрамка са вклю..
48.50лв.
Тази изолирана чанта е идеална за носене на различни неща като вашите сандвичи и н...
Тази изолирана чанта е идеална за носене на различни неща като вашите сандвичи и напитки, дори стръв! С допълнителен външен джоб, дръжка за носене, регулируема презрамка и гумени крачета, тази чанта е..
37.46лв.
Чанта за легло направена от 600D полиестерен материал с PVC покритие и облицован с...
Чанта за легло направена от 600D полиестерен материал с PVC покритие и облицован с 210D найлон. Водоустойчива за защита на леглото/стола ви с добре подплатена регулируема презрамка и дръжка за носене...
NGT Glug Bag, Чанта с 6 Бурканчета
Sale
21.98лв. 23.50лв.
Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена от 600 полие...
Чанта с 6 бурканчета (включени) на NGT с дръжка за носене, изработена от 600 полиестер с PVC подплата. За съхранение на стръв и дипове.Размер: 29 x 16 x 8смМарка: NGT..
53.40лв.
Сакът XPR разполага с пет външни джоба и основно отделение. Подплатените дръжки и ...
Сакът XPR разполага с пет външни джоба и основно отделение. Подплатените дръжки и подплатената регулируема презрамка са стандартни. Изработена от водоустойчив 600D полиестер с PVC подложка.Размер: 61 ..
30.80лв.
Нов малък сак, който със сигурност ще бъде популярен. Нашият "Quickfish" е по-квад...
Нов малък сак, който със сигурност ще бъде популярен. Нашият "Quickfish" е по-квадратен като дизайн а и държи четири от нашите 7 + 1 кутии за аксесоари. Освен това има отделение за съхранение отпред, ..
15.38лв.
Луксозна чанта за кепове с презрамка за лесно пренасяне. Чантата има джоб за дръжк...
Луксозна чанта за кепове с презрамка за лесно пренасяне. Чантата има джоб за дръжката на кепа от външнарт страна. Размер: 117 x 15смМарка: NGT..
26.40лв.
XPR хладилна чанта е стилна чанта, предназначена за храна. Включва 4-степенна терм...
XPR хладилна чанта е стилна чанта, предназначена за храна. Включва 4-степенна термо технология за поддържане на температурата, което я прави идеалена за напитки, сандвичи и т.н. ... Освен това има доп..
77.98лв.
XPR Camouflage Раницата има две главни отделения разделени с цип. Има и три допълн...
XPR Camouflage Раницата има две главни отделения разделени с цип. Има и три допълнителни странични отделения за съхранение на аксесоари. Раницата е зцяло подплатена и може да се завърже и около кръста..
20.35лв.
Нова и подобрена удобна чанта за аксесоари, която се закрепва към легло или стол, ...
Нова и подобрена удобна чанта за аксесоари, която се закрепва към легло или стол, подходяща за съхранение на списания, напитки и всякакви други неща. Изработена от формован EVA и 2 велкро ленти, които..
9.86лв.
Чанта за кеп NGT Размер: 117 x 15смМарка: NGT.....
Чанта за кеп NGT Размер: 117 x 15смМарка: NGT..
95.20лв.
Компактна чанта за съхранение на риболовни аксесоари, която се носи на кръста. Отл...
Компактна чанта за съхранение на риболовни аксесоари, която се носи на кръста. Отличава се със следните характеристики:- Отделения за бърз достъп до клещи;- Главното отделение побира Rapala кутии разм..
74.20лв.
Теглото на чантата е малко, а предимствата големи. Проектирана е да побира до 4 ку...
Теглото на чантата е малко, а предимствата големи. Проектирана е да побира до 4 кутии с размер 3600. Достатъчно голяма, за да побере най-важните ви принадлежности, а в същото време, достатъчно лека, з..
41.00лв.
Луксозен органайзер за воблери с две отделения, създаден от висококачествен водоне...
Луксозен органайзер за воблери с две отделения, създаден от висококачествен водонепромокаем материал. Могат да се съхраняват 24 воблера. -Размери: 30х18х9 см. ..
100.80лв.
SB чанта с кутии Slimline Fly Box KitИзключително удобна дизайнерска чантичка за м...
SB чанта с кутии Slimline Fly Box KitИзключително удобна дизайнерска чантичка за мухари, съдържаща 5 кутии модел 14750. Размерите на чантичката са само 20 х 12 х 8 см! Общия брой на мухите, които може..
70.00лв.
Сак Shimano Commercial Dura CarryallКомпактен сак, идеален за риболовците, които п...
Сак Shimano Commercial Dura CarryallКомпактен сак, идеален за риболовците, които практикуват мачов риболов. Разполага с едно голямо вътрешно отделение, термално изолирано, за да запази стръвта хладна...
57.10лв.
Сак Super Ultegra CarryallКомпактен сак, идеален за риболовците, които практикуват...
Сак Super Ultegra CarryallКомпактен сак, идеален за риболовците, които практикуват мачов риболов. Комбинира 2000 Denier nylon, PVC покритие и отличен дизайн. Състои се от джоб, който може да побере дв..
99.00лв.
Много практичен аксесоар за риболовци, които не харесват елеци и предпочитат дви...
Много практичен аксесоар за риболовци, които не харесват елеци и предпочитат движенията им да са по свободни. 10 джоба. Всякакви добавки и закачалки за дреболий. Ципове YKK...
139.00лв.
Много удобна и практична чанта на Vision за по-едри аксесоари, с преместваеми от...
Много удобна и практична чанта на Vision за по-едри аксесоари, с преместваеми отделения, в която можете да сложите вашите макари, фотоапарат или всякакви аксесоари за мухарски риболов. Здрави и на..
109.00лв.
Много удобна и практична чанта на Vision с преместваеми отделения, в която может...
Много удобна и практична чанта на Vision с преместваеми отделения, в която можете да сложите вашите макари, фотоапарат или всякакви аксесоари за мухарски риболов. Здрави и надеждни ципове, презрам..
35.00лв.
Класьор Astuccio - TubertiniКласьор Astuccio за съхранение на изкуствени примамк...
Класьор Astuccio - TubertiniКласьор Astuccio за съхранение на изкуствени примамки с куки, с отделни секции за предотвратяване заплитането между примамките. Изработен от висококачествен и водоуст..
27.50лв.
Класьор за джиг примамки ABE754 - Cross Factor Много компактен класьор за джиг пр...
Класьор за джиг примамки ABE754 - Cross Factor Много компактен класьор за джиг примамки с велкро затваряне. Изработен от водоустойчив материал. Състои се от 8 мрежести джоба, идеални за изсушаван..
17.50лв.
Класьор за поводи 34 см - JaxonКласьор, който може да се побере във всички саков...
Класьор за поводи 34 см - JaxonКласьор, който може да се побере във всички сакове, чанти, платформи и др. Изработен от качествени материали. Кожено покритие. Лесен за транспортиране. Дължина 34 ..
28.00лв.
Класьор за поводи 38 см - Tubertini Класьор за поводи с четири отделения. Предназ...
Класьор за поводи 38 см - Tubertini Класьор за поводи с четири отделения. Предназначен е за поводи с дължини: 20, 25, 30, 35 и 40 см. Размери: 43 х 9 х 2.8 см. ..
66.70лв.
Раница FilStar Deluxe /KK 21-8/Голяма раница с едно вътрешно отделение, което се з...
Раница FilStar Deluxe /KK 21-8/Голяма раница с едно вътрешно отделение, което се затваря с връвчица и капак. Капакът разполага с джоб с цип в най-горната си част. От едната си страна раницата има джоб..
36.30лв.
Раница FilStar KK 21-1 малкаЕднокамерна раница за транспортиране на рибарски прина...
Раница FilStar KK 21-1 малкаЕднокамерна раница за транспортиране на рибарски принадлежности изработена от дебел и устойчив водонепроницаем плат. Големи странични джобове отговарящи на размера на станд..
43.50лв.
Раница FilStar KK 21-2 среднаЕднокамерна раница за транспортиране на рибарски прин...
Раница FilStar KK 21-2 среднаЕднокамерна раница за транспортиране на рибарски принадлежности изработена от дебел и устойчив водонепроницаем плат. Големи странични джобове отговарящи на размера на стан..
46.40лв.
Раница FilStar KK 21-3 голямаМногокамерна раница за транспортиране на рибарски при...
Раница FilStar KK 21-3 голямаМногокамерна раница за транспортиране на рибарски принадлежности изработена от дебел и устойчив водонепроницаем плат. Големи странични джобове отговарящи на размера на ста..
47.90лв.
Раница FilStar PRO голяма /KK 21-5/Многокамерна раница за транспортиране на рибарс...
Раница FilStar PRO голяма /KK 21-5/Многокамерна раница за транспортиране на рибарски принадлежности и за туризъм, изработена от дебел и устойчив водонепроницаем плат. Големи странични джобове отговаря..
43.50лв.
Раница FilStar PRO средна /KK 21-4/Еднокамерна раница за транспортиране на рибарск...
Раница FilStar PRO средна /KK 21-4/Еднокамерна раница за транспортиране на рибарски принадлежности и за туризъм, изработена от дебел и устойчив водонепроницаем плат. Големи странични джобове отговарящ..
183.30лв.
Раница Rage Voyager Rucksack & 4 boxesРаница за риболов, заредена с 4 броя сре...
Раница Rage Voyager Rucksack & 4 boxesРаница за риболов, заредена с 4 броя средноголеми кутии. Разполага с две големи отделения, като достъпът до едното е отпред, а на другото отгоре; притежава по..
69.70лв.
Раница Rapala Sportsman 25Водоустойчивият материал, от който е изработена раницата...
Раница Rapala Sportsman 25Водоустойчивият материал, от който е изработена раницата, предпазва вашите принадлежности и приспособления всеки път когато сте на излет. Раменните презрамки са регулируеми, ..
189.00лв.
Раница Rapala Urban Back PacRapala Urban Backpack притежава модерен градски дизайн...
Раница Rapala Urban Back PacRapala Urban Backpack притежава модерен градски дизайн. Предлага изключително разнообразие от екстри, улесняващи модерния риболовец и е с капацитет от 25 литра.МоделРазмер,..
66.70лв.
Раница Кorum RucksackРаница отличаваща се със своя иновативен дизайн взаимствал на...
Раница Кorum RucksackРаница отличаваща се със своя иновативен дизайн взаимствал най-доброто от раниците за планинарство. Отличен избор за всеки рибар, който търси най-новия и подобрен продукт от своя ..
Показване на 1 и 50 от 98 (2 страници)