0884 194 725

Спининг

Спининг

Спининговият прът е универсален и освен за спинингов риболов се използва и за риболов на дъно и с булдо. Изискванията към тях са точно противоположни в сравнение с дънаджийските пръти. При воденето на булдо, блесна, воблер или туистер прътът през цялото време е в ръцете на въдичаря. Той трябва да е лек, с къса ръкохватка (едноръчният), а за дънен риболов (двуръчният) – с по-дълга ръкохватка. За един натоварен излет той прави и по над хиляда замятания.19.98лв.
Идеален 6 футов спининг или стартов прът. Също така удобен за влачене или лека раб...
Идеален 6 футов спининг или стартов прът. Също така удобен за влачене или лека работа по море!  Марка   ANGLING PURSUITS  Име Sportstar  Брой 2 (2 секции)  Дължина ft / m..
37.00лв.
Универсална спининг въдица подходяща за риболов в язовири, езера и реки. Отлична е...
Универсална спининг въдица подходяща за риболов в язовири, езера и реки. Отлична е за начинаещи риболовци и е на достъпна цена. Конструирана от композитен материал подсилен в долната част на въдицата ..
40.00лв.
EXEL AXPERION е универсална спининг въдица за начинаещи рибари. Подходяща е за риб...
EXEL AXPERION е универсална спининг въдица за начинаещи рибари. Подходяща е за риболов в язовири, езера и реки. Въдицата е конструирана от композитен материал подсилен в долната част с кръстосани опле..
15.00лв.
AWAS ICE CUBE е въдица за лед от една секция, изработена от висококачествен H.R.S....
AWAS ICE CUBE е въдица за лед от една секция, изработена от висококачествен H.R.S. карбон, който се характеризира с точна обработка и много ниско тегло. Въдицата е снабдена с плъзгащ макародържач..
136.00лв.
Спининг въдица изработена от високомодулен Radial Reverse Mitsubishi карбон. ...
Спининг въдица изработена от високомодулен Radial Reverse Mitsubishi карбон. N'GAGE BEAST STAGE е въдица с перфектен баланс и строй, чувствителен връх и при замятане работи с максимална мощност.&..
169.00лв.
Спининг въдица с перфектен баланс и строй, чувствителен връх и отлична мощност при...
Спининг въдица с перфектен баланс и строй, чувствителен връх и отлична мощност при замятане.Awa-Shima N'Gage BEAST STAGE е изработена от високомодулен Radial Reverse Mitsubishi карбон и е оборудвана с..
75.00лв.
TORNADO FAST е телескопична спининг въдица на къса сглобка, с плътен карбонов шпиц...
TORNADO FAST е телескопична спининг въдица на къса сглобка, с плътен карбонов шпиц връх. Изработена е от високомодулен Mitsubishi карбон. Въдицата е с впечатляващо малка транспортна дължина. ..
224.00лв.
Пръчка подходяща за Slow Jigging, Light Jigging или Bay Jigging.Тънка здрава карбо...
Пръчка подходяща за Slow Jigging, Light Jigging или Bay Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с много чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 1,9мм.Диаметър на бланката при основата 11,9ммРаз..
212.00лв.
Пръчка създадена за Light Jigging, но може да се използва и за Slow Jigging или In...
Пръчка създадена за Light Jigging, но може да се използва и за Slow Jigging или Inchiku.Тънка здрава карбонова бланка с чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 2,3мм.Диаметър на бланката при ..
198.00лв.
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувстви...
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 2,2мм.Диаметър на бланката при основата 9,9ммРазглобява се от дръжката.Макар..
207.00лв.
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувстви...
Пръчка създадена специално за Slow Jigging.Тънка здрава карбонова бланка с чувствителен връх.Диаметър на бланката при върха 2,2мм.Диаметър на бланката при основата 12,3мм.Разглобява се от дръжката.Мак..
99.00лв.
Спинингов прът изработен от карбон, окомплектован с дръжка от натурален корк и S-S...
Спинингов прът изработен от карбон, окомплектован с дръжка от натурален корк и S-SIC водачи.Характеристики: Дължина: 3,30 м. Транспортна дължина: 170 см. Водачи: 7 бр. Акция: HH (2..
62.40лв.
Finesse SpinОтлична спинингова пръчка, която предлага несравнимо качество за ценат...
Finesse SpinОтлична спинингова пръчка, която предлага несравнимо качество за цената си. Лайтовата серия притежава бърз строй, бланките са изработени от 30Т графит, а теглото на пръчките е изключително..
105.00лв.
Спининг въдица с бърза акция и тънка бланка, която е перфектно балансирана и лека....
Спининг въдица с бърза акция и тънка бланка, която е перфектно балансирана и лека. LOOMIS & FRANKLIN CLASSIC PREDATOR e конструирана е от Intermediate Modulus IM7 карбон, който е лек и здрав. Снаб..
108.00лв.
Елегантна спининг въдица на две секции с различна дължина, изработени от Intermedi...
Елегантна спининг въдица на две секции с различна дължина, изработени от Intermediate Modulus IM7 карбон, който е много лек и здрав. LOOMIS & FRANKLIN DROP SHOT е с бърза акция и отличен строй. Пр..
153.00лв.
Спининг въдица на две части с бърза акция и отличен строй. Finesse Rig e фина и ул...
Спининг въдица на две части с бърза акция и отличен строй. Finesse Rig e фина и ултралека, изработена от Intermediate Modulus IM7 карбон. Предназначена е за риболов с ултралеки примамки с тегло до 7 г..
144.00лв.
Finesse Rig e фина и ултралека спининг въдица, изработена от Intermediate Modulus ...
Finesse Rig e фина и ултралека спининг въдица, изработена от Intermediate Modulus IM7 карбон. Предназначена е за риболов с ултралеки примамки с тегло до 5 грама. Въдицата е с бърза акция и параболично..
120.00лв.
Спининг въдица на две секции с бърза акция и перфектен строй. Изработена е от Inte...
Спининг въдица на две секции с бърза акция и перфектен строй. Изработена е от Intermediate Modulus IM7 карбон, който е лек и здрав. Въдицата е снабдена с висококачествени SIC водачи с антивибрационно ..
126.00лв.
Loomis & Franklin Trout Spinning е лека, компактна и фина спининг въдица, отли...
Loomis & Franklin Trout Spinning е лека, компактна и фина спининг въдица, отлична за риболов с примамки между 2 и 8 грама. Въдицата е с бърза акция и перфектен строй. Изработена е от Intermediate ..
29.98лв.
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани,изпо...
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани,използвайки тактика на дебнене. Доставя се в платнен калъф.Марка NGTИме Carp StalkerЧасти 2Дължина ft / m 8ft / 2.4mК..
34.98лв.
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани,изпо...
Това е един от най-продаваните ни пръти! 8-футов шарански прът за едри шарани,използвайки тактика на дебнене. Доставя се в платнен калъф.Марка NGTИме Carp StalkerЧасти 2Дължина ft / m 8ft / 2.4mК..
Показване на 1 и 21 от 61 (3 страници)