0884 194 725

Морски / Сомски

Морски / Сомски

Целта на този риболов предполага замятането на голяма дистанция с тежко олово. Често по линията има и хранилка или самата стръв (капан на кюспе) изпълнява тази роля. Предполага се също, че любителите на риболова на тежко имат на ум съвсем друга рибешка клиентела, която без много зор би потрошила среден клас телескоп за леко като клечка за зъби. Дължината на тези прътове се движи в рамките между 2 и 3,5 метра. Те са способни обаче да изхвърлят утежняване между 60 и 200 грама.27.98лв.
3.6м Телескопичен Beachcaster, направен от здрав стъклопласт,проектиран специално ...
3.6м Телескопичен Beachcaster, направен от здрав стъклопласт,проектиран специално за морски риболов. -Марка: Angling Persuits-Име: Beachcaster-Части: 1 (6 секции )-Дължина: 12ft/3.6м-Акция:50-150..
39.20лв.
Най-продаваната Beachcaster въдица, 3.6м и тежест на изхвърляне 113 – 170гр. ...
Най-продаваната Beachcaster въдица, 3.6м и тежест на изхвърляне 113 – 170гр. -Марка: Angling Pursuits-Име на въдицата: Beachcaster Max-Части: 2-Дължина: 12ft/3.6м-Цвят: Черен-Материал: Стъклоплас..
25.00лв.
Фибростъкло, 6 фута, 2 части въдица за лодка,акция 25 lb, идеална за начинаещи и н...
Фибростъкло, 6 фута, 2 части въдица за лодка,акция 25 lb, идеална за начинаещи и напреднали.  Марка ANGLING PURSUITS  Име  Boat Max  Част 2 (2 части)  Дължина ft / m 6ft ..
62.00лв.
AIRAKI BLUE BAYLINER е въдица от една част за риболов от лодка. Произведена от H.R...
AIRAKI BLUE BAYLINER е въдица от една част за риболов от лодка. Произведена от H.R.S Multilayer Fibrecore, въдицата е невероятно силна, надеждна и понасяща големи натоварвания. Предназначена е както з..
105.00лв.
Прът за вертикален джигинг, направен от високомодулен многопластов Mitsubishi карб...
Прът за вертикален джигинг, направен от високомодулен многопластов Mitsubishi карбон. Подходящ е за всякакво време и е изпитан при всякакви условия. Изключително здрав, твърд и надежден. Снабден е с в..
184.00лв.
Фантастична е единствената дума, с която може да се опише тази въдица, посветена н...
Фантастична е единствената дума, с която може да се опише тази въдица, посветена на техниката за риболов на сом.Бланката е изумително тънка, лека и балансирана. Но в същото време въдицата е достатъчно..
195.00лв.
Супер надеждна и здрава въдица за риболов на сом от лодка, която се справя безпроб...
Супер надеждна и здрава въдица за риболов на сом от лодка, която се справя безпроблемно с екстремните натоварвания свързани с мощните удари на едрите хищници. CATGEAR INLINE EXTREME e въдица с IN..
253.80лв.
Deep Monster Slow Jigger II е втора генерация от серията за така популярния през п...
Deep Monster Slow Jigger II е втора генерация от серията за така популярния през последните години slow jigging. Моделът е оборудван с Fuji макародържач, водачи Fuji Alconite K-Guides и EVA дръжка. Пр..
107.30лв.
Дължина 2.05м (1 + 1 section). Висококачествена карбонова бланка. Висококачествена...
Дължина 2.05м (1 + 1 section). Висококачествена карбонова бланка. Висококачествена, ергономична EVA дръжка (70 см) с надежден метален gimbal.Размер, мАкция, грТрансп. дължина, мТегло, грЦена  &nb..
124.70лв.
Дължина 3.0 м (2 sections). Висококачествена карбонова бланка. Висококачествена, е...
Дължина 3.0 м (2 sections). Висококачествена карбонова бланка. Висококачествена, ергономична EVA дръжка. Акция - 40-120гр. Надеждни "heavy duty" водачи - 11 бр.Размер, мАкция, грТрансп. дължина, мТегл..
28.30лв.
Здрава и същевременно чувствителна бланка - Ергономична двойна EVA дръжка - SIC во...
Здрава и същевременно чувствителна бланка - Ергономична двойна EVA дръжка - SIC водачи - 1 секция + дръжка.Размер, мАкция, грТрансп. дължина, мТегло, грЦена     1.801001.2023028.30 ..
65.00лв.
Композитна въдица за лодкa от 2 части с номинално тегло 25 lb с върхов водач с рол...
Композитна въдица за лодкa от 2 части с номинално тегло 25 lb с върхов водач с ролка, идеален за всички изисквания за риболов от лодка.   Марка NGT  Име  Boat Pro  Брой 2 (2 с..
69.00лв.
Тъй като сомът се превръща във все по-популярна мишена, ние добавихме 10 футов пръ...
Тъй като сомът се превръща във все по-популярна мишена, ние добавихме 10 футов прът, идеално подходящ за улавяне на този хищник. В същия стил като нашата динамична гама от пръчки,който са от 2 части, ..
404.60лв.
Когато сте тръгнали на риболов за риба, която изисква да заметнете надалече, няма ...
Когато сте тръгнали на риболов за риба, която изисква да заметнете надалече, няма по-добра примамка от металния джиг. Blue Romance Shore Jigging е създадена да замята джигове с тегло до 80 грама с лек..
193.20лв.
Catana BX е превъзходен избор за риболов от лодка, благодарение на своите характер...
Catana BX е превъзходен избор за риболов от лодка, благодарение на своите характеристики. Притежава 8 водача, а бланките са подсилени с XT30 карбон. Перфектен завършек добавя и визията ѝ, която няма к..
663.60лв.
Light Jigging е техника, която идва от Япония. Представлява разновидност на станда...
Light Jigging е техника, която идва от Япония. Представлява разновидност на стандартния jigging, но в този случай се практикува и вертикален риболов, при който джига се заменя от малка примамка, която..
1,118.60лв.
Ocea Plugger Flex е разработена за феновете на повърхностни примамки и съчетава ви...
Ocea Plugger Flex е разработена за феновете на повърхностни примамки и съчетава висококачествените Hi-Power X и Spiral X carbon технологии в пръчка, която прави далечните замятания по-точни и по-лесни..
655.20лв.
Tiagra XTR-B Stand Up е втората генерация от успешната XTR серия пръчки на Shimano...
Tiagra XTR-B Stand Up е втората генерация от успешната XTR серия пръчки на Shimano. Бланката на пръчката е изработена от HPC250 в комбинация с Geofibre за по-голяма издръжливост, лекота и тънкост на б..
712.60лв.
Новата Tiagra XTR-C Stand Up поставя нови стандарти в риболова на трофейни екземпл...
Новата Tiagra XTR-C Stand Up поставя нови стандарти в риболова на трофейни екземпляри. Висококачествената бланка е изработена от HPC 250 карбон и Biofibre с Twist-Control дизайн. High end Pacific Bay ..
527.80лв.
Тънкият диаметър на новия Tyrnos A Stand-Up осигурява забележителна мощ, подкрепен...
Тънкият диаметър на новия Tyrnos A Stand-Up осигурява забележителна мощ, подкрепена от Shimano Twist Control, който намалява драстично усукването на бланката. Пръчката е снабдена с Pacific Bay ролкови..
92.40лв.
Vengeance Stand-Up е изработена от здрава Geofibre бланка и предлага несравнима ст...
Vengeance Stand-Up е изработена от здрава Geofibre бланка и предлага несравнима стойност за прохождащите в тролинга риболовци. Пръчката е перфектна за по-малки лодки за риболов на по-дребни риба тон, ..
Показване на 1 и 21 от 44 (3 страници)