0884 194 725

Монофилни влакна

Монофилни влакна

Монофилни влакна или още наричани полимерни риболовни влакна. Риболовното влакно, наричано още корда е основна част от риболовната линия с помощта на която се изважда уловената риба.Риболовните влакна могат да бъдат прозрачни или оцветени в различни цветове, а дори и многоцветни. Имат свойството да се разтягат при опън. Някои от риболовните корди имат UV покритие, други са невидими във водата.11.00лв.
Висока абразивоустойчивост и здравина    Липса на памет  ...
Висока абразивоустойчивост и здравина    Липса на памет    Висока устойчивост на възел и опън    Силиконово покритие    Тъмнозелен цвят ..
26.00лв.
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Тотална ...
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Тотална липса на памет.    Притежава висока устойчивост на възел и опън.    Влакното e със силик..
30.00лв.
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Тотална ...
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Тотална липса на памет.    Притежава висока устойчивост на възел и опън.    Влакното e със силик..
32.00лв.
Big Game Professional Red е монофилно влакно с високо съдържание на Mitsubishi NOV...
Big Game Professional Red е монофилно влакно с високо съдържание на Mitsubishi NOVAMID NT. Благодарение на неговите свойства като якост на възел, висока устойчивост на износване, специално покритие за..
35.00лв.
Японско влакно предназначено за шарански риболов. Изключително здраво и абраз...
Японско влакно предназначено за шарански риболов. Изключително здраво и абразивоустойчиво. Притежава висока устойчивост на възел и опън. Влакното e с двойно силиконово покритие и е напр..
30.00лв.
Японско влакно предназначено за шаранджийски риболов. Двуцветно - редуване на...
Японско влакно предназначено за шаранджийски риболов. Двуцветно - редуване на кафяво и зелено за по-добър контрол при отчитане на кълването. Изключително здраво и абразивоустойчиво. При..
35.00лв.
ION POWER EKON CARP е ново монофилно влакно с дължина 1200 метра, специално създад...
ION POWER EKON CARP е ново монофилно влакно с дължина 1200 метра, специално създадено за шаранджийски риболов. Влакното е предназначено за риболов в екстремни условия, във води с многобройни препятств..
9.00лв.
Японско влакно предназначено за шарански риболов. Изключително здраво и абраз...
Японско влакно предназначено за шарански риболов. Изключително здраво и абразивоустойчиво. Притежава висока устойчивост на възел и опън. Влакното e с двойно силиконово покритие и е напр..
15.00лв.
KARPUM FEEDER e най-новото попълнение в серията монофилни влакна Ion Power, специа...
KARPUM FEEDER e най-новото попълнение в серията монофилни влакна Ion Power, специално създадено за Carp Feeder специалистите.По време на разработването на монофилното влакно е използван дългогодишния ..
32.00лв.
Ново влакно създадено за риболов на шаран и фидер риболов. Притежава висока устойч...
Ново влакно създадено за риболов на шаран и фидер риболов. Притежава висока устойчивост на абразия, минимална разтегливост и нулева памет.Това влакно е едно от малкото на пазара, които отговарят на те..
36.00лв.
Японско влакно с изключителна абразивоустойчивост и здравина.    То...
Японско влакно с изключителна абразивоустойчивост и здравина.    Тотална липса на памет.    Притежава висока устойчивост на възел и опън.    Предназначено ..
9.00лв.
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Липсата ...
Японско влакно с висока абразивоустойчивост и здравина.    Липсата на памет позволява многократно развиване и намотаване на кордата върху шпулата на макарата, без това да предизвиква ра..
32.00лв.
 Японско влакно с променящ се цвят в зависимост от светлината - от тъмно кафя...
 Японско влакно с променящ се цвят в зависимост от светлината - от тъмно кафяво до зелено. Това го прави невидимо във водата.    Изключително здраво и абразивоустойчиво.  ..
5.00лв.
Безцветно влакно, японско производство. Подходящо за всеки вид риболов.  ...
Безцветно влакно, японско производство. Подходящо за всеки вид риболов.       Притежава висока абразиво-устойчивост и добри показатели за издържливост.       Пр..
4.99лв.
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото влакно на пазара!Невероятно ...
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото влакно на пазара!Невероятно здраво и устойчиво на опън, възел и износване. Абсолютно реални тестови показатели и диаметър, пълна липса на памет!Пр..
2.90лв.
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото камуфлажно влакно на пазара!...
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото камуфлажно влакно на пазара!Невероятно здраво, с висока устойчивост на възел и абразия, супер меко и с постоянен и реален диаметър по цялата си дъ..
2.90лв.
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото универсално влакно на пазара...
Италианската марка ENTER Ви предлага най-качественото универсално влакно на пазара!Невероятно здраво, с висока устойчивост на възел и абразия, супер меко и с постоянен и реален диаметър по цялата си д..
5.50лв.
Потъващо монофилно влакно с отлични характеристики. Произведен...
Потъващо монофилно влакно с отлични характеристики. Произведено е от специален вид полимер, който е с висока якост и устойчивост на абразия. Няма памет.Отличен избор..
9.00лв.
Висококачествено монофилно японско влакно, произведено от известната в цял свят ма...
Висококачествено монофилно японско влакно, произведено от известната в цял свят марка FUDO.Притежава много висока устойчивост на износване, отлична гъвкавост и тотална липса на памет. Влакното е прозр..
9.50лв.
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K...
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб.Характеристики:- изключително висока абразивоусто..
9.10лв.
Влакно от най-висок клас, удовлетворяващо изискванията и на най-взискателните рибо...
Влакно от най-висок клас, удовлетворяващо изискванията и на най-взискателните риболовци. Тествано от някои от най-добрите състезатели по риболов в света и доказало изключителните си качества. Абсолютн..
Показване на 1 и 21 от 91 (5 страници)