0884 194 725

Лодки за риболов и подхранване

Лодки за риболов и подхранване

Надуваеми лодки за риболов и аксесоари за надуваеми лодки. Това е клас лодки, за който не е нужно ремарке и теглич. Удобни за носене и спестяващи място, тези рибарски надуваеми лодки са може би най-подходящия избор за всеки риболовец. Риболовът от лодка за много от нас е наистина невероятно изживяване. Моторни лодки, гребни лодки, рибарски лодки, твърди лодки, надуваеми лодки - всички те Ви дават по-голям шанс за повече и по-голям улов. Лодки, които Ви дават шанс да заметнете там, където рибата е спокойна. Можете да ловите на блесна, воблер, туистер, плувка, дъно, кльонк. Замятайки от ръка или на влачене - начините на риболов от лодка са безброй. Лодки за риболов, лодки за разходка, лодки за захранка, лодки за вкарване на въдиците - приложението и моделите са много. Не напразно моделите на надуваемите лодки за риболов през последните години стават все повече и повече - лодки с твърдо дъно, лодки с надуваемо дъно, рибове. Риболовът от лодка е нещо, което всеки през живота си трябва да изпита. Ще видите риболова и природата от друга страна, която ще ви завладее завинаги. Толкова е просто - изберете Вашата надуваема лодка за риболов и ние ще Ви я доставим. На всички колеги с рибарски лодки пожелаваме безаварийно плаване!470.00лв.
Тази лодка е изключително лека за своите размери и същевременно много маневрена. Т...
Тази лодка е изключително лека за своите размери и същевременно много маневрена. Трите греди на оребреното дъно позволяват уверено да стоите изправени. Затова моделът е удобен за лов, риболов или за с..
449.00лв.
НАДУВАЕМА ЛОДКА BARK В-210 CNТрите греди на дъното позволяват достатъчно уверено д...
НАДУВАЕМА ЛОДКА BARK В-210 CNТрите греди на дъното позволяват достатъчно уверено да стоите прави в лодката. В нея можете с часове да се наслаждавате на риболова.Отлична е и за лов и водни разходки на ..
465.00лв.
НАДУВАЕМА ЛОДКА BARK В-230 CNТази лодка е оборудване с транцева дъска ,която утежн...
НАДУВАЕМА ЛОДКА BARK В-230 CNТази лодка е оборудване с транцева дъска ,която утежнява лодката само с два килограма в сравнение с модела B-230C.Може да се монтира двигател с мощност до 2,2 конски сили ..
499.00лв.
НАДУВАЕМА ЛОДКА BARK В-250 CNТази лодка е оборудване с транцева дъска.Може да се м...
НАДУВАЕМА ЛОДКА BARK В-250 CNТази лодка е оборудване с транцева дъска.Може да се монтира двигател с мощност до 2,2 конски сили , което ще ви позволи да преодолявате доволно големи разстояния.Лодката е..
610.00лв.
НАДУВАЕМА ЛОДКА BARK В-250 NPТази лодка с увеличен диаметър на балоните съчетава д...
НАДУВАЕМА ЛОДКА BARK В-250 NPТази лодка с увеличен диаметър на балоните съчетава достойнствата на моделите B-270N и B-270P ,новото при нея е че е оборудвана с транцева дъска.Този модел са доближава до..
559.00лв.
Това е лодка за гребане, направена по нова технология за спояване на PVС. Удобство...
Това е лодка за гребане, направена по нова технология за спояване на PVС. Удобството на серията"Professional", от която е  KOLIBRI 270-T, е възможността седалките да бъдат местени по дължина. Лод..
529.00лв.
НАДУВАЕМА ЛОДКА KOLIBI K 250 TНадувна PVC лодкаОребрена лодка от серия "Profession...
НАДУВАЕМА ЛОДКА KOLIBI K 250 TНадувна PVC лодкаОребрена лодка от серия "Professional".Направена по най-новата технология за спояване на PVC.Седалките при тази серия могат да бъдат местени по дължина.С..
469.00лв.
НАДУВАЕМА ЛОДКА KOLIBI K-220ТИдеална за риболов и лов.Снабдена с оребрено дъно и м...
НАДУВАЕМА ЛОДКА KOLIBI K-220ТИдеална за риболов и лов.Снабдена с оребрено дъно и място за монтаж на транцева дъска.Изработена от PVC 950гр./кв.м. Размер220x130 см.Диаметър балони34 смБрой Камери2..
Показване на 1 и 8 от 8 (1 страници)