0884 194 725

Доставка

Приемане на поръчки

Поръчки в онлайн магазин FISHING-BG.EU се приемат денонощно през цялата седмица и се изпълняват от Понеделник до Петък включително. Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници изпращането на поръчките е според работното време на куриерските фирми. Вие може да направите поръчка и по телефона от 9:00 до 17:30 часа всеки работен ден на номер +359884194725


Потвърждение на поръчки

За потвърждение на поръчката Ви ще се свържем с Вас по телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията. Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента! При телефонния разговор или в допълнителен е-mail, Вие трябва потвърдите: вид и количество на изпращаната стока; цена на доставката - сумата, която ще заплатите на куриерската фирма за извършване на услугата /ако не е за наша сметка/; сума за плащане - общата сума, която ще заплатите на куриера: цена на поръчаните стоки + цена на доставката; ден на доставката;


Начини на доставка

Предлагаме доставка с всички кериерски фирми опериращи на територията на Р България. Доставка извън страната може да се договори индивидуално.

При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера. Всяка изпратена от нас стока има включена застраховка, но тя е валидна само ако Вие на място констатирате повредата. За всяка пратка разполагате с 15мин. Така, че дори куриера да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите.

Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта - НЕ ТРЯБВА да заплащате наложения платеж и на място да искате да ви се състави протокол от куриера.


Срок на доставка 

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Стандартния срок за изпълнение на поръчка е до 7 работни дни.

За наличността и срокът и стойността на доставката ще Ви уведомим в телефонния разговор.

Поръчки направени след 16:00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. За всички обстоятелства около поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти. Онлайн магазин FISHING-BG.EU  притежава голяма част от артикулите на склад, но информация за наличността от даден артикул се уточнява в телефонният разговор. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул, който не е в наличност и изисква допълнително време за доставка.


При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера.

 

Всяка изпратена от нас стока има включена застраховка, но тя е валидна само ако Вие на място констатирате повредата. За всяка пратка разполагате с 15мин. Така, че дори куриера да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта - НЕ ТРЯБВА да заплащате наложения платеж и на място да искате да ви се състави констативен протокол от куриера.


Предлагаме Ви следните изключително гъвкави условия за доставка:

·         При поръчка до 49.99лв доставката се заплаща от получателя и се изчислява автоматично. 
Може да изберете доставка до офис или до адрес.

 

·         При поръчка на стойност над 49.99лв и тегло до 2кг - доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ

Забележка: Програмата не може да изчислява тегло. Дори да ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 2кг с опаковката ние ще Виуведомим за това предварително в телефонния разговор.

 

·         При поръчка на стойност над 100лв и тегло до 5кг - доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ

Забележка: Програмата не може да изчислява тегло. Дори да ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 5кг с опаковката ние ще Виуведомим за това предварително в телефонния разговор.

 

·         При поръчка на стойност над 200лв и тегло до 10кг - доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ

Забележка:Програмата не може да изчислява тегло. Дори да ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 10кг с опаковката ние ще Виуведомим за това предварително в телефонния разговор.

 

·         При поръчка на стойност над 400лв и тегло до 20кг - доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ

Забележка:Програмата не може да изчислява тегло. Дори да ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 20кг с опаковката ние ще Виуведомим за това предварително в телефонния разговор.

 

·         Теглото на продуктите е упоменато в  тяхното описание и е приблизително точно, за да може сами да изчислите какво тегло ще бъде поръчката Ви. 

·         При поръчка на лодки, двигатели, повечко захранки и други артикули с голямо общо тегло цените за доставка са по договаряне.

Ако по условие Ви се полага Безплатна доставка, но желаете доставката да бъде до АДРЕС, ще трябва да заплатите само разликата в цената за доставката от офиса до адреса.

За всеки друг вариант и цени на доставката ще се уточним с Вас по телефона.

Безплатната доставка винаги е до офис на куриерската фирма.


Предлагаме опция за доставка само с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна.

Доставка извън страната може да се договори индивидуално.